שרשור החתלתולים והכלבים זוהי לאקי וזהו פינקי שהגיעו מהבית שלי...
א אילת החן New member 5/12/03 #1 שרשור החתלתולים והכלבים ../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif זוהי לאקי וזהו פינקי שהגיעו מהבית שלי...
שרשור החתלתולים והכלבים ../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif זוהי לאקי וזהו פינקי שהגיעו מהבית שלי...
צ ציפורלילה New member 5/12/03 #3 טוב, עכשיו אני חייבת החתול הכי נסיך, הכי גדול, והכי מחמם (אפרופו חורף). פשוט כיף להכנס למיטה אחרי החתול, כי הוא מחמם אותה טוב טוב. זה כמו שמיכה חשמלית. הפלוס שלו שלא צריך לחבר אותו לחשמל, המינוס שלו שהוא מגרגר עד שהוא נרדם ואז הוא מתחיל לנחור...
טוב, עכשיו אני חייבת החתול הכי נסיך, הכי גדול, והכי מחמם (אפרופו חורף). פשוט כיף להכנס למיטה אחרי החתול, כי הוא מחמם אותה טוב טוב. זה כמו שמיכה חשמלית. הפלוס שלו שלא צריך לחבר אותו לחשמל, המינוס שלו שהוא מגרגר עד שהוא נרדם ואז הוא מתחיל לנחור...
צ ציפורלילה New member 7/12/03 #7 גם אנחנו לא לגמרי בטוחים אבל כל עוד הוא עושה מיאו.. אז זה כנראה חתול מה שכן, הוא יודע שהוא נסיך, והוא מתנהג בהתאם שבוע טוב
גם אנחנו לא לגמרי בטוחים אבל כל עוד הוא עושה מיאו.. אז זה כנראה חתול מה שכן, הוא יודע שהוא נסיך, והוא מתנהג בהתאם שבוע טוב