שרשור הבלתי-סטריטיות הגדול!

שרשור הבלתי-סטריטיות הגדול!

אוקיי. נמאס לי. יש יותר מדי אנשים. יותר מדי אנשות, ליתר דיוק. נמאס לי מהן!!!!!
את!! המוכרת ההיא מהקניון! די כבר! פשוט רואיםםםםםם עלייך שאת כזו! וזה לא שאת בוצ´ה או סטריאוטיפ שכזה, אבל בדרך מסויימת הבלתי-סטרייטיות שלך פשוט נוטפת מכל הכיוונים!!!!! (לא שזה דבר רע, זה דווקא מתבטא בצורה חמודה ביותר
)
ארר אביגייל כולם מה"פ כבר הצטרפו, יש לי כל הזמן הרגשה כאילו את היחידה שעוד חסרה!
המורה שלי לספורט! אההההה ארג אני לא יכולה להיות לידך.. אני משתגעת לידך... גע! X_X תפסיקי להיות כזו.. לסבית! אני מתה יום אחד לבוא ולצרוח לך בפרצוף: עצRי!!!!!!!!! את לסבית!
ההיא מהאוטובוס - אני יודעת. שש, אל תעני. אני פשוט י-ו-ד-ע-ת שאת כזו. אמנם את העמדת פנים שאת לא, וגם נראית מפוחדת ביותר כשבהיתי בך בצורה מוזרה וניסיתי להתחיל איתך בצורה הכי צולעת ומשוגעת ומטורפת שקיימת בעולם,(
) מה גם שבכלל לא קלטת שהתחלתי איתך וחשבת (ואת לא הראשונה) שבטח ברחתי מאיזה בית משוגעים, כן כן ראיתי איך נלחצת וחיפשת במבטך איזה שוטר, עזרה, מ-י-ש-ה-ו שיעיף אותי ממך כי הפחדתי אותך מאוד..
אני יודעת שזה הכל רק משחקים..
(
) כן את חמה עליי הא בובה? :)-
D) משחקת את הקשה להשגה
(
) ניהיהיהיהי. הי. הי. הי. טוב נו, ניצחת. את לא
אני כמעט משוכנעת שמורה מסויימת שלי למחשבים היא ביסקסואלית במידה זו או אחרת. היא נראית כמו אחת שקשורה לקהילה מאוד.. אבל יכול להיות שהיא רק פאג האג (ואני מדגישה, לאגיי פרינדלי. פאגד האג. :-&)
ליזה!!!!! או שאת וואנאלסבית מזעזעת במיוחד, או שאת פשוט מנסה להסוות את מיניותך בצחקוקים קולניים ונבוכים. אני מאוד מתלבטת בין שתי האפשרויות, כי שתיהן סבירות באותה המידה..
פשוט את עד עכשיו לא הכחשת כלום, ו - כן כן, זה באמת לא העסק שלי, -_-; אבל איך אפשר שלא לגלות יצר חטטנות מסויים כשאת כלללל הזמן מדברת בקטע הזה? לפחות לידי, בכל אופן
נו כבר! תגידי לי כבר מה את, חתיכת שרץ קרצייתי בצבעי הגאווה שכמוך! *נושמת* אוקיי, נרגעתי
אני חושבת שהוצאתי כמעט את הכל.. המפ. אוקיי.

hatul

New member
../images/Emo18.gif Outing ../images/Emo58.gif

טוב, בכל זאת לא נתת יותר מדי פרטים מזהים...

../images/Emo4.gif תודה רבה לך.

אני שונאת כשאומרים לי "אאוטינג". אאוטינג שמאוטינג! במדינה יש אלפי מורות לספורט, נערות צעירות שנוסעות באטובוסים, מוכרות בקניון, מורות למחשבים. עשרות וואנאלסביות בשם ליזה, ואחת מה"פ בשם אביגייל שאפילו לא אמרתי שאני חושדת בה אלא כאילו הנוכחות שלה נראית חסרה בפורום הזה. זה הכל.

LeeCooper69

New member
עצרו! אתם עומואים!!!!!!!

60 תלמידים בערך מהביצפר שלי. לפי דעתי, כולם אצלנו בביצפר הומואים. בעעעע.... זה רעעעע!!! ועל הלסביות אני לא מתחיל בכלל. יש את הוואנבי לסבית שכותבת כאן, מKה אפורה. היא לא תודה. היא פשוט תגיד ותשחק אותה פאג האגית.

Orion14

New member
ליאור, אני פשוט לא הייתי מוותר לו.

