שרשור היכרות מס' 3

שלמונזה

New member
שרשור היכרות מס' 3 ../images/Emo168.gif

טוב זה כבר לא הכי היכרות אבל אין לי שם יותר מוצלח... יאללה תענו על השאלון הבא:
אם הייתם יכולים להחליף את אחד השחקנים בגילום הדמויות איזה דמות הייתם בוחרים לגלם?
עכשיו נותנים לכם לבחור איזה תפקיד שאתם רוצים בסדרה איזה תפקיד תקחו [בסצינות עם איזה שחקנים, עלילה בכלליות]
ועכשיו ניתנת לכם האפשרות להעיף דמות אחת שאתם רוצים מהסדרה מי זאת תהיה [לא חייבת להיות מהמשפחה אפשר גם מהאנשים הסובבים אותה, החברים/ות של לוסי, מאט, מרי וכו']
איזה סלבריטי הכי הייתם רוצים שיעשה/תעשה הופעת אורח בסדרה [מהארץ או מחו"ל]
איזה שחקן/נית מסדרה אחרת שאתם אוהבים הייתם רוצים לראות משחק/ת ברקיע?
איזה דמות מסדרה אחרת שאתם אוהבים אתם חושבים שהיתה יכולה להסתדר ואפילו להשתלב בסדרה

עונה:

אם הייתם יכולים להחליף את אחד השחקנים בגילום הדמויות איזה דמות הייתם בוחרים לגלם? אני חושבת שאת מרי...או שרה :) אני מתה על הדמות שלה, מה גם שהיא קצת מזכירה לי את עצמי...
עכשיו נותנים לכם לבחור איזה תפקיד שאתם רוצים בסדרה איזה תפקיד תקחו [בסצינות עם איזה שחקנים, עלילה בכלליות]: הממ...בת הדודה היהודית של שרה שהופכת להיות חברה של סיימון! (אהבה אמיתית, שתי משפחות שהופכות לאחת...מה יותר טוב מזה? חוץ מזה, לראות את הפרצוף של אריק אחרי שסיימון יגיד לו שגם הוא חושב שהתגייר שווה את כל המאמץ חחח). רק שהפעם נעשה משפחה מעורב...(יותר חגים
).
ועכשיו ניתנת לכם האפשרות להעיף דמות אחת שאתם רוצים מהסדרה מי זאת תהיה [לא חייבת להיות מהמשפחה אפשר גם מהאנשים הסובבים אותה, החברים/ות של לוסי, מאט, מרי וכו']: הממממ.....המממ...לא יודעת...
איזה סלבריטי הכי הייתם רוצים שיעשה/תעשה הופעת אורח בסדרה [מהארץ או מחו"ל]: הממ...לורן גרהם, או ניקול קידמן, או ג'וד לאו, או נטלי פורטמן, או יהודה לוי חחח...
איזה שחקן/נית מסדרה אחרת שאתם אוהבים הייתם רוצים לראות משחק/ת ברקיע? הממ...לורן גרהם.
איזה דמות מסדרה אחרת שאתם אוהבים אתם חושבים שהיתה יכולה להסתדר ואפילו להשתלב בסדרה: לורן גרהם.

