שרשור החלמה מהירה לעומריקי

popikon23

New member
שרשור החלמה מהירה לעומריקי ../images/Emo193.gif

עומריקי שלנו! איך אתה מרגיש? אני שמחה לשמוע ששוחררת הביתה ומחזיקה אצבעות שהמרפק יחלים כמה שיותר מהר ולא יהרוס לך עוד שום תוכנית לחופש הזה!

מצטרפת לאיחולי ההחלמה הלבבים

לעומריקי ומוסיפה גם לכל החבולים. מנצלש"ת על משהו לא קשור.. נתקפי געגועים עזים ונוסטלגי'ה. מישהו יודע מה שלום מנהל הפורום הקודם שלנו? מישהו רואה אותו או מדבר איתו?

glitter8

New member
כמובן גם ממני../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

lile0

New member
אחרי שדויד בכבודו ברך, קטונתי..

אבל בכל זאת- עומריקי, תרגיש טוב, מקווה שהכאבים יעברו כמה שיותר מהר ותחזור לתפקד כרגיל, ולהמשיך בכל מה שתכננת לחופש. לגבי מצדה- בפעם הבאה שיש שם הופעה אנחנו הולכים! ולא מעניינים אותי מבחנים וידיים שבורות! אנחנו שם!

handlessman

New member
מבחנים זה תלוי בך...

אצלי ידיים שבורות זה תלוי במה שהרופאים אומרים... את בטח יכולה לנחש מה הייתי עושה אם הבחירה הייתה נתונה בידיי...

lile0

New member
נגמרים לסמסטר, אבל מה?

זה הסמסטר האחרון שלי, סיימתי את לימודי לשנה זו ולתואר זה

handlessman

New member
יפה...

אז מה עכשיו מתחילים החיים האמיתיים, הא? הבעיה זה מה כבר יש לעשות עם תואר בביולוגיה חוץ מללמד ביולוגיה...? תגידו, שמתם לב שכל המקצועות שמתחילים בביו או קשורים לכל זה, בסופו של דבר לא נעשה בהם שימוש יותר מדי גדול - אנשים לומדים אותם בשביל ללמד אחרים שידעו את זה גם וגם לא יעשו בזה שימוש...! אז אולי פשוט אף אחד לא ילמד את זה אף אחד ויהיה עולם טוב יותר???

lile0

New member
אמממ..

אין מצב שאני אהיה מורה לביולוגיה... יש כמה דברים שאפשר לעשות עם התואר הזה, ורובם כוללים עבודות מעבדה, נראה לי עדיף על הוראה ( ענבלי, לא להעלב, זוהי רק דעתי הלא מלומדת) אבל עזוב את הדברים השוליים, יש פסטיבל התמר בסוכות!

רגע רגע רגע

מי עוד עושה תואר במדעי החים? עם תואר ראשון (כמעט כמו כל תואר ראשון לא ניתן לעשות דבר אך יש מקומות שרוצים תואר ראשון ותוך כדי עבודה ניתן לעשות גם תואר שני. מלבד זאת ניתן לעבוד במחקר (סרטן אידס, לא חסרים מרעין בישין) לגבי המבחנים לי יש מבחנים עד ספטמבר (13 מבחנים סהכ) אז אני נפלתי חזק.

lile0

New member
כן, המחקרים הללו נעשים במעבדה..

ותואר שני בתוכנית, רק קודם קצת אויר לנשימה...

למעלה