שרשור האלבומים הגדול!!:):)

שרשור האלבומים הגדול!!:):)

אמנם היה סקר בנושא..אבל בסקר לא הייתה אפשרות לנמק את הבחירה..חוץ מזה אני חושבת שהעלו את השאלה הזאת ביום הראשון של הפורום אבל מאז גדלנו:) ועכשיו נשמע מגוון של דעות..הערות..הארות וכו' אז קדימה..איזה אלבום הוא הפייבוריט שלכם ומדוע? סיבה מסוימת? שיר מסוים?? וגם אם יש רצועה באלבום שאתם חושבים שהיא לא מוסיפה לו..ואולי..חלילה גורעת?? מחכה לשמוע אתכם:) (לקרוא יותר נכון)

אני אתחיל...

האלבום הראשון- בזכותו נולד הלהיט שכולם מכירים את אנוק "אה אנוק נו זאת ששרה את nobodys wife" האלבום הזה מעולה! אבל יחסית למה שעתיד לבוא עלינו לטובה הוא לא:) מה זאת אומרת? האלבום השני הוא יצירת מופת..הכל הרבה הרבה יותר מורכב..מוזיקאלית..ווקאלית..הליריקס הכל// אנוק היא אחת היחידות שרק משתפרת מאלבום לאלבום וצוברת עוד ועוד מעריצים.. לוסט טראקס..יש שם שירים מדהימים שאני לא מבינה למה הם לא נכנסו ? בריק דאון טה הול (סליחה שאני שונאת לעבור לאנגלית..המקלדת שלי מעצבנת) הוא אחד היותר טובים שלה:) והאלבום האחרון שמבחינתי הוא השיא..אחחח איזה אלבום..אין מילים (אולי פעם נעשה שירשור על כל שיר/אלבום בנפרד אז אני לא אתחיל לפרט) אני חושבת שאם הייתי צריכה לבחור אלבום אורבאן סוליטוד היה נבחר..למרות שבסקר הצבעתי אחרת..למה? כי הוא ממש ממש טוב! שמעתי אותו מאות פעמים (הוא כבר נשחק נראה לי:) ) והוא הוא שהכניס אותה לתודעה בתור יוצרת מוכשרת..בד"כ יש תסמנות ההתרסקות באלבום השני דבר שקורה לאומנים רבים..אבל זהו לא המקרה אנוק הוכיחה שהיא רק עולה ועולה:) ולכן האלבום השני (אחחח כמה חיכיתי בזמנו שיצא כבר!!) הוא הזוכה מבחינתי

Ne§t£A Gi®L

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

אני איתך:) רק שבסקר הצבעתי לו, ולא לאלבום אחר

shmez

New member
אמממ...אמנם שאלה קשה אבל...

לא עד כדי כך... אולי כמו עמית אני אתחיל ואעבור על כל האלבומים ואח"כ אגיע לבחירה שלי... אין מה להגיד בשניה שהכרתי דאגתי להביא איתי את האלבום מחו"ל...כי בארץ עוד לא היה, אהבתי אותו בחלקו..ו"נו באדיס וואיף" כבר לא עובד לי כי הוא פשוט טחוק מדי...אחלה דיסק אבל אין מה להשוות ל"אורבן סוליטוד" דיסק טוב בהרבה מקודמו אין שם שיר שאני העברתי אז ועכשיו..לאלבום גם יש ערך סנטימנטלי בשבילי...חיכיתי לו כל כך הרבה זמן ואז הוא יצא..שבוע לפני היומולדת שלי...נראה (ממש לא בטוחה) שזה היה בכיתה ח'..ושני החברים הכי טובים שלי קנו לי ספיישל אדישן משהו מטמטם לא סתם אריזת פלסטיק אלא אריזת קרטון מ-ה-מ-מ-ת
בכל אופן ברור שכבר מאז איבדתי אותו
והספקתי לקנות עוד אחד כדי שהם לא יגלו..וגם הוא אבד לי...ועכשיו פעם שלישית..אני לא מוצאת אותו כבר חודש...בכל אופן הפקה מדהימה מבחינה ווקאלית...מבחינץ ליריקה...מדהים... ואז הדיסק השלישי...מדהים לכשעצמו...יפה כתוב בצורה מדהימה...אחלה קצב... אבל למרות זאת...אורבן סוליטודלוקח אצלי...היה איתי בתקופות הטובות והקצת פחות טובות...מדהים מרגש...מהדיסקים שאף פעם לא יימאס לי להריץ...אפילו שזו תהיה בערך הפעם ה-170
אהה...וכמה מילים על הלוסט טראקס...אמממ...דיסק עשוי יפה...שירים וביצועים מעניינים...שיר אחד מהמם.. "ברייק דאון דה וול" אההה...ואני גם הצבעתי לאורבן

אמממממ למרות שהדיסק השני של אנוק

הוא פשוט מדהים, הדיסק השלישי,האחרון שלה לדעתי זאת פשוט יצירת מופת! זה הדיסק שגרם לי ממש להעריץ את אנוק, להעריץ את מה שהיא עושה! המילים פשוט תקראו את המילים לא צריך לחן (למרות שהלחן במקרה הזה רק הוסיף לדיסק), נכון שאין בו הרבה גיטרות קלאסיות אבל יש בו בלדות מדהימות (hail Margarita Chum. bigger side) וכמובן שיש את השירים הגאונים של אנוק (who cares too long no time to waste) בדיסק הזה רואים איך אנוק התבגרה מבחינת המילים והמוסיקה ורק לטובה! אני בטוח שעוד נשמע מאנוק...

j u n k

New member
ממ באמת קשה...

האמת היא שהסיבה לאהבתי והערכתי הגדולה לאנוק היא העובדה שהיא הזמרת היחידה שראיתי שיכולה לשלב בין רוק לבלוז ואפילו קצת רגאי (באלבומה הראשון היא עושה זאת בצורה מצויינת) לכן התחלתי שם להבין שהיא לא סתם- והיתכן שבימינו עוד ניתן לחדש? מסתבר שכן.. אבל בחירתי היא בהחלט ארבן סוליטוד, דיסק מדהים מה לעשות, עלייה ברמה (אפילו הווקלית- רואים שהיא השתפשפה) הרוק הנשי במיטבו, השירים הנוגעים והכנים מהרגע שאתה שומע אותם. אין ספק מדהים, ולכן זוהי בחירתי.

למעלה