שרשור היכרויות : לחדשים , לותיקים למי שרוצה לקחת חלק

• פותח הנושא Shamy
  • פורסם בתאריך

Shamy

New member
שרשור היכרויות : לחדשים , לותיקים למי שרוצה לקחת חלק

ולהיות פורום חברתי למעט פורום תמיכתי

מי אני ומה שמי (אפשר להשאר אנונימיים או לתת שם פרטי בלבד לביישנים)

מה מעשיי?

איך הגעתי לפורום הזה?

מה התחביבים שלי?

אני בזוגיות? מחפש? רווק? בזוגיות מסובכת?

מה אני מחפש בפורום ?

מה אני רוצה שיהיה בפורום ואין ?

איך הגעתי לפורום הזה?

הצעות לשיפור?

באהבה וכבוד הדדי
ורצון לשיפור שיימי
מנהלת הפורום בינו לבינה

שלום

שמי דניאל. אני סטודנט למדעי הרוח והחברה. הגעתי לפורום כי חיפשתי פורומים נפשיים שאוכל לתת בהם עצות פסיכולוגיות. אני אוהב לכתוב שירים. אני רווק, אין לי קשר כרגע. מחפש לתת בפורומים עצות נפשיות חכמות שיעזרו לכותבים. הפורום בסדר, חבל לי שפורום אחר של אהבה המנהלת סגרה. אולי כדאי גם שיהיו פינות בפורום לנושאים אינטלקטואליים כמו פילוסופיה, אמנות ומדעים.
&nbsp

Shamy

New member
תן לי דוגמה

עדיין יהיה חייב להשאר תחת כותרת זוגיות כי בבזה הפורום מתעסק...אני מוכנה להעלאות דיונים על ספרים של רומנים או שירים אם זה יהווה עבורך יותר עומק...תן לי דוגמה למה אתה מתכוון

אפשר בהחלט לדבר על ספרות שעוסקת באהבה

אפשר לדבר גם על חקר הפסיכולוגיה ומדעי הרוח והחברה את האהבה הזוגית, וגם על תרומת המדע להבנת התהליכים שקשורים באהבה ועל המשמעות הפילוסופית של אהבה ושל זוגיות מבחינות שונות.
&nbsp

משיב

צחי, 34, טירת כרמל

מה מעשיי?
עובד בחברה לשיווק באינטרנט, תסריטאי
איך הגעתי לפורום הזה?
באופן יזום כדי לשפוך, לא בהכרח להכיר

מה התחביבים שלי?
כתיבה, עיצוב תלת מימד, קולנוע, קריאה, אקטואליה
זוגיות ומחפש. סתם. זוגיות מסובכת: היא רוצה מזגן אני לא

מה אני מחפש בפורום ?
קורא בעיקר

הצעות לשיפור?
מפגשים

Shamy

New member
היות ולא עניתי על עצמי גם אני אשתתף

מי אני ומה שמי (אפשר להשאר אנונימיים או לתת שם פרטי בלבד לביישנים) : שמי שיימי , מעדיפה שיפנו אליי כך

מה מעשיי? אני מהנדסת חומרה B.sc ששוקלת אולי להמשיך באקדמיה אולי לא...בצומת דרכים , כרגע לא עובדת במקצוע אבל נהנית מאוד איפה שאני עובדת

איך הגעתי לפורום הזה? תמיד הייתי בפורום והייתי כותבת ומייעצת וכאשר המנהל עזב אז קיבלתי הצעה לנהל והיות ומאוד רציתי נעניתי בחיוב (מקווה שאני מנהלת טוב)

מה התחביבים שלי? ממ רבים ומגוונים , אני חובבת סרטי אימה מושבעת , אני אוהבת לצייר , אני אוהבת לקרוא חומרים עיוניים טכנולוגיים על מחשבים ותיקוני מחשבים ואני אוהבת לראות סרטים מצוירים ולעסוק בספורט (MMAI)

אני בזוגיות? מחפש? רווק? בזוגיות מסובכת? כרגע בזוגיות כבר כמעט שנתיים

מה אני מחפש בפורום ? הייתי יותר רוצה שנהיה פורום מגובש וחברתי ופחות תמיכתי אבל אני תמיד שמחה לעזור בכל מצב בכל עניין בכל דבר

