שרשור האוכל המסורתי לכבוד ה

שרשור האוכל המסורתי לכבוד ה../images/Emo47.gif../images/Emo71.gif

השבת נתכבד ב:
מרק ירקות צח
חצילים ממולאים
תפו"א ממולאים בפיטריות
כיסנים ממולאים
קוסקוס :- )סופגניות במילוי שוקולד (מתכון מעיתון ב7 של שבוע שעבר-שווה לנסות)
ספינג'
עוגיות פצפוצי אורז עם חלבה
סלט דלעת
סלט חצילים אני חושבת שזה מספיק, נכון? שבת שלום לכולם

ווווואאאאווווו ../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif לא הגזמנו? ../images/Emo6.gif

מה קרה כאלו השקעות???? אפשר לבוא אליכם?
אני כבר מתחילה לרייר רק מלקרוא

לא הכל נעשה היום

אלא במשך השבוע כמעט כל יום עשינו משהו והקפאנו (מה שנעשה היום זה רק האוכל המבושל-מרק,ממולאים,סלטים) ברוכה הבאה

כל הפרטים על הסלט דלעת../images/Emo152.gif

לוקחים חצי דלעת ומבשלים במים עד שהיא מתרככת. שמים בקופסא:שמן זית,4 שיני שום כתושות,מעט פפריקה מתוקה,מיץ לימון,מלח ומערבבים. מוסיפים לזה תדלעת הרכה מועכים אותה במזלג ומערבבים.

שאני אבין

אמור להתקבל פירה-דלעת מתובל בעצם? נשמע ממש טוב
אני הכנסתי לתנור עוף בדבש ומלאן בצל מטוגן, ועוד רגע אכניס תפו"א- אם לא יהיה שינוי של הרגע האחרון הם מן הסתם יהיו בשמן זית ובזיליקום

סורי, רק עכשיו ראיתי ששאלת ../images/Emo9.gif

לערבב הרבה כמון, מלח, פלפל שחור ומלאן בזיליקום קצוץ עם בערך חצי כוס שמן זית וטיפה מים- לשפוך על פרוסות תפו"א ולאפות. השבת יצא מעולה

אני מזילה ריר....

אשמח לקבל ממך {בתור התחלה} את המתכון של התפו"א ממולאים בפטריות.. בתקווה שאספיק להכין לפני השבת. את שאר המתכונים אשמח לקבל לאחר השבת.. תודה רבה.

תפו"א ממולאים בפטריות

מחממים תתנור לחום של 220 מעלות לוקחים תפו"א (1 לכל סועד) שוטפים טוב ועושים חריץ 1 עם מזלג (למנוע התבקעות) אופים את התפו"א כשעה - עד שהם מתרככים. כשהם מוכנים מוציאים תקליפה עושים חריץ ומוציאים את התוכן בזהירות שלו יתפרק. ממלאים כל תפו"א במלית הבאה: מטגנים פטריות (אני עשיתי 6 תפוא 150 גרם) מוסיפים ריצ' פרווה (כף על כל תפו"א) פלפל,מלח והתוכן של התפו"א. אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שהמלית מזהיבה. בתאבון

אז מה היה לנו השבת:

לערב:
סלט סלק
סלט גזר, שמיר שהוחלף בפטרוזיליה כי נגמר ואגוזי מלך.
מרק אפונה יבשה.
אורז צהוב.
חזה עוף ב
. לצהריים:
סלטים ומרק כמו בערב.
חמין עפ"י מתכון חדש מאחותי יצא מצוייןןןןןןןןןןן. שבוע טוב.

למעלה