מKה אפורה, ליאור יקרה: הבנתי שהוןא אמר לך מי אני, לא?? בכל-אופן, אם זה יוצא ממך את מתה!!!!! ואגב, ככה את מוותרת לו על מה שהוא אומר לך?!?!?! שאני אתחיל להאמין???

LeeCooper69

New member
יא מפגר!!!

המחשב שלךה מקולקל אז אני יכול לרשום לה מה שאני רוצה בלי שהיא תראה.. LOLינג.... היא גם לא רואה מה אתה כותב.

Tanty

New member
את לא היחידה

אני חושדת בכל כך הרבה אנשים סביבי. ומשום מה גם המורה שלי לספורט מה זה נראתה לי לסבית פשוט חבל על הזמן עד שביום ראשון ראיתי שהיא בהיריון וזה די הרס לי את כל האשלייה. גם במחכנת שלי חשדתי ובסוף זה התגלה כנכון היא לסבית. הילדה משכבה י´ בטוח לסבית אולי היא לא יודעת את זה אבל אני כן. הילדה מהכיתה שלי תמיד נמשכתי עליה עד שיום אחד שמעתי ממנה שהיא גם נמשכת לבנות אבל יש כל כך הרבה בנים סביבה תמיד ונראה לי שהיא בעצמה כבא לא יודעת מה היא. ויש את הזאת שעובדת בסופר... ויש את הזאתי מהכיתה הסמוכה שהיא מין דו מינית כזה ומשגעת לי את השכל קצת. ויש עוד מה זה הרבה בנות שפשוט משדרות את זה אבל זה כל כך מעצבן שאי אפשר להיות בטוחים ב100 % שהן כן או לא!!!

אוקיי!

איתי
דיי להסתיר
אני פשוט יודע
ששאלת אותי אם יש לי מישהו
וכשעשית גבות
עצור
אתה הומו
ניררררר
למרות שאתה הומופוב כביכול, ואומר שאתה לא הומו, אני פשוט יודע את זה! כל המבטים האלה שלך..ועוד אחרי שסרבת לי
אני יודע שאתה חם עלי קוקיי
אתה
המורה למתמטיקה
למה אתה חושב פיתחתי ראש-ריאלי-5-י"ל-מתמטיקה
אתה כלכך הומו
ההליכה העקומה
לא וויזלנת
השיער, קיבינמאט
, השיער
שמולללל
אתה כלכך כלכך הומו
חברה
מה מלמלת
אה...טוב אז לא... זהו בערך... פיית´

../images/Emo188.gif ../images/Emo13.gif ואצלי...

מממ... אני לא מכירה אףףףףףףףףףףף אחד שהוא הומו או מישהי שהיא לסבית! גם אם יש כאלה, אני פשוט לא יודעת!
אבל יש לי שאלה אליכם... יש מישהי שיש לה שרשרת בצבעי הגאווה וגם צמידים, אז היא גאה? או שלא בהכרח? אולי סתם בשביל היופי? ו... אני... נראה לי שאני דו מינית!
בי. אגב, אמרתם שעדיף לקרוא לא דו מינית אלא בי, אבל הפירוש של ביסקסואל זה דו מיני!!! לא?

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif יום ההומו הבינלאומי../images/Emo6.gif

הממ.. היום א חת הבנות ההומופוביות ביותר שרה את אול דה פינגס שי סאד, בכיתה
ואממ... אני זוכרת כי היו אנשות שהייתי יכולה להאשים, אבל הן פרחו מזיכרוני..
(היום היה גשםםםם
)

Blackice

New member
.........

דו-מיני זה בעל אברי מין נקביים וזכריים. למשל- יש הרבה צמחים דו מיניים, וגם חלזונות הם דו מיניים...
אנחנו ביסקסואלים.
-ארז

אני מסכימה איתך, שאכן איננו דו...

אך הקטע הוא שהפירוש של "ביסקסואל" לעברית זה דו מיני, זו הבעיה.

יוווווווו גם לי יש כזה :))))

וואי אני חושדת בכל כך הרבה נשים!! חבל רק שאין לי אומץ לעשות שומדבר בקשר לזההה....!!! מישהי אמרה לי שבגלל שאני כזאת אז אני פתאום מסתכלת על כולם באופן כזה... בלעעע אולי הן סתם נחמדות יותר מדי.... או בוצ´ות יותר מדי.... או סתם ממזמזות אותך ומסתכלות עלייך במבט אורגגג אווףףףף צאו כבר~!

למעלה