הדי.וי.די... ../images/Emo108.gif
אוי... הוא פשוט אלוהי! אני נמסה! הדיסק הראשון מכיל את ההופעה החיה עצמה (הופעה מבוסטון). וההופעה, פשוט מדהימה, קשה לתאר במילים. אני רואה את ההתרגשות על הפנים של כל הלהקה וכל הקהל ואני פשוט מקנאת מוות כי הייתי מתה להיות שם איתם. יו2 פשוט יודעים להפוך הופעה כזאת לחוויה, אבל לא סתם חוויה- למשהו שבחיים אי אפשר לשכוח. היה איזה קטע שבונו אמר כמה מילים על הימים הקשים שעברו עליו לאחרונה, על איך הוא איבד את הקול שלו והיה שקוע בצער ואז הוא שר את השיר Kite שעוסק במוות של אנשים. הוא דיבר כמובן על אבא שלו שנפטר לפני תקופה מסויימת. זה היה כל כך מרגש, הייתי על סף דמעות וזה היה נראה כאילו גם בונו ממש עומד לבכות. וב-With or without you הוא העלה לבמה איזו בחורה אחת והם נשכבו על הבמה והוא פשוט שר לשמיים (נראה לי הבחורה איבדה את ההכרה מרוב התרגשות) ואחר כך הוא כרך את היד שלו סביבה ונישק אותה, וכל זה על רקע השיר. חתיכת מזל יש לבחורה הזאת. ב-gone (נדמה לי, אני לא ממש זוכרת) הוא ואדג´ שיחקו אותה רבים, בונו עשה לעצמו קרניים של איל והוא כאילו נלחם בגיטרה של אדג´, היה מצחיק, וכמובן- איך אם לא- המוזיקה ניצחה! עוד בדיסק הראשון- מין קליפ על רקע Walk on (אני חושבת, שוב- אני קצת סנילית) של איך מרכיבים את הבמה וכל ההכנות לפני הופעה. בדיסק השני יש כל מיני מטעמים כאלה- למשל קטעים קצרים מוורלד טורס קודמים, קליפים של שירים שכבר יש להם קליפים אבל בגרסה שונה, לראות את ההופעה דרך עיניי במאי המצלמות כששומעים אותו מחלק הוראות (משו משו... מזה כיף), ועוד כל מיני דברים שכאלה. בקיצור- שווה כל אגורה, חובה לכל מעריץ! אני אהבתי.