שרשור הודעות
שמצאתי...

Neta558

New member
שרשור הודעות ../images/Emo32.gif שמצאתי...

נא להכיר, שרשור
. זהו הבית החם והאוהב של כל הודעות ה
למיניהן... הודעות
שימצאו משוטטות לבדן מחוץ לבית, יוחזרו הנה במהירות ע"י משטרת ההנהלה-אגף הודעות אבודות. אתם מוזמנים לגדל כאן הודעות
נוספות. יום נעים!

../images/Emo26.gif ח"כ בתפוז ../images/Emo150.gif

אליעזר זנדברג, הידוע בכינוי מודי, הוא עורך דין במקצועו, אבל הוא גם ח"כ מטעם מפלגת "שינוי". מודי זנדברג נולד בשנת 1962 בחיפה, שם הוא מתגורר עד היום. הוא נשוי ואב לשלושה, בוגר אוניברסיטת ת"א תואר LLB במשפטים. בצה"ל הוא שרת כסגן בפרקליטות הצבאית, והוא פועל כחבר כנסת מזה כ-10 שנים. בעבר היה חלק מסיעת "צומת", גם כאשר התמזגה בשנת 1996 עם מפלגות "הליכוד" ו"גשר". מאוחר יותר הצטרף למפלגת שינוי. בעבר היה גם סגן שר החינוך, התרבות והספורט. היום היא יו"ר אגודת ידידות ישראל-פינלנד וישראל-אפריקה, חבר בוועדת משנה לאינטרנט וטכנולוגיית המידע, יושב ראש ועדת המשנה להייטק, וחבר בועדת הכנסת, הועדה המיוחדת לקידום מעמד הילד, ועדה למאבק בנגע הסמים, ועדה לענייני מחקר ופיתוח מדעי וטכנולוגי, ועדת החקירה הפרלמנטרית בנושא משק המים. היום בשעה 20:00 נארח את מודי זנדברג בפורום מובטלי הייטק. אתם מוזמנים להכנס ולהשאיר שאלותיכם כבר עכשיו!

tali_le

New member
שלום לכם, נתראה בעוד שבוע

אנשים יקרים וחביבים בעוד שעה קלה אצא בדרכי על מעוז האופל, הרי היא בירת ישראל הניצחית - ירושלים - כדי לראות הופעה של קורין אלאל ומשם, אסע לאילת, לשבוע נופש ורגיעה (בטח רגיעה כשנטע תהייה שם...) על חשבון דודי האהוב! תהנו לכם, תשמרו על הפורום (עמרי ידווח לנו), ונתראה בעוד שבוע... טלי

Neta558

New member
החוצפה!

לא רק שאת נוסעת לך לירושלים ככה פתאום, ולא לפי התכנית... את טוענת שאני אחראית לחוסר הרוגע שלך? חכי חכי מה מצפה לך...
שבוע טוב לכולם!

lifegirl

New member
קורין? רוצה רוצה רוצה ../images/Emo8.gif

יאללה, תהנו באילת.. וד"ש לכולם..

Black dog

New member
תהנו ...

למרות שלא צריך להגיד את זה כי את גם הולכת לראות את קורין וגם כי את נוסעת לאילת וגרה שם בחינם ....למרות שאילת זה לא משהו כשזה בחינם זה תמיד מפתה . מקווה שאני ינהל את הפורום בכבוד בזמן חופשתכם, רק תזכרו שאתם עושים קניות בשוק מי עזר לכן ולקח אחריות על הפורום . אוהב תהנו עמרי (מנהל זמני)

Neta558

New member
עמרי ממי, עיניים שלי...

למה? למה אתה חייב לעשות לי כזה שחור על הנשמה רגע לפני שאני נוסעת? "אני ינהל"??? זה מה שלימדתי אותך? אתה רוצה לגרום לי להרגיש שאני מפקירה כאן את הפורום בידיים לא אחראיות מבחינה לשונית?!? יש לך שבוע להשתפר! אוהבת, נטע בחסות האקדמיה ללשון העברית (וש"שים למען איכ"ס, כמובן)

xenocide

New member
../images/Emo132.gif

צאו מזה אנשים אף אחד לא מדבר נכון ב-100% האשים היחידים שאולי אולי אולי מדברים נכון זה אנשים מהאקדמיה ללשון עברית

AmitKar

New member
יחי אבשלום קור!

יחי אבשלום קור - הבנאדם המעניין ביותר בתולדות האנושות. הורסי השפה העברית - הביתה! אנו נגן עליה באש ובמים ובכל מחיר (אלא שזה מגיע לסכומים באמת גבוהים) אבשלום קור לשלטון! למען עתיד ורוד ומעניין בטירוף! לנו - ולשפה העברית

vegan

New member
אני לא אוכל דבר

וגם לא חדשות או על המשמר, פשוט קשה להשיג בימינו. אבל שמעתי שיש כאלה (לאו דווקא בפורום זה) האוכלים דבר אחר - זה נחשב?

למעלה