שרשור ההמלצות הגדול!

שרשור ההמלצות הגדול! ../images/Emo163.gif

מהם הדיסקים של גרין דיי שאתם הכי אוהבים? איזה שיר אתם נהנים לזמזם לעצמכם באוטובוס/בצפר/מיטה/מול המחשב? לאיזה שיר/ים יש את המילים הכי מגניבות לדעתכם? אל תענו על זה בצורת שאלון, פשוט זרמו. מותר ואף רצוי לפרט! go go go go

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifההמלצות שלי.

בעיקרון- הדיסקים האהובים עליי ביותר הם קרפלאנק ודוקי. את שני הדיסקים האלו אני שומעת בלי הפסקה כמעט, כי לדעתי באמת הם אלבומים מצוינים, כשבכל אחד מהם הושקעה מחשבה רבה- אף על פי שקרפלאנק זכה להערכה מועטת מאוד (ומדי) בהשוואה לדוקי, שנחשב לאחד האלבומים הנמכרים ביותר. על דוקי אני ממליצה, בעיקר כי הוא קליט- למרות שגרין דיי בכללי הם להקה קליטה. אבל דוקי לא סתם קליט- הוא קליט ולא מאוס. הלהיטים שהוא סיפק ל-MTV לא היו גרועים בכלל, ואחד מהם הוא אפילו אחד השירים האהובים עליי- When I Come Around. בקשר לקרפלאנק, אין לי מילים להגיד. דיסק נהדר. חבל, אבל כל כך חבל שדי קשה להשיג אותו (למרות שהבנתי שבזמן האחרון זה נהיה יותר אפשרי). דוקי בעצם ממשיך את הקו של קרפלאנק, למרות שנראה לי שבדוקי הם די גיבשו לעצמם סגנון משלהם. חשוב לי להוסיף, שלדעתי, הביצוע ל-Welcome To Paradise המצוין בקרפלאנק עולה על הביצוע בדוקי. דיסק התחלה: אם את המעריצה המתחילה- דוקי. זול מאוד (40-50) ושווה הרבה יותר. שירים שתמיד יהיה לי כיף לזמזם הם כמובן When I Come Around, ואפילו Longview. לפעמים אני מזמזמת ליד אנשים שאני שונאת את Ha Ha You're Dead. ביום ההולדת של חברה שלי הקדשתי לה את Poprocks & Coke. זה פשוט שיר מושלם בשביל חברים וחברות. חברה אחרת שלי טסה לחוץ לארץ (
) להמון זמן וניגנתי לה את 2000 Light Years Away, ועל דלת החדר שלי (או יותר נכון, הכוך שלי) יש את המילים של Scattered. כיף להיתקל בשיר הזה אפילו ככה סתם, אחד היפים שיש. אם יש מילים של שירים שאני אוהבת הן של Longview. זה קורע אותי מצחוק לפעמים. גם ל-When I Come Around לא חסרות מילים יפות, ל-Scattered ול-2000 Light Years Away. הם לא הכי 'עמוקים' שאפשר- עדיין אני מדברת על להקת Pאנק, אבל אני עדיין יכולה למצוא בהם משהו שאפשר להתחבר אליו. פופרוקס שיר מצוין להקדשות. לדעתי גם Wake Me Up When September Ends, Time Of Your Life ו-Jesus Of Sabarbia עם מילים ממש יפות. הדגש|השירים הכי יפים לדעתי: Scattered 2000 Light Years Away When I Come Around יש לי עוד די הרבה דברים לכתוב. אני יכולה להמשיך גם עד מחר, אבל אין לי כל כך זמן עכשיו. אני אמשיך מתישהו אחר :)

המלצותיי../images/Emo95.gif

דיסק הכי אהוב: יש שלושה-דוקי,אינסומאניאק ואמריקן אידיוט.
שיר הכי אהוב: אין משהו ספיצפי..כל פעם משהו אחר. פעם ג'יזס אוף סברביה,פעם בסקט קייס,פעם קינג פור א דיי וכו' וכו'.
שיר עם מילים הכי מגניבות: הממ...ג'יזס אוף סברביה אולי? ולא מצאתי מה להוסיף :(

לדעתי אמריקן אידיוט../images/Emo45.gif.

משיר קופצני לשיר עצוב לשיר, יכול להתאים להרבה מצבים. [נפשיים]. wake me up when september ends השיר האהוב עליי באלבום, שיר עצוב אבל לחן אדיר. ובנוסף שיר טוב: when I come around מדוקי.

../images/Emo192.gif

דיסקים הכי אהובים: אמריקן אידיוט, דוקי והאוסף. שיר אהוב: כל פעם משתנה לפי המצב רוח.. אבל אחד האהובים עלי זה Boulevard Of Broken Dreams שיר עם המילים הכי מגניבות: Whatsername לא יודעת אם זה מילים מגניבות אבל בהחלט מילים יפות במיוחד השורות האחרונות... וזהו

דניתיי16

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif../images/Emo79.gif

אלבומים שמאוד אהובים עליי הם דוקי קרפלאנק ואמריקן אידיוט... אני חושבת באמת שמי שרוצה להתחיל לשמוע גרין דיי ומחפש המלצות שיילך על אינרנשיונל סופר היטס ועל פי זה שיקנה לו אלבומים נחמדים שהוא אוהב :] שירים שאני ממליצה עליהם בחום: christie road poprock&coke 80 longview welcome to paredise basket case when i come around king for a day hitchin' a ride worry rock redudant time of your life church on sunday waiting וכל אמריקן אידיוט....

mogili

New member
-קרפלאנק!- וכל מילה מיותרת../images/Emo98.gif

סתם, אינלי כוח להתחיל לכתוב שירים וזה אבל באמת שקרפלאנק מצויין, דוקי אחלה וגם סלאפי וגם לא אכפת לי מה תגידו וורנינג זה אלבום אדיר! אמ. זהו :]

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gifקרפלאנק מצוין!

גם סלאפי
וורנינג אלבום טוב. לא יותר טוב משאר האלבומים, אבל טוב.

למעלה