שרשור ההכרות הראשון

מיצי007

New member
שרשור ההכרות הראשון../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif

כינוי:
שם:
בן\בת:
הסרט של אדוארד שהכי אהבתם:
איזה סוג מוזיקה אתם חובבים:
יש עוד שחקן שאתם מעריכים יותר\כמו אדוארד:
תמונה שאהבתם או שהרשימה אתכם:
אייקון מהרשימה של תפוז שאימצתם ומאפיין אתכם:
ציטוט של מישהו או מאיפשהו שאתם אוהבים:
אהההה
איך שכחתי-מאיפה אתם:
באיזה סרט של אדוארד נורטון הבנתם-זהו אני מכור\ה: ועם למישהו יש עוד משהו להוסיף שיוסיף חופשי,זה סתם משהו שלא ממש חשבתי שחיברתי אותו.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...

AngelFairY
קרין
בת
24
העיניים
אמריקה הסטורי X
הכל חוץ ממזרחית
ג'ק ניקולנסון
אני חושבת שהאייקון שלי די צפוי
כל אדם הוא האוייב של עצמו/נקריסס
יבנה
אמריקה הסטורי X שאלון מדליק...

מיצי007

New member
טוף,אני אענה.....

כינוי:מיצי007
שם:מיצי,מיאו חתולהההה
בן\בן:נקבה.
מה מיוחד כל כך באדוארד נורטון לדעתי:הכל
הכישרון הבלתי נדלה שלו לשחק דמויות שונות ומגוונות מדהים אותי כל פעם מחדש. יש לו תישה מיוחדת לכל דמות ודמות שאותה הוא משחק ומוכיח שאין אף אחד אחר שיכול לשחק את אותה דמות יותר טוב ממנו.וזהו,אני עוצרת את עצמי פה אחרת זה יהיה עמוד שלם.
הסרט של אדוארד שהכי אהבתי:כרגע במקום ראשון אצלי נמצא מועדון קרב,אבל אני צריכה לראות שוב פעם את הסרטים שלו לעשות ריענון ואז זה בטח ישתנה(כמו כל פעם שאני צופה בסרטים שלו).
מוזיקה שאני חובבת: בדר"כ פאנק רוק,רוק כבד,רוק קלאסי ומידי פעם שירים מהרדיו שפשוט נדבקים לי למוח.
עוד שחקן שאני מעריכה חוץ מאדוארד: גייל הרולד,טובי מגוויר,רלף פיינס,ג'וזף פיינס,יואן מקגרגור,כריסטיאן בייל והרשימה עוד ארוכה,מרלון ברנדו בצעירותו...אבל נעצור כאן.
תמונה עדכנית שאני הכי אוהבת:
(פשוט כי זאת פנטזיה שהתגשמה בשבילי לראות אותם משחקים ביחד.)
אייקון מאומץ:
כי אני חתולה,
כי אני חתולה ו
כי זה פשוט מגניב כאייקון עונתי
ציטוט אהוב:the condom is the glass slipper of our generation, you slip one on when you meet a stranger. yoo dance all night and then you throw it away,the condom i mean not the stranger. MARLA SINGER:FIGHTCLUB
מאיפה אני:איזור המרכז,רמת גן.
הסרט של אדוארד שהבנתי שאני מכורה:פחד ראשוני,הסרט הראשון שהוא עשה וגם הסרט שפשוט גרם לי להבין שיש פה משהו יוצא דופן
עכשיו תורכם

אני ראשונה ?!?!?

כינוי ?- יעל אוריילי ... זה לא ברור...??? אני במקור מפורום "אוז"...
שם- יעל. נעים מאוד...
בת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה מיוחד באדוארד ?!?!- שחקן נפלא... גוף מדהים... ו..הוא כזה חמוד !! בכלל... אנחנו הולכים להתחתון...אז דיי הכרחי לאהוב את הבעל.
טוב...נו..."מועדון קרב"...בטח כולם יגידו את זה...
סוג מוזיקה שאותה אני חובבת ?!?! אההה...מ"הפרוייקט של עידן רייכל"...עד... ל- scorpions...(כל מה שבגלגלצ הולך...וב- vh1)
עוד שחקן שאני אוהבת ....קווין ביקון !!!!!!! גק ניקולסן, גאי פירס, רייף פינס, קיאנו ריבס, כריסטופר מלוני, קיפר סטרלאנד, דין ווינטרס. זו בערך כל הרשימה שלי...שאני אשמח לשרשר לכם את האנשים בהזדמנות...אם תרצו !
תמונה שאהבתי או שהרשימה אותי ?!?! לא כ"כ מבינה את השאלה... איזו תמונה בדיוק? באיזה הקשר ???
כל האיקונים חמודים...אבל אני הכי אוהבת את ה'חתימה' שלי...
מתה על חתולים....מיצי- זאת אני.
לא מצטטת אחרים...כל מה שאני מוציאה מהפה הוא שלי...(c)
אני...(לצערי...) מפתח תקווה....פשע רשע....
הבאנתי שאני מכורה מאמריקה היסטורי x...כשהתחלתי לפנטז עליו כנאצי...אז אמרתי לעצמי.... את מאוהבת... ולא בנאצי ! -להלן צרוף של השחקן הנוסף שאני אוהבת...-

