שרשור האוכל המסורתי

שרשור האוכל המסורתי../images/Emo9.gif

השבת נניח על השולחן
|וי|מוקפץ |וי|מרק גריסים |וי|פלפלים ממולאים ברוטב עגבניות מחר בבוקר אוכלים אצל סבא+סבתא
שבת שלום לכולם

ST

New member
וואי, כמה זמן לא עשיתי פלפלים ממולאים.. ../images/Emo13.gif

נשתף גם אצלנו ערב: סלטים - מה שיצא (בד"כ זה חומוס, טחינה, סלט ביצים, סלט טונה, סלט ירקות, לפעמים סלט פטריות) מרק ירקות בורקס + רוטב פאי רועים (שזו מעין פשטידת בשר ותפו"א - טעים מאוד!!) פשטידת פטריות וכנראה איזה משהו 'רטוב' ליד. יכול להיות שיספיק הרוטב של הבורקס. או שנעשה סוג רוטב בולונז. בוקר (הפעם חלבי): סלטים כנ"ל ג'חנון (קנוי - את זה עוד לא למדתי לעשות) + רסק בורקס גבינה, חלקם גם עם זיתים כנראה עוד תוספת שלא החלטתי מה - יש לכם רעיון? וזהו בעיקרון.. אנחנו לא אוכלים הרבה בבוקר...

ST

New member
אני קופצת מדי פעם,

כשאני רואה את בעלי מסתובב כאן, וזוכרת גם...

מדהים איך שאתם תמיד מגוונים!

נשמע שהולך להיות לכם שווה /tapuzforum/images/emo99.gif אני כמובן עוד לא התחלתי /tapuzforum/images/emo163.gif

אני כ`כ אוהבת לבשל..

וב`ה כרגע אני בהריון אך לא מסוגלת לבשל/להריח ריח של בישול וגם לא מסוגלת לאכול בשרי. לכן גם השבת נאכל חלבי ומרק ירקות עם קוסקוס.. מזל שבעלי כ`כ מבין ומתחשב!

תראי, זה יהיה מוזר

אם בעוד חודש+ אני אכתוב לכם: הכתובת למשלוח הפרחים היא: הדסה עין כרם קומה @, לא?

יווווווו, זה יהיה לפספס אותך בממש קצת...

עוד חודש בלנ"ד אהיה כבר בקצה השני של הארץ.... לא, זו ממש לא סיבה להקדים, תרגעי
ילדת כבר בעבר בעין-כרם?

וואו! נשמע לא פשוט בכלל..

לעבור לקצה השני של הארץ.. כנראה שיש לכם סיבות טובות. שתהיה לכם התאקלמות מהירה ושהמעבר הזה יהיה מבורך לכם כזוג ולילדכם. אנחנו לפני שנתיים עזבנו את י-ם למושב והיה לנו מאוד קשה!.. זקוקה לקרטונים?/tapuzforum/images/emo8.gif

השבוע אני בישלתי..

הכל מתחילה ועד סוף.. דגים.. מושטים כמובן. בשר מס` 5. תבתיל שומר עם כרפס (מעדן אמיתי).. קוסקוס עם מרק ירקות. סלטים.. הכל חוץ מחצילים שעלו השבוע 11 שקל קילו.. לסעודת שבת מחר.. חמין כמובן.. שבת שלום.

למעלה