לעומריקי ומוסיפה גם לכל החבולים. מנצלש"ת על משהו לא קשור.. נתקפי געגועים עזים ונוסטלגי'ה. מישהו יודע מה שלום מנהל הפורום הקודם שלנו? מישהו רואה אותו או מדבר איתו?
אבל בכל זאת- עומריקי, תרגיש טוב, מקווה שהכאבים יעברו כמה שיותר מהר ותחזור לתפקד כרגיל, ולהמשיך בכל מה שתכננת לחופש. לגבי מצדה- בפעם הבאה שיש שם הופעה אנחנו הולכים! ולא מעניינים אותי מבחנים וידיים שבורות! אנחנו שם!
אז מה עכשיו מתחילים החיים האמיתיים, הא? הבעיה זה מה כבר יש לעשות עם תואר בביולוגיה חוץ מללמד ביולוגיה...? תגידו, שמתם לב שכל המקצועות שמתחילים בביו או קשורים לכל זה, בסופו של דבר לא נעשה בהם שימוש יותר מדי גדול - אנשים לומדים אותם בשביל ללמד אחרים שידעו את זה גם וגם לא יעשו בזה שימוש...! אז אולי פשוט אף אחד לא ילמד את זה אף אחד ויהיה עולם טוב יותר???
אין מצב שאני אהיה מורה לביולוגיה... יש כמה דברים שאפשר לעשות עם התואר הזה, ורובם כוללים עבודות מעבדה, נראה לי עדיף על הוראה ( ענבלי, לא להעלב, זוהי רק דעתי הלא מלומדת) אבל עזוב את הדברים השוליים, יש פסטיבל התמר בסוכות!
מי עוד עושה תואר במדעי החים? עם תואר ראשון (כמעט כמו כל תואר ראשון לא ניתן לעשות דבר אך יש מקומות שרוצים תואר ראשון ותוך כדי עבודה ניתן לעשות גם תואר שני. מלבד זאת ניתן לעבוד במחקר (סרטן אידס, לא חסרים מרעין בישין) לגבי המבחנים לי יש מבחנים עד ספטמבר (13 מבחנים סהכ) אז אני נפלתי חזק.