אההה...אוקי.

אני לא ראשונה.. למה חשבתי שאני ראשונה ?!?!!? אולי זה כי אני תמיד ראשונה !??!!? ואני שולטת בעולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אילונוש

New member
שלום אני חדשה ../images/Emo170.gif

מיד כאשר ראיתי שיש פורום לאדוארד נורטון מיהרתי להיכנס.. אני מאוד מתרשמת מהשחקן הזה.. אני חושבת שאין הרבה כמוהו, למרות שלא ראיתי יותר מידיי סרטים איתו (אני מקווה לתקן זאת..) אני זוכרת שישבתי וראיתי את מועדון קרב והלסת שלי הייתה למטה רוב הסרט.. ולא בגלל הגוף של פיט
טוב נו גם בגלל זה... שמי: אילונוש (אילונה) אני בת, בת 19 אני מוצאת את הפנים שלו מאוד מיוחדות.. יש לו מין מבט כזה שלא ראיתי אצל אף אחד....פגיע כזה.. כאילו בא לך מייד לחבק אותו חזק חזק כל תמונה של אדוארד היא חגיגה.. אני מאשדוד, וכמו שאמרתי לא ראיתי יותר מידיי סרטים שלו אבל במועדון קרב הבנתי שאני מתעניינת בו מאוד.. מקווה להינות כאן

אאאאאאאאאהההההה

דבר ראשון שיש לי להגיד לכם :אני מכורה לאדוארד נורטון דבר שני שיש לי להגיד לכם :אני מכורה לאדוארד נורטון דבר שלישי שיש לי להגיד לכם:הוא שלי חכו בתור
טוב אז ככה כינוי כבר ידוע שם מאיה משפחה מבולבלת בעיקר מעדיפה בנים אבל אפשר גם
בנות (סתם) בת 18 אני במקור מהבטן של אמא... מה מיוחד באדי??????????אני צריכה לפרט הללללללללללללללללללללווווו? הוא הכל הוא השחקן הכי הכי שיש היום בקולנוע הוא משחק ים תפקידים ובכל אחד מהם הוא אמין בצורה שהיא פשוט מ-מ-כ-ר-ת יש לו יכולות משחק ברמה שלא ראיתי לפני כן.... אה ושרוב הסרטים שהוא משחק בהם מגרדים איזה 5 דקות את הלסת מהריצפה אחרי סוף הסרט זה פשוט סרטים שעוזרים לגלגלים במוח לזוז. אומנם חסרים לי באוסף עוד כמה סרטים שלו את רובם ראיתי אז ככה שיש לי מושג.... יש לו פרצוף שכזה שפשוט ... אוח נו לאכול אותו... גוף עזבו אני בכלל לא מדברת על זה.. *אייקון של מאיה מזילה ריר* אין עוד שחקן שאני מעריכה כמו אדוארד אבל אני אוהבת המון שחקנים אחרים:ניקולס קייג' מורגן פרימן מאט דיימון בראד פיט ואין לי כוח לפרט עוד. הסרט שהכי אהבתי אופפפפ נו מעדון קרב ואמריקן היסטורי..... (אומנם זהשניים אבל לא ידעתי להחליט) ציטוט:חוץ מאלה שנמצאים שחתימה יש לי בכרטיס האישי אין לי כוח לכתוב... הנתי שאני מכורה לאדוארד בסרט הראשון שלו שראיתי זה היה אמריקן היסטורי אני בחיים לא ישכח את היום....ואח"כ זה התמכרות בשבילי פשוט מסניפה את הסרטים שלו... אייקון:
למה? כי אני בלונדינית פשוטו כמשמעו.. אה נו ומוזיקה:רוק ישן בריטי בעיקר מכורה לג'ים מוריסון(למרות שהוא לא בריטי)הוא האהבה שהשניה שלי אה ואוהבת אוהבת אוהבת את הפינק פלויד... וסתם כל מיני דברים שנשמעים לי טוב. וקצתמשינה והמכשפות... אז... תהיו בריאים מאיה

