שרשור ההופעה בניצנים

שרשור ההופעה בניצנים ../images/Emo168.gif

אוהד בלי פסנתר. וואו. מה שנראה קצת מוזר בשנייה הראשונה, הפך בשנייה שאחריה למשהו מאוד טבעי. הביצוע של "ליל האהבה" היה כל כך אנרגטי ופשוט רותקתי למסך במשך כל השיר (אולי פרט לשנייה שבה הראו לנו שתי ילדות על חוף הים
). אז לי היה טוב. איך היה לכם?

ranch22

New member
יותר מידי...

יותר מידי מירי מסיקה....זה רק אני שלא אוהבת אותה?? אבל סך הכל היה יפה,ראו שאוהד השתגע על הבמה...

אז מה ... מירי מסיקה מדהימה

ואוהד היה מלא אנרגיה, היה קצת מוזר לא לראות אותו מאחורי פסנתר
אבל הוא מדהים, שר וכמובן הקסים שוב מישהי מהקהל שצרחה שם משום מקום :" אוהבת אותך", יש תמיד כזאת בכל הופעה שחייבת לעשות "פדיחה"
בקיצור חבל שהוא לא שר עוד שירים!

ranch22

New member
חמודה לא יותר מזה ו...

יותר מאוחר אשתדל לעלות תמונות מההופעה...

JUST DORIN

New member
שיט פתחתי רק עכשיו :(

באסה שהפסדתי אותו.. נקווה שישדרו את זה אי פעם שוב...

אנחנו שבוע אומרים פה שיש הופעה

שבוע.. הממ חודש לפני אמרנו... אל תתבאסי...
לא בעצם מה אני אומרת אני הייתי מבואסת אם הייתי מפסידה...

JUST DORIN

New member
זה מבאס כי ראיתי את ההודעה היום

ובסוף בדיוק בשעה הזאת לא יכולתי לראות ... :/ לא נורא.. סהכ היו 2 שירים.. ובטוח זה יהיה שוב מתישהוא או שזה יהיה איפה שהוא.....
אבל תודה על העידוד חחחח

herut123

New member
היה יפה...

היה ממש יפה, אבל רק 2 שירים? חבל... טוב, זאת לא הופעה שלו אבל ממש ממש ממש ממש... מוזר לראות אותו בלי פסנטר,והוא גם כבר רגיל אליו. אבל עדיין הוא שר יפה וממש חמוד היה!

קצר

הופעה יפה... גם אני לא בדיוק מתה על מירי מסיקה.... חבל שרק שני שירים ובאמת מוזר לאות את אוהד בלי הפסנתר... היה יפה אבל קצת חסר, הלוואי והיו יותר שיריםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אוהד מדהים כתמיד... איזה ביצוע ל"ליל האהבה"!!!

dobo

New member
מירי מסיקה מעולה

זמרת קטנה עם קול גדול (ילדה קצרה על שביל ארוך). מוכשרת מאוד. ותשמחו שמישהי שבראש המצעדים עכשיו והדבר הכי חם בארץ נותנת מקום לאוהד חיטמן. זו חשיפה מעולה בשבילו.

נכון...

זה היה מוזר... אבל מאגניב במיוחד... ובאמת הביצוע של ליל האהבה היה מדהים, אבל איזה צלם חרמן, קלטתם שהוא כל הזמן צילם את הים עם המעט בנות שהיו שם עם בקיני... חחחח... ובסך הכל מירי מסיקה חמודה, לא יודעת לא הכי מתה עליה, כאילו על הסגנון שלה, אבל הם שרו ממש יפה את תגידי לו... ובאמת חבל שרק 2 שירים, אפילו נינט הופיעה יותר עם אביב (גפן)...

dabnir15

New member
היה מוזר מאודד!

והיה קצר אבל היה ממש ממש כיף:) עכשיו הגעתי הביתה.

dabnir15

New member
אין מצב שמישהו הקליט בקלטת?

אני חייב לראות את זה שוב:)

dabnir15

New member
אני אשמח אם תוכלי בבקשה

להעביר לי את הקלטת ולקבל אותה חזרה לאחר מכן.

למעלה