שרשור היכרות מחודש !

שרשור היכרות מחודש !../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

שם:
כיתה :
תאריך לידה :
עיר:
להקות אהובות (חוץ מגרין דיי):
אייסקיו :
מסנג'ר : נעים להכיר !!!

Dark Fariy XD

New member
אני ../images/Emo66.gif

שם: דקל יוסיפוביץ :]
כיתה : ט'
תאריך לידה : 30.9.1993
מזל : מאוזניים! /m\
עיר: חור כפר החורש.
להקות אהובות (חוץ מגרין דיי): מיי כמיקל רומנס, קווין, אבריל לאבין, רד הוט צ'ילי פפרז, פינק...
אייסקיו : אין
מסנג'ר : [email protected]
יוםטוב!

Dark Fariy XD

New member
חחח אני יודעת כי ../images/Emo66.gif

אמרת לי את זה בפורום מכ"ר. או שזאת לא את ויצאתי טיפשה? :-O חח לא נורא.

../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gifאני../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

שם: איריס כיתה : ט תאריך לידה : 18.2.93 גיל: תחשבו.... לא סתם חח.. 14 וחצי מזל : דלי עיר: להבים להקות אהובות (חוץ מגרין דיי): ואו יש הרבה.. Blink182 Fall Out Boy The Fray Good Charlotte Linkin Park Maroon 5 McFly Nickelback Paramore Plain White T's Simple Plan Sum 41 3 Doors Down 30 Seconds to Mars וזהו.. נראה לי... אייסקיו : שונאת את התוכנה מסנג'ר : [email protected] טוב אז זהו.. שיהיה לכם יום פצצות!

GD ROCKS

New member
טוב נו

שם:רותי כיתה :י"ב תאריך לידה :2.4 גיל:17 מזל :טלה עיר:ב"ש להקות אהובות (חוץ מגרין דיי):ברנד ניו, אלכסיסאונפייר,באייסייד, טייקינג, דה יוזד אייסקיו :- מסנג'ר :[email protected]

Chen Shesek

New member
../images/Emo13.gif

שם: חן
כיתה: ח'. אבל לא הייתי בה כבר יותר מחודש!
תאריך לידה: 20.8.1994
מזל: גם את זה אי אפשר לחשב. אריה
עיר: מודיעין. אבל עוד שנה זה משתנה
להקות אהובות: אני אתן את הכיוון. לד זפלין, דיפ פרפל, מטאליקה, רדיוהד, דייויד בואי, ג'ף באקלי, ג'ימי הנדריקס לאחרונה, רד הוט צ'ילי פפרס, רוק ישראלי החל מהניינטיז אחורה: זקני צפת ומאור כהן, ירמי קפלן, ברי סחרוף, שלום חנוך ואריק איינשטיין, גבע אלון, נושאי המגבעת ורם אוריון. אם לפרט עוד יותר זה לא ייגמר..
אייסיקיו: אין
מסנג'ר: [email protected] סופ"ש נעים לכולם

דניתיי16

New member
../images/Emo160.gif

שם:דנית כיתה :י'א תאריך לידה : 17/5/1991 גיל:16 מזל : שור עיר: חולון להקות אהובות (חוץ מגרין דיי): זה לא ייגמר... He is legend, iron maiden, korn,Korpiklaani,metallica,Nightwish,staind,kreator,system of a down,smashing pumpkins ,Underoath,Children of Bodom,Black Sabath,Creed,enter shikari, Deep Purple,megadeth,Limp Bizkit ,Aerosmith, evanecence, within temtetion,Foo Fighters,Hoobastank, Incubus,maroon5,Jesse Malin,oasis, placebo,red hot chilli peppers,Scissor Sisters,the calling,interpool,coldplay,white stripes,The Cranberries,Verve,Antiflag,the uses, the clash, simple plan, sex-pistols,ramones, the living end, nofx,new found glory,rancid,jimmy eat world,good charlotte, Dead Kennedys,Bad Religion,exploited, buzzcocs,offspiring,opration ivy,enigma,Led-Zeppelin, bob marly,Lenny Kravitz,queen,nirvana, the beatels,The Rolling Stones אפשר לראות שהיה לי קצת משעמם כשכתבתי את כל זה לא? אייסקיו : nahh.. מסנג'ר :

