שרשור הבוס(ית) המגעיל(ה)

שרשור הבוס(ית) המגעיל(ה)

הצעתי לשרשור החדש - שכל אחד ואחת יפרטו למה ואיך הבוס (ולרוב - הבוסית) שלהם הוא/היא המגעילה ביותר. אני די עייפה ומותשת, ככה שעכשיו אני רק אציין שהבוסית שלי חמומת מוח וחסרת יחסי אנוש ועם הסרקזם והירידות שלה הבריחה כבר לא מעט מלצריות רגישות שלא מוכנות שמשפילים אותן ככה. לרוב היא מעירה בצורה מגעילה על שטויות ועל דברים שקשר בינם לבין המציאות הינו מקרי בהחלט, אבל היא לא מוכנה לשמוע הסברים, ככה שגם אם רק נדמה לה שמישהו עשה משהו "נוראי", כמו להוציא לחם אחרי הסלט ולא ביחד, אותו מלצר יחטוף בענק בלי אפשרות להסביר לה שזה היה רק פטה מורגנה. יאללה חברים, לשפוך גם

get well

New member
אצלי...

הבוסית מגעילה ורק מחפשת מה להגיד לי.. למה פה ולמה שם למה זה ולמה ככה... פשוט מאלה שמחפשים מה להעיר...בעעעעעעעע

הבוס שלי

כל הזמן מוצא בשבילי מה לעשות. הוא לא יכול לראות מישהו יושב ונח כמה שניות כשאין עבודה הוא חייב להגיד לי: טאטאתי פה, תנקי שם, תסדרי את זה, תעשי פוליש, תקחי את זה, תעשי שם אוףףףףףףףףףף מעצבן! ועוד מסר קטן: התפקיד של הטבחים הוא להכין את האוכל התפקיד של שוטף הכלים הוא לשטוף את הכלים התפקיד של המלצריות הוא להגיש את האוכל והתפקיד של הבוס הוא לא להיות מרוצה!

אלולה

New member
הבוס שלי...

האמת שהוא דווקא די בסדר, לפעמים יש קטעים מעצבנים אבל לא כזה נורא. מה שכן מעצבן זה שהוא בן אדם כזה שכאילו אין לו אופי. בעיקרון זה נראה כאילו כל אחד היה רוצה בוס כזה, הוא שקט, בקושי מעיר. אבל פשוט אין לו אופי, הוא יכול לבוא אלייך כזה בשקט ולהגיד משהו כמו, "אההההה אלה, את יכולה בבקשה אחרי שאת מסיימת פה לעשות את זה ואת זה..." אבל הוא מדבר ככה ממש חלש כמו איזה גור כלבים קטן ומסכן... ואנחנו פשוט כל הזמן צוחקים עליו. אבל מצד שני, פעם היתה לי חברה שעבדה איתי, וגם אמא שלה היא טבחית אצלנו. אז פעם אחת הוא בא ביום שישי לאמא שלה ואמר לה שהוא רוצה שהחברה שלי תעבוד בשבת, ואז כשחברה שלי אמרה שהיא לא יכולה כי יש לה תוכניות, הוא בא לאמא שלה ואמר לה, שמיום ראשון כבר לא צריך אותה ואם הוא יצטרך הוא יגיד לה.זה כל כך מעצבן כי אם אתה רוצה לפטר אותה פשוט תגיד, אל תתחיל עם כל מיני סיפורי שקר. תבוא אליה דוגרי ותגיד שאתה מפטר אותה ולא לאמא שלה. אבל חוץ מזה הוא די בסדר, לפחות יחסית לבוס הקודם שלי, הואר היה בכלל מעצבן. תמיד, לא משנה על מה, תמיד הוא מעיר לך. לא משנה כמה מהר עבדת ואם היה בכלל לחץ, המשפט הקבוע שלו היה "מהר, מהר, קדימה, לא להידרם", גם בשיא המהירות, ככה הוא היה אומר לכולם. מבחינתו אפילו שהמגש יפול וכל הכלים יפלו לך וישברו. הוא היה כל כך מעצבן וכולם שנאו אותו. כל מי שעבד שעזב בגללו, כל הצוות התחלף במשך כמה פעמים בזמן שהוא היה, והוא לא היה כל כך הרבה זמן... ולא משנה מה עשית, תמיד יש לו מה להעיר לך, אפילו כשהייתי לפעמים מוותרת על ארוחת צהריים שלי ועובדת במקום הוא היה מעיר. ואם שניה אחת היית עומדת וחושבת מה עוד אפשר לעשות, הוא יש היה אומר לך קדימה, קדימה, לא להירדם ותוך שניה היה מוצא לך איזה 10 דברים לעשות, אבל דברים שבכלל לא הבנת מאיפה הוא הביא את זה. בקיצור, הוא היה בוס נורא...