or001

New member
אור גלעד or001

כינוי: or001 שם: אור גלעד בן\בת: בן גיל: 14 מה מיוחד כל כך באדוארד לדעתכם: שהוא לוקח כל סרט, והסרטים שלו מלאי משמעות. הסרט של אדוארד שהכי אהבתם: פייט קלאב איזה סוג מוזיקה אתם חובבים: שחורה יש עוד שחקן שאתם מעריכים יותר\כמו אדוארד: אמממ.... תמונה שאהבתם או שהרשימה אתכם: כשעצרו את דרק באמריקן אקס והוא שם את הידיים על הראש, ומסתכל על דני בגאווה שכזו. אייקון מהרשימה של תפוז שאימצתם ומאפיין אתכם:
ציטוט של מישהו או מאיפשהו שאתם אוהבים: יש הרבה ציטוטים. אהההה איך שכחתי-מאיפה אתם:גבעתיים באיזה סרט של אדוארד נורטון הבנתם-זהו אני מכור\ה: אמריקן אקס

~*~gaL

New member
--->

כינוי: גלי, גלו'ש, גול, גולי שם: גל... בן/בת: בת מה מיוחד כל כך באדוארד: זה אולי לא נראה לכם מיוחד, וזה גם דיי צפוי... אבל אני חושבת שזו העובדה שהוא שחקן מדהים. חוץ מיכולת המשחק יש לו גם יכולת לכבוש את הצופה... אפשר להזדהות עם המשחק שלו והדמויות שלו. הסרט של אדוארד שהכי אהבתי: "פחד ראשוני"
שבו גם משחקת אהובתי מאורה. איזה סוג מוזיקה אני חובבת: רוק עוד שחקן שאני מעריכה יותר\כמו אדוארד: כל הצוות של "אי. אר." (כולם! כולל סאלי פילד) +טום האנקס+ג'וני דפ. בטח יש עוד. תמונה שאהבתי או שהרשימה אותי: של אדוארד? אין לי מושג... אייקון מהרשימה של תפוז שאימצתי ומאפיין אותי: אין לי אחד כזה... ציטוט של מישהו או מאיפשהו שאני אוהבת: קשה לבחור... באיזה סרט של אדוארד נורטון הבנתי שאני מכורה: "פחד ראשוני" :))

Crossface

New member
בכייף

כינוי: אני חושב שזה כתוב כבר.... שם: אביחי בן\בת:בן גיל:23 מה מיוחד כל כך באדוארד לדעתכם: הרב גווניות שלו שכבר ב"פחד ראשוני" זיהתי הסרט של אדוארד שהכי אהבתם: לשמור אמונים איזה סוג מוזיקה אתם חובבים: שחורה יש עוד שחקן שאתם מעריכים יותר\כמו אדוארד: רוברט דה נירו/רובין וויליאמס/דסטין הופמן תמונה שאהבתם או שהרשימה אתכם: אה? אייקון מהרשימה של תפוז שאימצתם ומאפיין אתכם:
ציטוט של מישהו או מאיפשהו שאתם אוהבים:החתימה שלי באיזה סרט של אדוארד נורטון הבנתם-זהו אני מכור\ה: לא מכור, אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה

Tyler DR

New member
טיילר עונה...

כינוי: Tyler DR שם: טיילר (בינתיים) בן\בת: טיילר כמו טיילר. בן. גיל: 22 מה מיוחד כל כך באדוארד לדעתכם: הכישרון של האיש לשחק דמויות כל כך מעניינות ומגוונות. בכל סרט הוא מישהו שונה, דמות אחרת, שחקן אחר. הבן אדם תותח. הסרט של אדוארד שהכי אהבתם: מועדון קרב. כי פשוט אין עליו. איזה סוג מוזיקה אתם חובבים: הכל מהכל. יש עוד שחקן שאתם מעריכים יותר\כמו אדוארד: בראד פיט, מל גיבסון. תמונה שאהבתם או שהרשימה אתכם: מרשה לעצמי לא לענות. אייקון מהרשימה של תפוז שאימצתם ומאפיין אתכם:
ציטוט של מישהו או מאיפשהו שאתם אוהבים: נחשוב על זה... אהההה איך שכחתי-מאיפה אתם: נחשוב גם על זה. באיזה סרט של אדוארד נורטון הבנתם-זהו אני מכור\ה: אמריקה איקס. מאז הכל היסטוריה. טיילר DR.
מצטרף לרשימת המכורים לנורטון

