שרשור הודעות-יתרונות וחסרונות...

eti220

New member
שרשור הודעות-יתרונות וחסרונות...

שניהן בסדר אבל הינה היתרונות והחסרונות שאני חושבת עליהן- אורלי-יתרונות: 1. בשלנית מצויינת! 2. לא מלמדת את ילדייה התחצפויות אורלי-חסרונות: 1. שתלטנית מאוד! 2. אוהבת את עצמה יותר מדי! 3. חושבת שכולם שפוטים שלה... רחלי-יתרונות: 1.נותנת ליללדיה חופש 2. לא מגבילה אותם במטלות מעבידות... רחלי-חסרונות: 1. נותנת יותר מדי חופש לילדייה 2. נותנת ליילדיה צורת ביטוי בדרכם 3. ובקיצור חינוך גרוע... 4. מבשלת רעעעע...(לפי מה שאומרים...אפילו הפלסטלינה נתן את האוכל שלה לכלבים) שרשרו פה עם החסרונות והיתרונות שעשיתי טובות לכם וזהו! תעירו ותאירו לי =] ביוש...

אחלה רעיון../images/Emo9.gif.

אני חושבת שאורלי יודעת לחנך בצורה נכונה את הילדים שלה. היא הגיעה למצב שהילדים שלה מכבדים אותה מעל ומעבר והיא לא צריכה לחשוש שלא ישמעו בקולה. גם היא וגם בעלה יכולים להסתמך שהילדים שלהם לא ישברו את המוסכמות שלהם.
יתרון. מצד שני הכפיית סדר, צייתנות, משמעת שמאפיינים את המשפחה של אורלי שהכל בעצם סובב סביבה יכול לגרום לילדים שלה לפתח אופי חלש
. מלבד זאת יש אווירה טיפה מאיימת בבית שאסור לעשות רעש, לשחק, לבלגן. כמעט כמו לא לחיות חיים של ילד רגיל.
חיסרון. אני לא רואה משהו חיובי אצל רחלי. הילדים שלה גדלים בסביבה חופשית מידי, אין גבולות אין חוקים אין בעצם כלום. מכל האווירת חופש יתר הזה הילדים שלהם חוצפנים, חסרי כבוד, לא ממושמעים. הם חוצפנים ועצלנים.
חיסרון. בעצם, הדבר היחיד שחיובי בבית שלהם לדעתי זה שאין פחד, בושה, אווירה מאיימת. הם מגובשים בינהם.
יתרון.

סיכום ב2 משפטים!

רחלי יודעת מה החסרונות שלה והיא גם אמרה שהיא מעתה תעשה ספורט,ואם היא לא יודעת לבשל-היא בטח תלך לחוג טבחות וכך הלאה..וכמו שרשמת משפחה מגובשת-יתרון! אורלי-לא מקבלת את הביקורת עליה! היא חיה בשביל אחרים ולא בשביל המשפחה שלה!

california10

New member
הביקורת שלי.. קצרה../images/Emo3.gif

אורלי - יודעת לחנך את הילדים שלה בצורה טובה מאוד אך מגבילה אותם יותר מדי. רחלי - נותנת הרבה חופש לילדיה אבל לא יודעת לחנך אותם כמו שצריך.

למעלה