שרשור הופעה בלבונטין 7 - Live In The Dark

SV Design

New member
יאללה ספר איך היה,פלייליסט ?

שמעתי בפורום של מוזיקת פ'אנק על הסשן בחושך זה מגניב..זאת הייתה ההפתעה ? ואני מחכה ממש להופעה עם מארש זה יהיה מאוד מיוחד...

tiNker2

New member
אוףףף

היה כרטיס חינם והכל כבר היה מתוכנן... לקחת את האוטו של חברה ולנסוע ביחד לתל אביב לראות את ההופעה... ומה בסוף? ברגע האחרון היא מבריזה ולא היה לי איך להגיע! אחד המבאסיםם....
אז נשארתי בבית וראיתי ביג ליבובסקי... לנסות להתנחם נו אז איך היה?!

trumpet lover

New member
מזתומרת?? לומר את השירים שהיו?

את האמת אני לא ממש מכיר שירים של קולולוש... יש לי רק שיר אחד שלהם במחשב (some place) שאותו הם לא ביצעו ואת שאר השירים שמעתי בדרך כזו או אחרת במייספייס שלהם, ביוטוב, פליקס ועוד כמה סרטונים וקטעים מהאינטרנט, אהבתי את הסאונד שלהם והחלטתי ללכת להופעה (שהייתה פיצוץ...) ולהתרשם מהם פעם אחת בלייב... ואני מאמין שאני אקנה את שני הדיסקים שלהם (הישן והחדש...) אבל לצערי אני לא יכול ממש לרשום את רשימת השירים כי כמו שאמרתי אני לא ממש בקיא בשמות השירים שלהם... אבל בקרוב אני אהיה...

SV Design

New member
Some place לא היה ?

זה לא רגיל הוא תמיד היה בהופעות שאני הייתי... בכל מקרה נשמע שהייתה הופעה מעולה.. לאף אחד אין פלייליסט או זוכר פחות או יותר מה היה ? סתם מעניין לדעת..

parnar

New member
טוב לא לפי הסדר אבל זו בערך הרשימה

שיר חדש שאיני יודע את שמו Bandits Free Speech Coolooloosh Just Won't Stop Yogi's Street Party Mind And Soul Music Business Set It Off Session in the dark אולי יש עוד כמה שירים ששכחתי, לא לקחתי את הפלייליסט אחרי ההופעה

SV Design

New member
מגניב

יש מצב השיר החדש זה lock you're door שהם עשו איזה פעם אחת במעבדה ?

SV Design

New member
אממ אני חושב שלא

אבל אני בקושי זוכר את השיר אני חושב זה הלך משהו כזה : You better lock you're door אבל יש מצב שסתם המוח שלי המציא את השורה הזאת.. P:

y u v a l i m

New member
לא זה לא היה lock your doors

זה היה שיר חדש שנקרא people of the streets וכנראה יכלל באלבום שנקליט בארה"ב. חוץ מזה בסשן שניגנו בחושך הופיע השיר החדש גם כן ELEMENTS שיופיע אף הוא באלבום הבא.. יש המון למה לצפות. תודה לכל מי שהיה שם בהופעה נשמח מאוד לשמוע עוד תגובות. לי היה ערב מדהים לחלוטין. חוץ מזה כבוד לפלד ואורטגה המעולים שהעיפו את הגג שם. הם באמת הראו שאפשר לעשות היפ הופ חכם טוב ומוסיקלי בארץ. ריספקט מאאאא פאקרז.

parnar

New member
פלד ואורטגה היו מאוד טובים

נקווה שגם האלבום שלהם יהיה טוב.. השיר החדש באמת מרשים (Elements).

SV Design

New member
יאללה מגניב יש סיכוי

שאתם עושים אותם בהופעה בלובי ? וגם למה עשיתם את lock your doors פעם אחת ואז לא עשיתם אותו יותר ?

parnar

New member
טוב ככה

יהיה קשה לסכם ערב מצוין, כרגיל הם היו מעולים והעלו את הרמה של ההופעה בכמה שלבים. הSession בחושך היה מדהים, ומקפיץ מאוד! לא יודע אם זה חד פעמי להופעה כי אם כן אז חבל, אבל לפחות יצא לי הכבוד להיות בהופעה הזו. היה שיר חדש שהוא מגניב ויש לו סאונד חסידי. הסאונד בהופעה היה ממש טוב, יש לקולולוש סאונדמן חדש?? ומישהו יודע מי זה היה האיש שבא מארה"ב כי אני לא בדיוק הבנתי.. תודה ללהקה על הכרטיס להופעה,ותודה אורי על הדיסק של ההופעה! הדיסק החדש מגניב רק קצר מידי (40 דקות) יש מצב שמישהו מהלהקה מעלה בסאונד את ה Session שהיה? בוידאו זה לא יעיל, הרי גם ככה לא רואים כלום
מרגישים מאוד שהלהקה עכשיו מאוד מאוחדת ומרגישים את זה בהופעה. אני בטוח שזה יעזור מאוד להקלטת האלבום השני, וסיבוב ההופעות השני. ונסיים את הסיכום הקצרצר עם קולולולולוש!

למעלה