שרשור החלפות / מכירות

RUTHIE1

New member
שרשור החלפות / מכירות ../images/Emo262.gif

כל מי שרוצה למכור או להחליף לק שברשותה, אנא שרשרו לפה...

RUTHIE1

New member
אצלי הלקים של שיק עוד מחפשים בית

המוצרים לציפורניים כבר נמסרו...

iefrat

New member
מה עם גילוי נאות?

בן כמה הלק? מה השימוש שנעשה בו? מה מצבו/איכותו כרגע? ואפשר כדאי גם מחיר לקניה מעבר להחלפה

1Unicorn1

New member
פרטים על הלקים

כולם במצב מעולה, בכל אחד מהם השתמשתי פעם-פעמיים. חוץ מנייטפליי שפשוט יש לי עוד לק זהה לו לגמרי, אני מוכרת את היתר בגלל שלא התחברתי לצבע. כולם נרכשו במהלך השנה האחרונה (יחד עם עוד הרבה לקים נוספים
)

Ultra marine

New member
מאצלי -

תמונות של כל הלקים אפשר למצוא אצלי בבלוג. בכל אחד מהלקים השתמשתי גג פעמיים (חוץ מאטלנטיס) Sally Hansen 27 Mellow Yellow Sally Hansen 20 Crushed כל אחד 10 ש"ח Orly Galaxy Girl 30 ש"ח (שימוש חד פעמי) China Glaze Paper Chasing China Glaze Mummy May I China Glaze Sugar Plums כל אחד 20 ש"ח. China Glaze Atlantis עקב שימוש מסיבי יותר - 10 ש"ח Zoya Ivanka Zoya Julianne Zoya Charla כל אחד 25 ש"ח חוץ מזה יש לי גם את המדלל Seche Restore סקרנג'י מאוד ממליצה עליו, אבל בקבוקית טענה שהוא חירבש לה לק. אני לא משתמשת בו יותר (דילל לי מצויין מייבשי לק) בגלל שהוא מכיל רעלים. אז לכל צורכות שיק או לקים אחרים עם רעלים שאין להן בעיה עם זה מזמנות. 15 ש"ח כיוון שנעשה בו שימוש.

Ultra marine

New member
פנויים פנויים

ואם את מבטיחה שאנחנו נפגשות לדקה בדיוק בלי ברבורים אוכל יכול להיות אצלך מחר ב 20:45

Ultra marine

New member
מה יהיה איתך, גם אותו בקבוקית רוצה לבחון

וגם לגביו אגיד לך אם זה רלוונטי היום בלילה.

למעלה