מה אני רוצה שיהיה בפורום ואין ? יותר עניינים חברתיים , אנשים שיששתפו בסקרים , ויהיו יותר חברתיים וחברותיים אחד לשני ונחמדים שיהיה לנו שיחה משותפת וקהילה מגובשת וחביבה

איך הגעתי לפורום הזה? האמת הגעתי לפני שנים כשהייתי טינאג''רית וסתם שעמם לי והייתי בחורה רומנטית וחלמתי על זוגיות דיסני בימי בגיל 16

הצעות לשיפור? כפי שסטיב ג'ובס ז"ל אמר - אני לא אומר לעובדים מה לעשות , הם יגידו לי מה לעשות! דהיינו אתם תתנו רעיונות לשיפור של דברים שתרצו ונשתדל לבצע אותם בצורה הטובה ביותר

Shamy

New member
שיעורי אירובי מבוססי MMA מבטיחה לך שהם קשים

על FULL CONTACT נאלצתי לוותר כי נדפקה לי הכתף והברך

supersonic777

New member
אגב,אם את בעניין של א.לחימה,למה שלא תנסי אייקידו?

א.לחימה רכה.מפרקים בלבד.

מה מעשיי?
היום התפטרתי

איך הגעתי לפורום הזה?
בהתחלה הייתי מפרסמת שירים בואז הגעתי לאהבה ורומנטיקה ואז הגעתי לפה

מה התחביבים שלי?
יותר מדי.. לרקוד, לנגן, לקרוא, רכיבה על סוסים, ספורט, לחשוב, ללמוד ולשחק פוקר.

מה אני מחפש בפורום ?
שכחתי להוסיף את זה תחביבים

הצעות לשיפור?
אני מרוצה:)

Shamy

New member
אוי עצוב לי לשמוע שהתפטרת..רוצה לשתף אותנו?

מקווה שתמצאי משהו אחר ומהר ויותר טוב !!! בינתיים השארי עמנו פרסמי שירים ווידיואים ותנסי לקרוא וללמוד ולנצל את האבטלה לעשות את כל הדברים שלא היה לך זמן לעשות בזמן שעבדת..תסתכלי על הצד החיובי

dovk

New member
רוצה לקחת חלק:

- שמי דב, בן 60, אני נשוי 25 שנה, נישואין שבאו אחרי הרבה עבודה אישית (פסיכותרפית פרטנית ובקבוצות) על עניין יצירת הזוגיות.
אני מרגיש שאני יכול לעשור לאנשים שרוצים בכך אך מתקשים, ליצור זוגיות.
מה מעשיי?
עוסק בתרגום טכני מאנגלית לעברית, מדריך בטיולי ג'יפים ונמצא ממש בסיום לימודי קורס מאמנים אישיים במסגרת מכללת יוזמות, ועוזר לאנשים למצוא מכוניות משומשות טובות בכל תקציב.

איך הגעתי לפורום הזה?
חרשתי את רשימת הפורומים כדי למצוא מקומות בהם אוכל לתרום...

מה התחביבים שלי?
אוהב משאיות, עוד יותר משאיות של פעם, נוסטלגיה, מוזיקה קלאסית, נוסטלגית (נעימות ושירים משנות ה 50-60), אוהב לטפל בעצי פרי, מתמקד בפירות שנעלמו מהשווקים ובפירות אקזוטיים, אוהב לקרא, לכתוב, לבשל לעבד עץ עם טקסטורות יפות...
בסוגיות לגמרי לא מחפש שום דבר. איפה שהזוגיות מסתבכת, הולכים לייעוץ זוגי ועובדים על הדברים.
מה אני מחפש בפורום ?
לעזור לאנשים, אולי למצוא מתאמנים (כרגע מחפש מישהו/מישהי לאימון במסגרת סטאג'), לקרא דעות של אחרים...

?
איך הגעתי לפורום הזה?
כתבתי למעלה
הצעות לשיפור?
נראה בסדר. היה יותר טוב אם תפוז היו מעיפים את הסרטונים של "פליקס" עם כל הנפילות והתאונות... (לא קשור לפורום, אני יודע)

למעלה