שרשור האם תשודר ההופעה

larsulrich

New member
לכל פורום לד זפלין!!

היי זה גיא אני מעריץ גדול של לד זפלין רציתי לעדכן אותכם חחח איכשהו זפזפתי בין הערוצים ונתקלתי בפרסומת בערוץ הגרמני שדודה שלי תרגמה לי(היא מגרמניה) הקיצר ההופעה תשודר שם בלייב אם יש לכם יס זה טוב אם ישלכם הוט תבדקו אם אני לא טועה זה ערוץ משו כמו 122

yoav81

New member
שידור ההופעה?

אז חברים, מישהו באמת יודע באיזה ערוץ אם בכלל תשודר ההופעה מחר (ובאיזו שעה)? תודה, יואב

larsulrich

New member
....

חחח עזבו את מה שאמרתי יש בערוץ 14 ביס שווה לראות (חחח מפתיע נכון)

Bill Kilgore

New member
באתר של יס כתוב

לד זפלין 00:40 יום שני 10/12 מופע האיחוד ההיסטורי של לד זפלין, אחת מלהקות הרוק הגדולות בכל הזמנים. הספיישל הטלוויזיוני כולל קטעים מהופעות בלתי נשכחות שהתקיימו בין השנים 1970-1975 ברויאל אלברט הול, במדיסון סקוור גארדן ובארלס קורט. לא לגמרי ברור אם תשודר ההופעה עצמה או ספיישל טלוויזיוני לכבודה זה בערוץ 14, ד"א

M e n s R e a

New member
גיא

להבא, כשאתה רוצה לכתוב הודעה על משהו שנאמר, פשוט לחץ על ההודעה, ולמטה יש אפשרות של הוסף תגובה. אחרת כל הודעה הופכת לשרשור נפרד, וזה לא נוח לקריאה

gal9218

New member
אין כזה ערוץ 122 בהוט יש לך מושג איזה ערוץ זה

כן?

אלונורה

New member
לפי העיתון לפחות ישודר משהו על לד זפלין בהוט

הוט 3 בשעה 00:40 יש למישהו מושג ?

Speed King

New member
כרגע זה נראה כמו איזה ספיישל המיטב

מההופעות האלה שכל חובב מושבע ראה משהו כמו אלף פעם, בתקופה ההיא שרוברט פלאנט היה עוד בחור צעיר עם תלתלים ולא איש שעיר עם רעמה. ופייג' היה גיטריסט עם חליפה של דרקונים ולג'ונסי היה שיער קרה בסגנון הרנסאנס וג'ון בונהאם.. היה :p אוף כולם זונות!!

tfreifeld

New member
אני די בטוח שזה הופעות שכולן לקוחות מה-DVD

מה-DVD "לד זפלין". גם ב-VOD הם שמו ספיישל "לד זפלין-חינם" ובדקתי מה זה וזה ההופעה מהרויאל אלברט הול מה-DVD. אז זה בטח אותו דבר

Speed King

New member
תכלס מבחינה כספית

יהיה יותר משתלם למארגני המופע להקליט את ההופעה על וידאו\אודיו ואז להפיץ את אלבום ההופעה בתשלום, אל תשכחו שזוהי הופעה מלאה, שכל מי שקשור אליה יפסיד רווחים בגלל אנשים כמונו שמקליטים את ההופעה דרך המחשב או מקליטים דרך כל מיני דרגים חדשניות אחרות או שפשוט מכניסים קלטת לוידאו הישן ומקליטים את השידור החי, נראה לי שפשוט נצטרך לחכות בסבלנות... לילה טוב.

larsulrich

New member
שוב..

תקשיבו היום ההופעה משודרת בערוץ 14 ביס ולדעתך למה שהמפיק באמת יודע על הערוץ הזה בישראל הרחוקה והוא גר באיזה וילה ששווה 15 מיליון דולר

Speed King

New member
ילד...

באתר הרשמי היה כתוב שאין שידור להופעה, אז ככה שבטח ובטח שלא יהיה שידור גם בישראל..

larsulrich

New member
חחחח

טוב אל תאמין ותראה אני לא יפסיד ומה אתה חושב ת'צמך בגלל שאני בן 13 אל תקרא לי ילד

למעלה