שרשור הודעות ומודעות

מסיבת גייז חדשה בחיפה!!!!!!!!!!!!!!

מועדון ה- wave פותח את שעריו ב 11\21 יום חמישי ומתחיל בליין מסיבות לגייז. על המוזיקה אחראיים dj עידן חונהההההההההה -על mtv dj תומר איסק- על האוס מחיר הכניסה הינו 40 ש"ח וכולל משקה ראשון חינם! - בריזר\בירה\שתיה קלה. צפו לעוד הפתעות בהמשך.... "the wave" - רחוב נתנזון 10 חיפה. לפרטים נוספים ניתן לפנות אליי בפורום או באי סי קיו מספר- 113403199

מסיבת גייז בוירג´ין יום חמישי|גאוו

מסיבת גייז בוירג´ין הופעת S&M DJ IDAN HUNA אבטחה מוגברת מחיר 50 ש"ח מתחם חוצות המפרץ חיפה לפרטים: 053936113 גלית

adiko

New member
היום קיבלתי מאיזה חמודאת הגלוייה ..

עם התמונה הבאה עם הקדשה וזו התמונה שהייתה בגלוייה *רמז זה הבחור מהפרסומת של הבושם החדש של קלווין קליין* כוסוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן (כמובן אפשר להשתמש בתמונה בתור רקע למסך
)

resputin

New member
(כמובן שהיה נחמד אם היו טורחים

להוריד לו את השערות הדוחות ההן מהחזה
)

Blackice

New member
סתם מוזר...

אני כל היום מתמלא בחשמל סטאטי. אני לא יודע למה, אבל אני פשוט.. נטען ללא הפסקה. כל פעם היום שנגעתי במשו מברזל... קיבלתי זץ קטן.. והשיא היה עכשיו.. ליטפתי את החתולה הרועשת שלי, ומעבר לגרגורים מחרישי האזניים שלה שמעתי את ההתפרקויות של החשמל הסטאטי מהפרווה שלה.. זה היה ממש ממש חזק.. ואיך שהיד שלי עוברת, הפרווה מסתמרת לה מהחשמל הסטאטי ומפצפצת לה בשובביות חשמלית... ואז בגלל שהכלב שלי התעצבן מזה שהוא לא מקבל צומי, אמרתי לעצמי שאני אחשמל גם אותו שיבין שזה לא מה שזה בדרך כלל, ואחרי 2 לטיפות חטפתי זץ חשמלי כל כך חזק שזה ממש כאב....! אאוץ´. אין לי מושג מה גורם לזה.. אבל אני מחשמל היום..
ארז

זה מתרגל שלי בפיזיקה, למקרה שתהיתם

נכון שארז כישרוני? ובקשר לחתולה - זאת הרי אותה אחת מ"ארז, החתול רוטט". אז למה ציפיתם?

Blackice

New member
לא זה לא!

החתול מהמשפט המדובר הוא אחד מהשרמוטות הרגילות שבדשא בשדרות מגנס.. להערכתי, מאלו שזוללים כל הזמן לייד כימיה 7..
ארז

אופס... ../images/Emo13.gif

למה שרמוטות? חתולים התחילו לספק שירותי מין בתשלום? וחוץ מזה, הוכחה באינדוקציה: אם חתול אחד רוטט אז כל החתולים רוטטים!

white star

New member
מענין...

מה היה צבע הפרווה של החתול? תוכיח לי באינדוקציה שהצבע הזה הוא לכל החתולים!!!

resputin

New member
מוזר... מאתמול בלילה גם לי יש חשמל

סטטי מכל מקום.... זה לא בסדר.

למעלה