שרשור הודעות לעמוד 7 בדף הפורום

אירילה

New member
שרשור הודעות לעמוד 7 בדף הפורום

ההודעות האחרונות שעסקו בכביש המעבר שורשו לעמוד 7 ונכללות כרגע בתוך 128 הודעות העוסקות בנושא. לרותם ,לולא התבטאת במילה המיותרת שבהודעתך האחרונה כלפי המתחזה היחיד היתה נשארת הודעתך ,יהיה מרגיז ככל שיהיה ,מילים כגון אלו מקומן לא בפורום . להבא ,שימוש במילים כגון אלו כלפי גולש אחר יביאו למחיקה מיידית של ההודעה. תודה על תשומת הלב. גרשון

papageno1

New member
תהרוג אותי, גרשון אבל אני לא מבין..

.. את ההתעקשות שלך לשירשורים מוזרים שמונעים כל אפשרות של התפתחות דיון ענייני בנושא כביש הגישה. לדעתי הגיע הזמן שתפסיק להפעיל את הצנזורה הזו.

אני דוקא בעד צנזורה

זה מתאים לי לפיגורה גם אם גרשון מאכיל אותנו דורה. אגב לאיפה נעלמו המתחזים מהגבעה?

אירילה

New member
שחר ,אני מתפלא עליך מאוד על כי אינך מבין

אם תקרא שוב את השרשור הגדול שבעמוד 7 תמצא כיבוודאי דיון ענייני אין שם , כל התגובות זכו להתנגחויות ולתגובות של טרולים אשר כל עניינם היה להציק ולכך לא אתן כאן יד ,חלק מהגולשים נמחקו או הודעתם נמחקה ,בכל אופן אף הודעה עניינית לנושא לא עברה בשלום ללא איזה תגובה לא עניינית ולכן שחר ידידי ,כשהודעות כאלו מאפילות על הדיון הענייני והנושא מוסט מוצאות ההודעות את מקומן בשרשור הארוך והמתפתל ,כשנווכח שהדיון הו ענייני ורציני ,ללא תגובות לא ענייניות וללא האשמות וללא התנגחויות כי אז באמת יישאר הויכוח הענייני בדף ללא טילטולים. לו רק הייתי נותן דרור לכל אלו שכל אוות נפשם היא רק לחבל או להוריד את רמת הפורום כי אז באמת הפורום היה סובל יותר. ענייני פירושו רציני ורצינות בדיון בוודאי אין כשיש גולשים שכאמור מנסים ל"הציק". ובאמת שחר.....היית מוצא ביטוי אחר ל "תהרוג אותי"?????? אני בטוח שכן.....

papageno1

New member
תהרוג אותי...

"תהרוג אותי אם (סלנג)- אני נשבע שלא, בחיי שאני לא; אני בטוח לגמרי שלא, אני בשום פנים ואופן לא. תהרוג אותי אם אני מבין מה היא מוצאת בו - סתם בן אדם" (המילון השלם, יעקב שויקה). אין שום בעייה עם הביטוי הזה. היתה פנייה מאוד עניינית של אחד הגולשים. אתה העפת אותה באיווחה לעמוד 7. (ואולי זה כבר 8) ומנעת דיון ענייני בשאלה שעלתה.

אירילה

New member
לא העפתי אלא העברתי,ראה הודעתי בתחילת השרשור

הנוכחי ,או ראה ההודעה האחרונה בשרשור בעמוד 7 ותבין בעצמך מדוע ההודעות שורשרו. עוד פעם בשבילך רונן ,הודעות אשרת תכלולנה בתוכן מילים לא ראויות או ,הודעות טרול ,תמחקנה או תועברנה לשרשור הרלוונטי. בוא נעשה נסיון ,יש לך כאן את הבמה לפתיחת דיון ענייני בנושא ,קדימה...

למעלה