שרשור "החיים זה כמו פוקר"

• פותח הנושא Godu
  • פורסם בתאריך

Godu

New member
שרשור "החיים זה כמו פוקר"

קורות לכם לפעמים סיטואציות בחיים שאתם אומרים לעצמכם: "בואנה, זה כמו בפוקר" ? לי זה קורה לא מעט. חשבתי שנעשה שרשור לכבוד העניין. אני אתחיל, בדיוק בתקופה הזאת אנחנו מגייסים מישהו לעבודה ולפני שהגיעו שמות של מועמדים מחברות כח אדם, מודעות וכו' הגיע שם של בן אדם מממליץ בתוך החברה. מפה לשם, אחרי כמה בירורים מתברר שהבן אדם כנראה רציני ומתאים. הרמנו אליו טלפון ודיברנו והבן אדם (שמחפש עבודה, ורוצה את התפקיד) לא ממש זז וטורח מיד לקפוץ על זה אלא לוקח את הזמן. אולי זה בשביל לשחק אותה קשה להשגה, אולי בשביל להשיג תנאים טובים יותר, לא ממש ברור. בכל מקרה, יומיים אחרי השיחה איתו, מתחילים להגיע מועמדים אחרים ופתאום מתברר שיש כמה עם נתונים מרשימים מאוד ועכשיו צריך להחליט על מי הולכים. אז אני חושב לעצמי. הבן אדם קיבל שני קינגים על מגש של כסף. בלי להתאמץ, בלי לשים בליינד, כלום ובמקום ללכת all in הוא משחק אותה slow play. מה קורה אח"כ ? פתחו פלופ עם איזה אס ופתאום איזה מישהו שיושב בקצה השולחן בשקט כל הערב, זה שאף אחד לא מכיר והגיע היום פעם ראשונה סגר זוג עם האס 2 שהיה לו ביד ועכשיו נמצא במצב יותר טוב משלו והוא צריך להתחיל לחשוב על כל מיני דרכים מתוחכמות לזכות בכל זאת .... יאללה, תריצו,

eyal5005

New member
חחחח..יש לי אחד טוב

המורה שואלת מי מכין שיעורי בית- יש את החנונים, "הידיים הטובות", שתמיד מכינים, אז הם מודיעים שהכינו (נכנסים, עושים call). עכשיו מי שלא הכין, יכול לעשות Fold ולהודות, או לנסות ולבלף ולהגיד שהוא הכין אפילו שהוא לא...

milor77

New member
בקשת העלאה מהבוס

כשאתה מבקש העלאה מהבוס זה כמו RAISE, כשהבוס מסרב לתת לך העלאה זה כמו RERAISE שלו. עכשיו אתה צריך להתחיל לחשוב מה לעשות. 1. האם אני מתקפל ונשאר בשכר שלי 2. האם היד שלי בעצם טובה יותר משלו (הוא צריך אותי מאד) ואני עושה RERAISE - כלומר מתחיל לרמוז על חיפוש במקום אחר, הצעות אחרות וכו 3. האם אני עושה ALL IN - כלומר מאיים בריש גלי שאני הולך לעזוב אם אני לא מקבל העלאה. אם היד של הבוס שלך יותר טובה הפסדת הכל בדיוק כמו בפוקר כשביקשתי העלאה בפעם האחרונה חשבתי כמו שחקן פוקר (אני רציני)

JasonV

New member
כמו בחיים

מכירים את זה שמישהו מעצבן אותך ואז אתה מוריד לו כפה (RAISE) והוא מביא לך בוקס לפנים (RERAISE) ואז אתה צריך להחליט אם לברוח (FOLD) או להשאר ולראות אם יבוא עוד 3 חברים שלך לעזור (CALL) או לשלוף סכין (ALL-IN)... בסוף אתה שולף סכין והבן זונה משווה ומראה AA (כלומר שולף אקדח)... 5 יריות אחר כך אתה עף מהטורניר....

JasonV

New member
נ.ב.

בגלל זה קוראים ל-AA בולטס (BULLETS) UNDER THE GUN ו- DRAWING DEAD מקבלים משמעות חדשה...

למעלה