שרשור הופעה!!! איזו הופעה מעולה אלוהים!!!!!! רם עיצבנו אותי הפרסומות באמצע
ה המקטרג New member 12/7/05 #1 שרשור הופעה!!! איזו הופעה מעולה אלוהים!!!!!! רם עיצבנו אותי הפרסומות באמצע
I itoosh2 New member 12/7/05 #4 איזה באסה../images/Emo10.gif ראיתי רק את "עין הנמר" ואת "מסעדות דגים" אבל הם היו שווים
H heaven is here New member 12/7/05 #5 איזו הופעה../images/Emo99.gif אללי, ראיתי רק מ"זה עושה לי שמח" אבל היה כה מגניב! כמה פוגואים אמאלה|: גיא שטרית הח*א! וסיום עם "זה היה ביתי" כה כיפי אוחח עכשיו נחכה להופעה אמיתית וזה
איזו הופעה../images/Emo99.gif אללי, ראיתי רק מ"זה עושה לי שמח" אבל היה כה מגניב! כמה פוגואים אמאלה|: גיא שטרית הח*א! וסיום עם "זה היה ביתי" כה כיפי אוחח עכשיו נחכה להופעה אמיתית וזה
S sunshiner New member 13/7/05 #7 כוסאמק שוב בשמת נכנסה דרך המחשב שלי אל תתייחסו שכתוב שם טיפקסית זה אני כתבתי
ה המקטרג New member 13/7/05 #8 גם לי!!! מחר אני מחבר את הטלוויזיה למערכת סטריאו וחוגג עם ההופעה בפול ווליום!
ה המקטרג New member 13/7/05 #10 תראה את השידורים החוזרים אם לא יהיו שידורים חוזרים אני אנסה להעביר מהוידאו למחשב... לא יודע ממש איך עושים את זה
תראה את השידורים החוזרים אם לא יהיו שידורים חוזרים אני אנסה להעביר מהוידאו למחשב... לא יודע ממש איך עושים את זה