איך זה שיש חוק טבע כזה

שהבוסית היא תמיד בת אלף והבוס הוא אחלה גבר או מטריד מינית ומפלה? צידוקים??

יש בוסים ויש בוסיות

עד שאני אהיה בוסית ואשנה את המצב (בחיים לא! יש לי שאיפות קצת יותר גבוהות בחיים). מה לעשות, מנהלי מסעדות אלו אנשים... מזן מיוחד.

pain is MY love

New member
אומנם רק הגעתי

אבל אני חייבת לשתף אתכם ב"חוויות הבוס" שלי שללא ספק ישברו את שיאי הגועל!!! אוקיי קבלו: הבוס שלי הוא פרסי אבל לא פרסי אלא פ-ר-ס-י! (אני חייבת לציין שאין לי ש-ו-ם דבר נגד פרסים!! היה לי חבר פרסי וידידים פרסים וחברות פרסיות ואני לא גזענית בשום צורה!) בכל מקרה, אצלו המוטו זה: "הכל עולה כסף לכן צריך לחסוך!" למשל אם אני מנגבת שולחן עם נייר הוא צועק עליי שאני מבזבזת כסף ושאני אנקה עם סמרטוט! אם אני בכל זאת ממשיכה עם הנייר הוא אומר לי לא לזרוק את הנייר המלוכלך אלא לייבש אותו ולהשתמש בו שוב!!! איפה נשמע דבר כזה?!?!?!? בכל מקרה אם נעזוב בצד את עניין הכסף ונתרכז ביחס שלו כלפיי אתם תתקשרו לאגודה להגנת זכויות האדם... הבן אדם חושב שאני הכלב שלו! הוא צועק עליי ומשפיל אותי כשכל המסעדה מלאה! אנשים מסובבים את הראש לראות על מה המהומה! כבר הגעתי למצב שאנשים שאוכלים ורואים את היחס שלו כלפיי באים אליי אחרי האוכל ואומרים לי "מרינה תרגע.. אל תשימי לב אליו ואל תקחי ללב.." אפילו מכרים שלו שיושבים לאכול מתחילים להרגיע אותי כי הם רואים שעוד שנייה אני מתפרצת עליו... חוץ מזה שאם הוא צריך לקרוא לי והוא עומד במטבח לדוגמא ואני בשירותים הוא לא יצא מהמטבח לקרוא לי אלא יצעק על כ-ל המסעדה "מרינהההההה", עד שאנשים כבר מתחילים לקפוץ בכיסאות מבהלה... ואם התמזל מזלי והמסעדה ריקה ואני באמצע כל החום הזה מתיישבת לכמה דקות מול המזגן לנוח טיפה... הוא י-ש-ר יקפיץ אותי לעשות בשבילו משהו! ואני מדברת פה על הדברים הכי מפגרים בעולם כמו להביא לו שקיות מהאוטו, לקנות לו אוכל למסעדה ליד ( חחחחח כן כן ככה זה הולך אצלו...) ואפילו להוציא לו קולה מהמקרר שנמצא מול הפרצוף שלו!!! פשוט כואב לו לראות אותי מבזבזת את השקל ורבע שהוא משלם לי בבטלה... בקיצור אם עוד לא הבנתם אני שונאת את הבוס שלי!!! ויודעים מה הכי גרוע? יש שניים כאלה!!!! והם אחים! אחד עובד חצי משמרת והשני בא להחליף אותו בחצי השני ככה שזאת צרה כפולה!!!!!

למעלה