שרשור ההומור

שרשור ההומור

משהו מצחיק אותך? גמנחנו רוצים לשמוע! שרשרו לכאן בדיחות, חידות, קומיקסים ושאר ירקות שמעלים חיוך על הפנים (עדיף כאלה שקשורות לסקס´ זוגיות וגאווה - אבל לא חובה
)
איתי ומאי

.m

New member
../images/Emo6.gif

יוסי הקטן ראה את המכונית של אבא שלו נכנסת ליער עם דודה רותי. הוא עקב אחרי המכונית וראה את אבא ודודה רותי במצב מאד אינטימי. ברוב התלהבותו רץ הבית לספר לאמא: "אמא אמא, הייתי במגרש משחקים וראיתי את המכונית של אבא נכנסת ליער. הלכתי להסתכל וראיתי שאבא מנשק את דודה רותי ואז הוא עזר לה להוריד את החצאית והיא עזרה לו להוריד את המכנסיים ואז דודה רותי נשכבה על המושב ואז אבא…" "רגע, יוסי, רגע" עצרה אותו אמו "זה סיפור כל כך מעניין. אולי עדיף שתספר אותו בארוחת ערב. אני רוצה לראות את הפנים של אבא כשאתה מספר את זה". בארוחת הערב בקשה אמא מיוסי לספר את הסיפור. יוסי התחיל לספר איך המכונית נכנסה ליער עם אבא ועם דודה רותי, איך התנשקו, איך התפשטו, איך דודה רותי נשכבה על המושב ואז "אבא ודודה רותי עשו את אותו הדבר שאמא עשתה עם דוד צביקה כשאבא היה בצבא......".
פולניה מספרת לחברתה: "אתמול אני נכנסת למטבח ומה אני רואה?! בעלי עומד שם ומאונן!" - "מהההההההה???" - נגנבה החברה - "אז מה עשית?" - "ישר ירדתי לו...." ענתה הפולניה - "אני לא מאמינה!!!" אמרה החברה "שאת תעשי דבר לבנטיני שכזה??" - "תראי..." אמרה הפולניה "עדיף לשטוף את הפה, מאשר את כל המטבח.....".
קשיש חביב שהחליט להגר לארץ הקודש, נתבקש ע"י פקיד המכס לפתוח את מזוודותיו. בתוך המזוודה הראשונה היו ערימות על ערימות של שטרות של 1$. "איך השגת את כל הכסף הזה?" שאל הפקיד "אתה לא תאמין" השיב הקשיש "אבל במשך שנים נסעתי ברחבי ארה"ב ובכל פעם שנכנסתי לשירותים ציבוריים וראיתי גבר משתין, הוצאתי סכין ואמרתי לו ´תן לי דולר למדינת ישראל או שאחתוך לך את הביצים" "סיפור מעניין" הודה המוכס "ומה יש במזוודה השניה?" "לא תאמין כמה אנשים לא תומכים במדינת ישראל..."
גברת אחת נהגה לה ברכב שלה, לפתע ראתה במראה צלחת מעופפת, ומרוב תדהמה התנגשה בעץ ואיבדה את ההכרה. כשהתעוררה, נדהמה לראות את החוצן מעסה לה את השדיים. פנה אליה החוצן בקול רך,ואמר לה: "אנחנו כאן במשימת שלום, לא רוצים להרע לך... אנחנו מצטערים נורא שהבהלנו אותך וגרמנו לכך שתתנגשי בעץ, אז לפחות כבר תפרנו לך את הפצע שהיה לך בין הרגליים, ועכשיו אנחנו מנסים להוריד לך את הנפיחויות האלו!
פולניה ובעלה בסכסוכים ומריבות החליטו להיות ברוגז. כעבור יומיים של חוסר תקשורת קבל הבעל צו מילואים והתגייס, כשיצא מן הבית אפילו לא נפרד מאשתו. עברו 15 ימי מילואים ובשעה 1.00 בלילה שב הבעל לביתו עדיין עם מועקה על שיצא מבלי להיפרד מאשתו והחליט להפתיע אותה, התפשט ומבלי להדליק את האור נכנס למיטה והחליט שהלילה הוא עושה אהבה עם אשתו כפיצוי להתנהגותו והנה הוא מגשש באפילה, בחשכה מרים לה את הכתונת והיא לא מתנגדת, מלטף את חזה, והיא לא מתנגדת, עושה מה שעושה, גומר ונכנס להתקלח. לפני שהוא חוזר למיטה מחליט הבעל לשתות כוס קפה והנה אשתו במטבח. "היי, מה את עושה פה?" הוא אומר האישה עונה:‏ "‏יא זבל, אתה לא יודע שכשאתה במילואים אני מביאה את אמא שלי?" הבין הבעל כי תקע את חמותו הפולניה, רץ לחדר השינה, מדליק את האור ואומר "תגידי, את לא מתביישת? אני איתך במחשבה שאת אשתי ואת לא אומר מילה?" עונה לו חמותו: " 20 שנה אנחנו לא מדברים אז עכשיו אני אדבר אתך?" (תודה למיקי)
mai

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואני מתאפק לא לשאול למה ביום הזה ובשעה הזו את נמצאת ליד המחשב ושולחת בדיחות במקום....

.m

New member
וממשיכים

(נו, אני חייבת לעשות משהו עם כל הג´אנק מייל הזה)
בחור אחד מספר לפסיכולוג שלו "ד"ר אני כבר לא יודע מה לעשות! חסרים לי ריגושים... עשיתי הכלללללל - צנחתי ממטוסים, צללתי באוקיאנוסים, טיפסתי על הרים.. אפילו התחתנתי! ובכל זאת, משהו חסר..." עונה הפסיכולוג "תמצא לך מאהבת" "כבר יש לי.. 3 שנים! זה עדיין לא זה." "אז עכשיו, ספר לאישתך..."
זוג במקלחת כשברקע נשמע צלצול הפעמון בדלת הבית..... לאחר וויכוח בין בני הזוג מי ייגש לדלת האשה מתעטפת במגבת וניגשת לראות מי בדלת. פותחת האשה את הדלת ורואה את השכן.....עוד לפני שהאשה מספיקה להגיד מילה השכן אומר לה "אתן לך $1000 אם תורידי לרגע את המגבת ?!" האשה חושבת מעט, איפה תרוויח $1000 בשניה...ומסירה את המגבת !!! השכן מוציא $1000 נותן לה ועוזב. האישה מתעטפת שוב במגבת וחוזרת למקלחת. שואל בעלה: "מי זה היה?" "השכן מהדירה ממול" משיבה האישה. "הוא אמר לך משהו לגבי $1000 שהוא חייב לי?.."
A little old lady answered a knock on the door one day, only to be confronted by a well-dressed young man carrying a vacum cleaner "Good morning," said the young man. "If I could take a couple minutes of your time, I would like to demonstrate this very latest in high-powered vacuum cleaners." F*** off!" said the old lady. "I haven´t got any money" and she proceeded to close the door. Quick as a flash, the young man wedged his foot in the door and pushed it wide open. "Don´t be too hasty!" he said. "Not until you have at least seen my demonstration." And with that, he emptied a bucket a bucket of steaming horse sh*t all over her hallway carpet. "If this vacuum cleaner does not remove all traces of this horse sh*t from your carpet, Madam, I will personally eat the remainder." "Well," she said, "I hope you´ve got a f***ing good appetite, because the electricity was cut off this morning......" (ושוב תודה למיקי)
mai

למעלה