Chen Shesek

New member
Korpiklaani!!! ודיפ פרפל ../images/Emo23.gif

עזבי אני סתם מתגאה בזה שהצלחתי להבין משם שמות של 2 להקות

my name is dori

New member
סאפ?../images/Emo151.gif

שם: דורי כיתה: י' ואני כן לומדת תאריך לידה: 27.10.92 גיל: 15 מזל: עקרב עיר: גדרה להקות אהובות[חוץ מגרין דיי]: נמממ מכר, רהצ'פ,פו פייטרז,לינקין פארק, פוב, הים, בלינק 182, אואזיס, קולדפליי, 30סטמ, סימפל פלאן ועוד.... אייסיקיו: לא.. מסנג'ר: [email protected] נעים להכיר גם אותך...

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

שם:אפרת
כיתה :ט'
תאריך לידה :23.1.94
מזל :דלי
עיר:גבעתיים
להקות אהובות (חוץ מגרין גיי):יש המון! טוקיו הוטל (ישר אחרי גרין גיי),גוד שארלוט,מארון 5,פו"ב,אופספרינג,רובי וויליאמס,מיקה,איימי ווינהאוס,כריסטינה אגילרה ועוד שאני לא זוכרת כרגע
אייסקיו :מסר
מסנג'ר :מסר

mogili

New member
הו וול.

שם: גילי כיתה : י' תאריך לידה : 23.4 גיל: 15 וחצי נראלי מזל : שור! עיר: מה עיר, קיבוץ
להקות אהובות (חוץ מגרין דיי): כן גם ישלי כוח לרשום את כולן עכשיו אייסקיו : - מסנג'ר : במסר

GrEeNgIrL3

New member
אנייי

שם: הילה כיתה : אין כיתה תאריך לידה : 17/789 (ניראה לי שאני הכי זקנה פה חח) גיל: 18 מזל : סרטן עיר: באר שבע להקות אהובות (חוץ מגרין דיי): קווין, מיי כמיקל, אוונסנס, סינרגיה, מוניקה סקס, מיוז, ביטלס..... אייסקיו : נממ אני לא זוכרת בע"פ חח מסנג'ר : [email protected]

הדיקטטורית עונה! ../images/Emo163.gif

שם: נועה כיתה: י"א2 תאריך לידה: 25.7.91 גיל: 16 מזל: שאני קיימת עיר: להקות אהובות (חוץ מגרין דיי): יש הרבה... בואו נסכם את זה בכל מה שאני אוהבת לשמוע. אייסקיו: נה אה (זה פויה) מסנג'ר: [email protected] אתם מוזמנים להוסיף ולהזדהות

עונהנהנה

שם:אור
כיתה :ט
תאריך לידה :7.6.93
מזל :תאומים
עיר:יהוד
להקות אהובות (חוץ מגרין דיי):פול אאוט בוי,פאניק,שייגעצ,מטרופולין
אייסקיו :285414384
מסנג'ר :eek:[email protected]

l i o r a n g e

New member
שניצל.

שם:ליאור
כיתה :ט'
תאריך לידה :22.8.93
מזל :אריה
עיר:מצפה רמון
להקות אהובות (חוץ מגרין דיי):אין לי כח לרשום
אייסקיו :335919043
מסנג'ר :[email protected]

Little Panda

New member
me../images/Emo13.gif../images/Emo113.gif

שם: הודיה
כיתה : ט'
תאריך לידה : 30/9
מזל : מאזניים
עיר: גבעת שמואל
להקות אהובות (חוץ מגרין דיי): אמממ MCR, מיוז, פו פייטרס, 30 סקונדס טו מארס, ארקטיק מאנקיז, נירוונה, פאניק! אט דה דיסקו, ביטלס, רד הוט צ'ילי פפרז, גאנז אנד רוזס, לינקין פארק, שייגעצ', ברי סחרוף, יוני בלוך. ובטח יש עוד כמה ששכחתי
אייסקיו : ----
מסנג'ר : [email protected] אתם מוזמנים להוסיף בשמחה

למעלה