שרשור האלבום "American Idiot"

שרשור האלבום "American Idiot"

הנה רעיון: כולם יגידו מה הם חושבים על האלבום. לא "יפה או לא", אלא, מי הוא האידיוט האמריקאי? מיהו St.Jimmy? מה הסיפור הכולל של הדיסק? איזה פירושים יש לשירים (עלילתי ומטפורי). בסוף השרשור אני אצרף הכול לקובץ DOC אחד גדול עם כל הדעות על הסיפור, הדמויות, קשרים, ה-כ-ו-ל. אה, ויש לי שאלה. מישהו יודע למה ג'ימי מוזכר בשיר Give me Novacain (שהוא דרך אגב לדעתי אחד השירים הכי יפים באלבום)? לפי מה שאני הבנתי משמיעה מאוד קצרה של האלבום, הוא שסיינט ג'ימי הוא הבילי ג'ו הצעיר, פאנקיסט אנרכיסט מרדני, או משהו כזה. (בלובל, אני בטוח שיש לך לפחות 10 פרשנויות לכל הדברים האלה...) אז הבנתם ת'רעיון? עלילה, דמויות, מטפורות, מסרים לחברה, הכול...

homecoming

בסוף של השיר, הם מדברים על ה"שיבה הביתה", ומזכירים את עיר הג'ינגלים. זה יכול להיות מסר על הכיוון הלהקה של הלהקה? ומהשמה הוא כאילו הכיוון החדש שלהם?

Lee G1

New member
אני אמורה לכתוב מה דעתי אל הדיסק?

אז ככה הדיסק מממש ממממש יפה!! הוא בהחלט שונה משאר הדיסקים של גרין דיי אבל זה לא אומר שהוא פכות טוב... אפשר לראות שהם התבגרו!באלבום יש שירים עצובים.. או איך להגיד פכות שמחים אבל עדיין הם לא מדכאים עדיין יש בהם משהו שמח...ואל המילים...אהבתייי אמ....האדיוט האמרקאי זה נריאה לי...האמריקאים?!

RoCk StaR 1

New member
הממ..

רשמו איפשהו..לא זוכרת איפה..שהאידיוט האמריקאי זה בוש..ובכלל שהאלבום מדבר הרבה על הפוליטיקה בארה"ב וזה...

Unaffected

New member
לא..

הקטע של הAMERICAN IDIOT זה בדיחה על חשבון אמריקן איידול (הכוכב הנולד האמריקאי)

BlueBeIl

New member
הם דווקא הכחישו את זה...

בילי ג'ו אמר שאידיוט זה פשוט מילה ממש טובה

uriko

New member
בקשר ל LETTERBOB

אז הבנתי שהשיר הוא המכתב ש WHATSERNAME כתבה לג'ימי על זה שהכל נעלם והיא עוזבת

מה שאני הבנתי..

בקשר לאמריקן אידיוט מה שאני הבנתי זה שזה לא ירידה על אמריקן איידול. אני לא יודעת איפה שמעתי על זה אבל היה איפשהו ראיון עם בילי ג'ו והוא אמר שאמריקן אידיוט זה על שם חולצה שפעם הייתה לו והוא כתב עליה אידיוט ועשה חץ על עצמו. פרשנויות על האלבום עוד אין לי.. לא ממש הבנתי אותו, או את הסיפור שלו. רק הבנתי שיש שם הרבה פוליטיקה והרבה ביקורת על בוש. מישהו יודע למה ג'ימי מת?

למעלה