ליב Liv

New member
היי גמני רוצה.. ../images/Emo140.gif

כינוי: ליב
שם: לבנת
בן\בת: בת
מה מיוחד כל כך באדוארד לדעתכם: כשרון משחק מדהים! היכולת לשחק בצורה דרמתית מדהימה ועם זאת רגישה.. בוחר לשחק בסרטים מדהימים! חוצמזה שהוא יפיוף
הסרט של אדוארד שהכי אהבתם: פייט קלאב
איזה סוג מוזיקה אתם חובבים: מוזיקה שחורה
יש עוד שחקן שאתם מעריכים יותר\כמו אדוארד: ריבר פניקס, בראד פיט, אדוארד פורלנג..
תמונה שאהבתם או שהרשימה אתכם:
אייקון מהרשימה של תפוז שאימצתם ומאפיין אתכם:
כי סתם
ציטוט של מישהו או מאיפשהו שאתם אוהבים: Life is what u make it
אהההה איך שכחתי-מאיפה אתם: בת ים
באיזה סרט של אדוארד נורטון הבנתם-זהו אני מכור\ה: אמריקאן הסטורי איקס.. אגב הסרט האחרון 25th Hour מעולה! קצת עצוב..

BigFatLips

New member
היי../images/Emo140.gif

BigFatLips קוראים לי אנה,אני בת 18 מרמת גן. אני מעריצה של אדוארד מאז הסרט הראשון שלו. לפי דעתי מה שמיוחד כל כך באדוארד זה יכולתו לשחק כל דמות מהדמויות המורכבות ביותר ועד לדמיות קלילות. אני אוהבת מוזיקה קלאסית ורוק. הסרט של אדוארד שאני הכי אוהבת(וראיתי את כולם) זה פייט קלאב. שחקנים אחרים שאני אוהבת(רשימה חלקית בלבד): כריסטיאן בייל, קולין פירת', רייף פיינם,גייל הרולד, מרלון ברנדו(תמיד)...........

swirrrly

New member
אם את מתעקשת..../images/Emo118.gif

כינוי: קשה לקרוא ליד הכותרת של ההודעה? שם: קשה ללחוץ על מה שרשום ליד הכותרת של ההודעה? ולקרוא? בן\בת: כנ"ל גיל: אל תטרחו ללחוץ כי זה לא רשום שם... וגם לא כאן.. מה מיוחד כל כך באדוארד לדעתכם: יש לו מבט מסומם..
הסרט של אדוארד שהכי אהבתם: לא ראיתי את כולם עדיין.. אני אלך על פייט קלאב, כנראה.. כי הוא פשוט השפיע עליי באופן שונה בטירוף, ואפילו אין לי מושג איך או איפה..
איזה סוג מוזיקה אתם חובבים: הקשר, הוא? סתם.. ממש אין לי סוג ספציפי.. זה לא שאני רב תחומית במוסיקה ומבינה ומגניבה וכו', פשוט אם אני שומעת שיר שעושה לי סבבה, או שאני מתחברת אליו, אז ס-ב-ב-ה
יש עוד שחקן שאתם מעריכים יותר\כמו אדוארד: דלוקה על המראה של טום קרוז.. מעריכה את קירסטן דנסט.. אבל פחות מאדוארד אני מניחה.. מחבבת את מאט דיימון.. שונאת את בן אפלק.. ובלה, יש לי המון דעות כאלה על כוכבי הוליווד.. תמונה שאהבתם או שהרשימה אתכם: כל תמונה שבה לאדוארד יש מבט מסומם, ועצמות הלחיים שלו די בולטות (באופן גברי כזה ומסוקס..).. + זקן תיש.. או נגיד בלי זקן ותסרוקת חנונית.. או גם וגם.. פשוט שולט . אייקון מהרשימה של תפוז שאימצתם ומאפיין אתכם:
ציטוט של מישהו או מאיפשהו שאתם אוהבים: goo goo g'joob שיר של הביטלס..
אהההה איך שכחתי-מאיפה אתם: מפה באיזה סרט של אדוארד נורטון הבנתם-זהו אני מכור\ה: פייט קלאב פגשתי לראשונה ונדלקתי, אבל די בתת מודע.. כמה ימים אחר כך התאמתי שם לפרצוף בזכות איזה תכנית בערוץ E!.. עדיין חשבתי שהוא רק נחמד. ב-1.4.2003 ראיתי את "לשמור אמונים" בסינמה (ותודה לאבא שקנה ממיר דיגיטלי) ומשם הכל הוא כמובן, היסטוריה+היסטריה.. אמן!

למעלה