שרשור האייקונים האהובים אליכם!!! קבלו את שלי והאייקון הנרדף לשם החיבה שלי:
F faith2 New member 3/3/03 #1 שרשור האייקונים האהובים אליכם!!! קבלו את שלי והאייקון הנרדף לשם החיבה שלי:
S shabluELLA New member 4/3/03 #14 האמת גם אני... חשבתי זה ברבור אבל עכשיו שאמרתם...הוא באמת ניראה חמוד
H h o l l o w New member 4/3/03 #20 ווי איזה מטומטמת! איך חשבת שזה.... ברבור?!?!? את לא רואה שזה איש שלג????
א אמיתי טויטי New member 3/3/03 #3 לי יש את ../images/Emo59.gif אייקון ששימוש אותי עוד מתקופת IOL. כאן בתפוז האייקון הזה נוצר במיוחד עבורי (קשרים עם יוצר האייקונים ). ככה שזה האייקון שלי משמש אותי כבר כשנתיים...או משהו כזה.
לי יש את ../images/Emo59.gif אייקון ששימוש אותי עוד מתקופת IOL. כאן בתפוז האייקון הזה נוצר במיוחד עבורי (קשרים עם יוצר האייקונים ). ככה שזה האייקון שלי משמש אותי כבר כשנתיים...או משהו כזה.
H h o l l o w New member 3/3/03 #6 אני רואה שהשרשור הזה קצת... צולע, אז אני אתן עוד אייקון שאני אוהב - כל כך חמודה!
S shabluELLA New member 4/3/03 #12 ../images/Emo187.gifזה נחמד... כי זה מסמל אותי , (פודל...את יודעת), וואי וחבל שאין פה אייקון של נמלה....(המבין יבין)
../images/Emo187.gifזה נחמד... כי זה מסמל אותי , (פודל...את יודעת), וואי וחבל שאין פה אייקון של נמלה....(המבין יבין)