שרשור הודעות בנושא המורדים

MaayaNatalia

New member
היי ח2ר'ס!~

מה המצב? אני חייבת טובה ! תנסו בבקשה למצוא לי תמונות של פרננדה !

קטנטנות+המורדים=רוני לנצח נצחים

אני אוהבת אתכם המורדים+קטנטנות=לטוס עם רוני לארגנטינה בחזרה להישאר איתה !!!!!!!

N o i t

New member
כנסו דחווווף../images/Emo39.gif

היי לכולם מה המצב? אם זה פורום של המורדים אז בואו נשים תמונות של המורדים...יאללה?!
N o i t

הכול על המורדים פה!!!!!!!!!!!

היי לכולם כולם חושבים היי איזה כיף בטח לפגוש את המורדים איזה כיף לי מי שפגש אותם אני היתי בהופעה והיתי בחדר ההלבשה עם כרטיס מאחורי הקלעים עם חתמו לי על תמונות שקניתי דיברתי איתם קצת נתתי חיבוק ונשיקה לפליפה הבלונדיני ולואיסנה היפה והפצצה והבלתי נשכחת ולקמילה ובנחמין רק נשיקה וכמובן הצתלמתי איתם אבל הם ממש חיבבו אותי ונתנו לי 2 מתנות רוצים לדעת מה הם אז תשלחו לי בייי [email protected]

הכול על המורדים פה!!!!!!!!!!!

היי לכולם כולם חושבים היי איזה כיף בטח לפגוש את המורדים איזה כיף לי מי שפגש אותם אני היתי בהופעה והיתי בחדר ההלבשה עם כרטיס מאחורי הקלעים עם חתמו לי על תמונות שקניתי דיברתי איתם קצת נתתי חיבוק ונשיקה לפליפה הבלונדיני ולואיסנה היפה והפצצה והבלתי נשכחת ולקמילה ובנחמין רק נשיקה וכמובן הצתלמתי איתם אבל הם ממש חיבבו אותי ונתנו לי 2 מתנות רוצים לדעת מה הם אז תשלחו לי בייי [email protected]

MaayaNatalia

New member
היי ח2ר'ס!

היי... למישהו יש פה תמונות של פר ? פרננדה מהמורדים? ב-ב-ק-ש-ה שימו !

../images/Emo58.gifשמועה מפוצצצצצצצצצצצצצת

שלום לכולם השמויעה שלי היא שבעונה השניה מסתבר שספיריטו "אביה" של מריצה הוא לא אביה בעצם יתגלה ששחקן חדש מבוגר שיגיע למורדים הוא אביה האמיתי ועוד משהו אני יודעת בוודאות שפליפה היה חבר של לואיסנה חצי שנה טוב תקראו ותהנו להתראות עדדייייייייייייייייי

mp girl

New member
תמונות בבקשה??.

אתם יכולים לשים בבקשה תמונות יפות וחדשות של כולם??
mp girl

ישששששששששששששש....../images/Emo8.gif

כיף לך מה את רוצה שנעשה אולי נשתחווה לך?! מה את רוצה להגיד בזה שיקנו בך לא הצלחת שיאמינו לך גם לא הצלחת בקיצור איך אומרים ספרי על זה לחברים שלך ומעניין את סבתא שלי!!!!!!

MaayaNatalia

New member
כנסי!

הייתי שמה לך... אבל אין לי ! אני רוצה תמונות של פר = פרננדה מהמורדים! ואף אחד לא שם עלייייייייייייייייייי

לילהלי

New member
ש/לוםם

יש לי תמונות של פר להביא לך אבל חלקם זה שהיא מקטנטנות בכל מקרה אני יביא ל מה שיש לי...

למעלה