שרשור דסקטופים. ^^

שרשור דסקטופים. ^^

כי מזמן[?] לא היה. ויש לי דסקטופ גאוני ממש. |גיחוך אווילי| [יש לנו בערך מיליון ג'וקים במטבח.] [טוב, לא מיליון, אבל כמה עשרות או מאות טובות.]

Shishi san

New member
*בכי*

לי יש 6 אייקונים על השולחן עבודה, אני יכול לצמצם ל-2 XD את שלי אני לא אביא, כי זה אותו אחד שולט של דת' נוט מפעם שעברה. ( אני מחליף וולפייפר פעם בכמה חודשים. השיא הוא 7 חודשים.XD )

cRitiCaL KitTy

New member
אתה מוזר.../images/Emo191.gif

כמו רוב האנשים פה^_^; אני לא מבינה למה להכנס לכלכך הרבה תקיות בשביל דברים... לא שחסרות לי תיקיות גם ככהX_X אני מחליפה דסקטופ אחרי כל השווצהXD עכשיו כבר מתנוסס על שולחן עבודתי וולפייפר אחר^__^

יובל תגיב עודמעט אבל לא עכשיו.למה?

כי ליובל חזר האינטרנט!!! D< 4 ימים! 4ימים בלי אינטרנט!@@ תודה לאל שהיה לי את הגיימבוי של הפוקימון כדי לישרוד את זה );

Commander X

New member
טוב ניסיון שישי (בבקשה שיצליח)

קבלו את הוולפייפר הכי שווה שקיים לוואן פיס: ללא מילים נוספות אני מציג לכם את תאטרון הבובות של וואן פיס >>>> (נ.ב: א', שימו לב למה שהבובות של זורו וסאנג'י עושות ב', ושימו לב לאיך שלופי הגדול גונב מלופי הבובה את האוכל)

Commander X

New member
יאי XD אנשים אוהבים את הוולפייפר ^^

בטח שאני אתן מקור ככה שלכולנו יהיה את הוולפייפר הזה על המחשב - וואן פיס שליטה!!!! *מחפש מקור* (לא תאמינו אילו תלאות עברתי כדי ל) - מצאתי מקווה שלינק יעבוד ^_^ : לחצ/י כאן בשביל מקור

למעלה