שרשור הופעותת

i l0ve u

New member
שרשור הופעותת ../images/Emo168.gif

וואי אתם בטח חושבים אני מאזה מציקה חחח לאדעת מה השיעמום שנפל עליי החלטת להעיר טיפה ת'פורום..לא שהוא רדום אבל סתם כדי לא להיות שקטה חח אזז שכל אחד יכתוב פה באיזה הופעות של שייגעצ הוא כבר היהההה סבבע ?? יאללה תגיבוווווווווווווווו

Dj SuNsHiNe

New member
אז אני אתחיל...

הייתי בהופעה של שייגעצ במוזה בנתניה... והלכתי לראות אותם ביום העצמאות בפארק רעננה... והלכתי להופעה שלהם בהרצליה... וזהו... אבל יש לוח הפעות חדש! יש עוד זמן ללכת לעוד הופעות, הידד!

who is this

New member
אוקיי..

אני הייתי בינתיים בהופעה אחת שלהם באורנג' פליי אנד מיוזיק 2. הייתי אמור ללכת להופעה ב13 לחודש בבארבי בתל אביב, אבל היא התטלה, יש למישהו מושג למה?

dana6665

New member
HipHip ! =)

טוף.. לא הייתי ביותר מדי.. אבל אני עוד אהיה.. אוהו, כמה שאני אהיה.. =) הייתי ברוק עצמאות האחרון בראשל"צ, היה מ-ד-ה-י-ם. אחרי זה אצל י-צ-פ-א-ן.. ואז יצפאן נתן לי את הדיסק שלהם החדש במאתנה :) ואחרי זה בבארבי בכפ"ס לפני בערך חודש :) וזהו אני חושבת.. יכול להיות שאני לא זוכרת עוד שהייתי בהן.. ב-25 באוגוסט אני אהיה בעיר הנוער בחיפה (אם הם יהיו שם, כי זה לא בטוח אם הם יופיעו או בוטן מתוק בקרקס.. אני מקווה שהם.. קיצר, אם הם יופיעו- אני אהיה שם)

lishhhh

New member
../images/Emo168.gif

הייתי לפני איזה חודש-חודשיים בשברולט בחולון ולפני כמה שעות בניצנים (שוב, תודהההה רתםםםם!!!!!!!!)

ההממ...הופעות:

אז ככה: אני הייתי ברוק העצמאות האחרון ובשתי הופעות בבארבי ת'א..... אחת ביוני והשנייה ביולי.... היה הכי כיף בעולם!

../images/Emo94.gifאני שונאת שהם עושים הופעות

בבארבי!!! ;[ יש כניסה רק מעל גיל 21 ואני שונאת את זה...

natuskit

New member
אממ אני היתי

רק ברוק עצמאות בראשון... ככה זה שחברים שך לא מתלהבים מהלהקה הזו !! פגרים

אני יענה עכשיו? ../images/Emo9.gif

על הרוק"צ ששייגעצ הופיעו.. ניצנים [כל הפעמים שהם הופיעו שם.. פעמיים, לא? השנה [אתמול] ולפני שנתיים...] בארבי היתי 4 הופעות ואני לא זוכרת כבר את התאריכים שלהם האמת..
הופעות של טיטי מחפשת בית הייתי גם
ו... לא זוכרת.. יש עוד.. אני עייפה טיפים עכשיו..

i l0ve u

New member
אנייי...

וואי אני מרגשיה כאילו הייתי באיזה 100 הופעות מרות שהייתי בדיי קצת... אמממ הייתי בעצמאות ברעננה בבארבי אזה 4 פעמים נראה לי חח אממ בVIEW בהרצליה אממממ זיהו נראה לי..אני הייתי במשו כמו 5-6 הופעות... היה שאוהה
אוף אזה מציק יובל הוא לא עונה למיילים רק שיקו החמודי הזה עונה לי!

אני הייתי

בשתי הופעות במוזה נתניה (ההופעה השנייה היתה חרא של הופעה) וברעננה בעצמאות ו..זהו נראה לי. אה וגם חימומים של מוניקה אם זה נחשב..

Hezi The One

New member
של שייגעצ...טוב...

הייתי בשברולט בחולון ובארנה בהרצליה (יום אחרי יום ה-25-26.6) וכמובן בניצנים

למעלה