אז מה.. הופעה אחרונה..
הגעתי לתמונע עם מצב רוח מרומם למדי (ולא בגלל שתפסו את בני סלע..
).. הייתי נרגשת מעצם העובדה שזאת ההופעה האחרונה, מה שעדיין קצת מוזר לי האמת. נזכרתי בהופעה הראשונה של הסיבוב שהייתה לפני קצת יותר משנתיים, עוד לפני שיצא האלבום.. נזכרתי בכל השירים החדשים ששמעתי בפעם הראשונה ובכל הגעגועים וההתלהבות שהגעתי איתם להופעה הזאת אחרי שחצי שנה לפני כן לא היו הופעות. כל הופעה בתמונע הייתה סגירת מעגל קטן עבורי ופתיחת מעגל חדש.. נראה שכל הסיבוב הזה היה מעגל אחד גדול שנסגר אמש. נהנתי הפעם במיוחד לשבת במדרגות (למרות שתפסו לי את המדרגה הקבועה שלי
) ולהסתכל איך המועדון מתמלא עד אפס מקום. השירים קיבלו משמעות אחרת ואפילו הקטעי מעבר ששמעתי כבר מי יודע כמה פעמים נשמעו פתאום שונה. דניאל הקדיש את השיר מיתר קרוע למשפחה של הילדה שנרצחה השבוע, ואני באמת חושבת שזה הביצוע הכי טוב ששמעתי לשיר הזה.. הוא כמובן סיפר על האלבום החדש שבדרך ועל כך שזאת ההופעה האחרונה בסיבוב, ושר 2 שירים מהאלבום המיוחל. 'מסובכת' ו'היי'. השיר 'מסובכת' חביב מאוד, אך לצערי אין בו משהו מפתיע מדי, לעומת זאת 'היי' כמו בכל פעם, שבה את ליבו של הקהל והתקבל בתשואות רבות.
בהדרן היה את אחרת ואני לא מאמין, ובגדול הפלייליסט לא היה שונה משאר ההופעות אבל בכל זאת ההרגשה שלי הייתה שונה לגמרי. נראה שכאן נסגר לו פרק בחיי. תודה על כל רגע.
אלמוג.