coralline

New member
עונה(אני קצת לא שפויה כרגע אני חולה

אם הייתם יכולים להחליף את אחד השחקנים בגילום הדמויות איזה דמות הייתם בוחרים לגלם? לוסי או רותי עכשיו נותנים לכם לבחור איזה תפקיד שאתם רוצים בסדרה איזה תפקיד תקחו [בסצינות עם איזה שחקנים, עלילה בכלליות] מישהי חדשה מן הסתם... שיש לה בעיה או משהו נגיד עם המשפחה שלה ככה שהדמות שלי תהיה עם הקמדנים (כמו שרובי איתם) ותמיד רציתי לשחק דמות כזו מסובכת זה נראה מעניין להיכנס לדמות כזו ועכשיו ניתנת לכם האפשרות להעיף דמות אחת שאתם רוצים מהסדרה מי זאת תהיה [לא חייבת להיות מהמשפחה אפשר גם מהאנשים הסובבים אותה, החברים/ות של לוסי, מאט, מרי וכו']אין ממש דמות כזו והדמות שאני מצליחה לחשוב עליה כוללת ספויילר אז אני אעזוב את זה איזה סלבריטי הכי הייתם רוצים שיעשה/תעשה הופעת אורח בסדרה [מהארץ או מחו"ל] לא יודעת יש מלא שחקנים שזה יהיה מגניב אם הם יבואו להופעת אורח אז קשה לי לבחור... אדם ברודי, שרה מישל גלר, ג'סיקה אלבה ג'ולי בנז (דרלה מבאפי), טום וולינג או ג'נסן אקלס? איזה שחקן/נית מסדרה אחרת שאתם אוהבים הייתם רוצים לראות משחק/ת ברקיע? ג'סיקה אלבה איזה דמות מסדרה אחרת שאתם אוהבים אתם חושבים שהיתה יכולה להסתדר ואפילו להשתלב בסדרה אדם ברודי (בתור הדמות שלו בבנות גילמור)?

שלמונזה

New member
אני עונה גם ../images/Emo168.gif

אם הייתם יכולים להחליף את אחד השחקנים בגילום הדמויות איזה דמות הייתם בוחרים לגלם? כמובן שאת מרי
עכשיו נותנים לכם לבחור איזה תפקיד שאתם רוצים בסדרה איזה תפקיד תקחו [בסצינות עם איזה שחקנים, עלילה בכלליות] טוב כמובן שאני אסדר לעצמי את התפקיד הכי שווה, החברה של מאט
לצמיתות!!!! ועכשיו ניתנת לכם האפשרות להעיף דמות אחת שאתם רוצים מהסדרה מי זאת תהיה [לא חייבת להיות מהמשפחה אפשר גם מהאנשים הסובבים אותה, החברים/ות של לוסי, מאט, מרי וכו'] ההזדמנות שלי להעיף את המתחרה העיקרית על ליבו של מאט... אני מעיפה את הת'ר!!! [אף פעם לא אהבתי אותה ממילא] איזה סלבריטי הכי הייתם רוצים שיעשה/תעשה הופעת אורח בסדרה [מהארץ או מחו"ל] למען האמת? אין לי שמץ. לא נורא, הלאה. איזה שחקן/נית מסדרה אחרת שאתם אוהבים הייתם רוצים לראות משחק/ת ברקיע? אליסה מילאנו איזה דמות מסדרה אחרת שאתם אוהבים אתם חושבים שהיתה יכולה להסתדר ואפילו להשתלב בסדרה: רורי גילמור והחברה המעיקה שלה [שאני אף פעם לא זוכרת את השם שלה] יכולים להיות תוספת נורא מעניינת

תתש

New member
עונה

איזה דמות הייתי מחליף במקומי? הייתי מחליף את סיימון משום שלפי העונות בארץ הוא לא דמות כזו חשובה ובגלל שאני לא רוצה להיות נשוי+7 או עבריין צעיר וגם מאט נראה לי אח גדול נהדר.
איזה תפקיד תרצה בסדרה? תלוי, אם בעונות המוקדמות אז בתור חבר של מרי
אם בעונה שמשודרת בארה"ב אז בתור חבר של רותי
.
את מי הייתם מעיפים? לוסי לוסי ולוסי.
איזה סלבריטאי אתם רוצים שיעשה הופעת אורח? דולנד טראמפ מצלם פרק של המתמחה שהקבוצות מתחרות בינהם מי מתרים יותר כסף לכנסייה של אריק.
איזה שחקן/ית מסדרה אחרת הייתם רוצים לראות ברקיע? בדר"כ הייתי בוחר במת'יו פרי כי הוא ענק בתפקידי אורח אבל מכיוון שרוב הדמויות הם צעירות אז זאתי שמשחקת את פאריס בבנות גילמור.
איזה דמות מסדרה אחרת הייתם חושבים שתשתלב בסדרה? ג'ואן ג'יררדי.

למעלה