שרשור-הופעה.

שרשור-הופעה.

תנסו רגע להזכר בהופעה, סתם הופעה, לא משנה מה המשמעות שלה. מה הזכרון הראשון שעולה לכם ממנה? יכול להיות הדבר הכי קטן אפילו... סתם מעניין :)

dilan angel

New member
אדוה../images/Emo23.gif../images/Emo110.gif

עכשיו נכנסתי פעם ראשונה לפורום אחרי חצי שנה שלא נכנסתי והכי ריגש אותי לראות אותך כותבת את זה אני יודעת שנעלמתי אני חרא חרא חרא מבטיחה שהברגע שיהיה לי זמן להתחבר למסנ' אני שולחת הודעה התגעגעתי מלא!!

Tom 7

New member
כ"ס

מדהימה! הופעה ראשונה שלי.. היו רגשות מעורבים במהלך ההופעה.. כמו רגש,הנאה,פחד וכו'.. היו שירים כל כך מדהימים.. ולדעתי טיטי הייתה בשיא קולה אז (תקופת 2005-2006) בקיצור היה מדהים!!

בהופעה באמפי ווהאל.

קיץ 04 [?] לראות את זמי וברנטל רצות על הדשא... זמי עם הפראנויות שלה... זכרון הראשון שעולה לי. עכשיו. אה! והצעיף הכחול שלי שנמצא עדיין אצל זמי!

ella42

New member
זכרונות../images/Emo99.gif

ההופעה שאורית אמרה שהיא בהריון, אני חשבתי שאני מתה! גאדדד אני רצתי לרוץ לבמה ולחבק אותה. אני היתרגשתי אפילו יותר מימנה. כולם מסביב היו כל כך אדשים שבא לי להרוג אותם. "אהה באמת אורית בהריון?, אהה יופי לה" אכן הופעה מדהימה :)

Tom 7

New member
אכן יש אדישות מעצבנת בפורום..

אני הייתי בשוק לפחות שבוע והיו כאלה שזה לא ממש שינה להם משהו.. אבל חפיף.. רק שהפורום לא ייצא עליי עכשיו...

Dug E

New member
חח כי אף אחד לא באמת היה מופתע לגמרי

אבל אין ספק שאת כולם זה שימח וריגש.

Dug E

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo32.gifמיוז לישראל!

אנחנו, בפורום מיוז פעלנו המון כדי להביא את מיוז לארץ. זה כלל שליחת סרטוני וידאו של המעריצים בבקשות ישירות משלושת חברי הלהקה לבוא להופעה בישראל, דיבורים של פנים מול פנים של מעריצה מול חברי הלהקה בחודש האחרון, ידיעה ממקור ראשון שיש מצב גדול להופעה. כבר מגיל 13 זה החלום הכי גדול שלי - הופעה של מיוז. לא מעט היו דיבורים על הבאת מיוז לארץ והמקרה הזה הוא עם הסיכויים הכי גדולים! תגשימו לי ולעוד אלפי מעריצים בארץ ותקדישו דקה אחת לחתימה. בבקשה, תעזרו להגשים חלום! http://www.ipetitions.com/petition/museisrael

Dug E

New member
../images/Emo7.gif

כולם נוסעים להופעות של מיוז רק אני נשאר בבית
. מסוף הסיבוב של הולבאלו ואבסולושיין אני סופג ידיעות וחוויות של חברים שנוסעים להופעות שלהם. נמאס לי! תהנה נו..

Poisonn

New member
האנגר 24 בראשון

18.7.2003 שהלהקה דפקה איחור של איזה שעתיים חח אבל הייתה אחלה הופעה

למעלה