שרשור דסקטופים כי בא לי.
J just orka New member 13/6/08 #3 וואו מהמם../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif איך אין לך תיקיות???? ושימי ת'תמונה המקורית
וואו מהמם../images/Emo99.gif../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif איך אין לך תיקיות???? ושימי ת'תמונה המקורית
R Rose131 New member 13/6/08 #9 הכל במסמכים שלי../images/Emo3.gif את יודעת איך אני מסודרת בדברים האלו
J just orka New member 13/6/08 #12 יאי תודה לכולם ../images/Emo9.gif../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif
B BehindClosedDoors New member 13/6/08 #11 אוח, העלאתי וזה לא שלח. ../images/Emo69.gif ../images/Emo223.gif הנה. כרגיל, הכנתי בצייר. את האמת אני חושבת שזה הרקע הכי יפה שיצא לי לעשות. כאילו, מבחינת תמונות כאילו, כל הרקעים שעשיתי נראים אותו הדבר אבל התמונות שפה הכי יפות.
אוח, העלאתי וזה לא שלח. ../images/Emo69.gif ../images/Emo223.gif הנה. כרגיל, הכנתי בצייר. את האמת אני חושבת שזה הרקע הכי יפה שיצא לי לעשות. כאילו, מבחינת תמונות כאילו, כל הרקעים שעשיתי נראים אותו הדבר אבל התמונות שפה הכי יפות.
B Because Of May New member 13/6/08 #20 אני מתה על הרקעים שלך../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif ותני לי לזהות את הלהקות מימין לשמאל: מכ"ר, 30, בולט, ETF (רוני ;;;;;, הים, ML, היוזד, לינקין, A7X. נכון,נכון? XDD
אני מתה על הרקעים שלך../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif ותני לי לזהות את הלהקות מימין לשמאל: מכ"ר, 30, בולט, ETF (רוני ;;;;;, הים, ML, היוזד, לינקין, A7X. נכון,נכון? XDD
א אלמוג מסיקה New member 14/6/08 #35 גםאני אוהבת את הרקעים שלך ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif אני לא מצליחה להעלות, אוף!
B BehindClosedDoors New member 14/6/08 #40 תודה. ../images/Emo9.gif ../images/Emo223.gif אממ ותעלי בקישור אם לא עולה לך כאן. www.imageshack.us או שתפתחי את הקובץ בצייר, תלחצי Save as ותעשי קובץ JPEG.
תודה. ../images/Emo9.gif ../images/Emo223.gif אממ ותעלי בקישור אם לא עולה לך כאן. www.imageshack.us או שתפתחי את הקובץ בצייר, תלחצי Save as ותעשי קובץ JPEG.