שרשור הבכי הגדול......
ח חןשסק New member 29/10/03 #4 ../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif אני רוצה שיהיה לי כבר 120 שקל לעשות עגיללללל אני רוצה שיגיע כבר חנוכהההההההההההההההה אני רוצה שייגמרו הלימודיםםםםםםםםםם אני רוצה............ אני רוצה............ אני רוצה............ לישון.... לילה טוב
../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif אני רוצה שיהיה לי כבר 120 שקל לעשות עגיללללל אני רוצה שיגיע כבר חנוכהההההההההההההההה אני רוצה שייגמרו הלימודיםםםםםםםםםם אני רוצה............ אני רוצה............ אני רוצה............ לישון.... לילה טוב
ח חןשסק New member 29/10/03 #8 בגבה../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif כי בגבה זה המקום הכי יפה... לא בפופיק שאני בכלל לא אוהבת ולא בשפה כי זה מתאים רק לאנשים מסויימים, כנ"ל גם בסנטר. בלשון זה יפה, אין לי אומץ וכל זאת לא נראה שאני אעושה מתישהו...
בגבה../images/Emo47.gif../images/Emo42.gif כי בגבה זה המקום הכי יפה... לא בפופיק שאני בכלל לא אוהבת ולא בשפה כי זה מתאים רק לאנשים מסויימים, כנ"ל גם בסנטר. בלשון זה יפה, אין לי אומץ וכל זאת לא נראה שאני אעושה מתישהו...
H Hii BiTcH New member 29/10/03 #9 חנוששששששששששש.... סורי לבאס אותך אבל המקום היחידי שמרשים לי זה הגבה ונראה לי שאני עושה אבל אני רוצה בלשון ובסנטר!!! אוף:\
חנוששששששששששש.... סורי לבאס אותך אבל המקום היחידי שמרשים לי זה הגבה ונראה לי שאני עושה אבל אני רוצה בלשון ובסנטר!!! אוף:\
ק קיר קמט New member 29/10/03 #10 בכל מקום זה מכוער אם כבר בא לכם לקלקל את הגוף שלכם - קעקועים זה כל כך הרבה יותר יפה.
H Hii BiTcH New member 29/10/03 #11 אני גם חושבת אבל... א)ההורים שלי יעיפו אותי מהבית. ב)אין לי כסף...
H Hii BiTcH New member 29/10/03 #13 ראבקקקקקקקק איזה יום רע היה לי מכל בחינה שיש.. אין לי כוח יותר בא לי לדקור מישו יש מתנדבים?