שרשור הודעות פרישה רשמי

שרשור הודעות פרישה רשמי

ניסיתי לתת צ'אנס לתוכנית.. אבל די המפיקים האלה הם באמת ביזיון הקש ששבר את גב הגמל.. יוני פותח שיחה עם בן בנימה רצינית משו.. והצלם מחליט מיד להעביר למצלמה ללאורטל שעושה קולות עם הפה ומדברת על מחזור עם הבנות... נושא שיחה שהצלמים מאוד אוהבים להראות לנו אז לכל אלה המעוניינים להצטרף לחרם עשו זאת כעת!

מי אני7

New member
הם תמיד עושים את זה..

ואחרי זה מחזירים..! זה עכשיו על יוני ובן :)

נעמה8080

New member
../images/Emo45.gifאני פורשת בגלל הגברים בתכנית

אם אפשר לקרוא להם גברים בכלל. ליהוק מאכזב! צודק, גם אני פורשת! היחיד שהיה שם נורמלי היה גב, אבל גם אותו ההפקה לקחה מאיתנו, אז די, לא מסוגלת לראות את הבנים בתכנית יותר! ושלא נדבר על אתי הדוחה ברמות!

יפעת 2784

New member
../images/Emo1.gifתכנית מרדימה. יוני מספר סיפור לפני

השינה
אחרי שחזרתי מאילת וגיליתי שגב לא נמצא ויוני, בן ואורן חזרו גם לי בא לפרוש

יפעת 2784

New member
תראו בוואלה יש משחק פייסליפט זה ממש מצחיק

מערבבים את הפרצופים של הבנות חחחחחחחחחחחחחחחח איזה מכוערות חלק מהן יוצאות, כגון אתי, קרן וליהי.

ELA86

New member
אני ממש לא נהנית לצפות בגלל

ארבעת הגברים שנמצאים בוילה

JasPoint

New member
תתעודד, באח הגדול היו שיחות על פטריות בואגינה

תודות להאט טאב המזוהם. הבעיה של הדור הבא היא הגברים המשעממים שמצליחים לכבות את הבנות. בעיה נוספת זה הבמאים. באח הגדול השתמשו בערוץ 20 כדי לגרום לצופים להתמכר לתוכנית, הדור הבא משתמשים בערוץ שלהם כדי להרחיק צופים. מי היה מאמין שב-2011 יהיה ערוץ ישראלי שיצנזר נשיקות? ערוץ שקוטע שיחות מעניינות בלי שום סיבה סבירה. אחרי זה הם מתפלאים למה לא מזמינים את הערוץ. מה הטעם לקנות ולצפות בערוץ שעד שיהיה משהו מעניין בכלל לא ישדרו אותו?

למעלה