שרשור דמות אהובה

Aviad1987

New member
שרשור דמות אהובה ../images/Emo127.gif

אז עכשיו אחרי ששודרו 2 פרקים בארץ והפורום התפתח (ויש פה גם הרבה שראו כבר את כל הסדרה) אפשר לפתוח את השרשור הזה לדיון
אז מי הדמות האהובה עליכם ולמה?

JoHnYmYsTeR

New member
סת' כהן-ללא ספק....

אחלה דמות-חנון.. אבל מצחיק ! וזהו.. בינתיים הוא היחיד שהתחבב עליי

בוביץ

New member
אבל זהרו לא לספלייאר!!!

נגיד אני אוהב את דמות שעדיין לא הופיעה או אני אוהב אותה כי בפרק זה וזה היא עושה ככה... להזהר. אני אוהב בעיקר את סת בשני הפרקים הראשונים.
לדמות בהמשך העונה1. וסיבה לעוד דמות שהסיבה היא בגלל המשך העונה.
אנה וסאמר-סאמר נו מי שראה עונה 1 יודע למה.... ואנה גם אהבתי אותה .

mor kutcher

New member
דפנטלי סת'...

והכול בזכות השחקן שעושה את הדמות הזאת לכ"כ לאבאבול... הוא מצחיק בטירוף וחנון מתוק שכזה...חייבים לאהוב אותו.

m a i 7 6 0

New member
ברור שסת'

אין הוא כול כך חמוד והוא משחק לדעתי כזה יפה כאילו הוא ממש נכנס לזה..לא יודעת אבל סת'![=

SummerBreeze

New member
סת'../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

אין ספק
מהסיבה הפשוטה שחלק גדול ממה שעושה את הסידרה הזאת לכל כך מעולה הוא הדמות הזאת
ות'אמת... סת' היא גם הדמות שהכי עניינה אותי בעונה הראשונה (ביחד עם סאמר ואנה)... מריסה וראיין היו יותר מדיי דרמטיים.. שזה גם טוב אבל צריך גם משו קליל בסדרה ובשביל זה היה את סת'

T nager

New member
ד"א רייצ'ל בילסון שיחקה באחד

מפרקי העונה ה-6 של מופע שנות ה-70.

אני יודעת..

זה היה נורא מוזר אחרי שכל העונה חשבתי כמה היא דומה לג'קי. והיא שיחקה ב718 של באפי.

Aviad1987

New member
אממ.. עד כה

הכי התחברתי לדמות של סת' מריסה קצת מעצבנת אותי את סאמר לא הראו עדיין הרבה ריאן בסדר.. אבל לא כל כך מעניין

BeckhamGirl

New member
סאמר... (וגם סנדי)

תכף
... סאמר כי היא מצחיקולה!~
היילי - מהממת ומטריפה ואני חולה עליה!

הרמוני

New member
סת'!!!!../images/Emo99.gif

וסאמר באמת מזכירה את ג'קי חחח.... אבל גם סנדי ממש מצחיק, לפעמים הוא יש לו יציאות ופרצופים שפשוט אי-אפשר שלא להיקרע מצחוק. (ע"ע): ספויילר!
בsex talk שהוא עושה לסת' אחרי שהוא שכב עם סאמר, הפרצופים שהוא עושה בסוף כשהוא שואל את סת' עם מי הוא שכב.. נפלתי מהכסא...

T nager

New member
סאמר, כבר אמרתי את הסיבות בעבר

לא אחזור עליהם כרגע שוב.

MiziMeow

New member
ריאן ומריסה

ריאן פשוט באמת דמות מציאותית ולא מוקצן, הוא פשוט באמת אמיתי והדמות שלו גם מתפתחת בצורה מציאותית ולא איך שבדרך כלל דמויות ראשיות מתפתחות בסדרות (ברור שכל מה שקורה לו זה כבר טיפשי כ-ל פרק). אני לא יודעת למה כולם שונאים את מריסה או את מישה. אני פשוט מתה על מישה ומריסה היא דמות ממש מעניינת לדעתי, אהבתי מאוד אותה בכל העונה. אולי אם ההיתי רואה את כל העונה פרק בשבוע ההיתי מתעצבנת מאיך מורחים את זה אבל ראיתי הכל כמעט ברצף...

למעלה