שרשור היכרות קצר:

love amor

New member
שרשור היכרות קצר:

מכיוון שזה פורום חדש ואני עדיין לא מכירה פה אף אחד החלטתי לפתוח שרשור הכרות,מקווה שתשתפו פעולה
שם: אייסיקיו: מיגורים: תחביבים: זמר/ת אהוב/ה: פורומים נוספים: שיר אהוב של ריטה: אממ..זהו

או קי..אני מתכבדת להיות הראשונה../images/Emo9.gif

אז ככה.. זה מה שהיום רציתי לעשות שרשור הכרות אבל כנראה שאת התחלת אותו ראשונה אז יופי..לפחות מישהו עשה את זה
שמי: יעל האיי סי שלי מופיע בכרטיס למי שמעוניין הוספתי גם גיל אז אני בת 21 <נראה לי הכי זקנה בפורום>
תחביבים? אמ..אין לי כ"כ הרבה...אני אוהבת להיות בנט..לשמוע מוזיקה..לא יודעת כל מיני.. אני מראשון זמרת אהובה מאז ומתמיד איך לא ריטה..
פורומים נוספים אמ..יש פורום אבל אני משתתפת בו פעם ב..
שיר אהוב של ריטה? אה.."כשהכל יתבהר" וזהו..יהיה לי נחמד להכיר אתכם/אתכן גם יאללה תמשיכו..

תלתלית

New member
../images/Emo41.gifנעים מאד.

אני תלתלית, בת 25 מתה על ריטה. שיר אהוב במיוחד הוא "נוצה ברוח" וגם "עלית לי בזיכרון" אני כותב תבעוד פורומים, בין היתר בסיפורים מהחיים.

Golden apple

New member
כנראה שאני יהיה ראשון...

שם: יקיר אייסיקיו: 318499405 תחביבים: מממ.... טלויזיה מחשב ריצה... זמר\ת אוהב\ה: ריטה ריטה ריטה! ואני אוהב מוסיקה לועזית ישנה.. פורומים נוספים: בריטני, אבריל,זיהוי שירים שיר אהוב של ריטה:
לא ניכנס לזה...

love amor

New member
חחחח../images/Emo3.gif

שכחתי בסוף לענות על זה בעצמי... שם: עדי גיל:16 אייסיקיו:124474374 מיגורים:חולון תחביבים:לא משהו מיוחד..טלויזיה מוזיקה וכאלה זמר/ת אהוב/ה: מלא..ג'ניפר לופז,נטליה אוריירו,שרית חדד פורומים נוספים:ג'לו,משחק החיים (תסתכלו בפרטים..חח) שיר אהוב של ריטה: אממ..יש הרבה,נבחר 1:עטוף ברחמים

Golden apple

New member
שמתי לב שזה השיר אהוב שלה..

כול מי שאני שואל אותו עונה "עטוף ברחמים"

love amor

New member
יכול להיות שלפני שבועיים

הייתי עונה משהו אחר..(למרות שגם אז מאוד אהבתי ת'שיר הזה) אבל מאז "לא נפסיק לשיר" שומעים אותו מלא

נעים להכיר ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

שם:נישאר עם הכינוי: אמא בריבוע אייסיקיו: 55523834 מגורים: לוד תחביבים: אינטרנט, צילום, מוסיקה, קולנוע, לרקוד זמר אהוב: אלביס פרסלי, בארץ - שלמה ארצי, דיוויד ברוזה ויש עוד זמרת אהובה: ריטה (יש עוד, אבל ריטה הכי) שיר אהוב של ריטה: משתנה בהתאם למצב רוח, אוהבת את כל השירים שלה.

Golden apple

New member
רוצים להכיר??????

תסתכלו בלוח אירועים, היום מפגש צ'ט
בשעה 20:00 אני מקווה שכולכם יודעים איך להכינס?!?! ואם לא למעלה באפשריות יש לכם אפשרות צ'ט.

Golden apple

New member
אוףף אני לא אוכל להיות בשמונה אז

נקבע מחר? בכול מקרה, לא הורדתי את זה מלוח האירועים...

love amor

New member
מתי מחר?

בערב אני לא יהיה
ןאת יכולה להוסיף ללוח אירועים את ההופעה בניצנים.. ואת היומולדת שלי!! חחח וגם של ריטה

love amor

New member
כן..אבל הוא אמר שהוא לא יכול היום

בסוף.. אז מחר באיזה שעה..?

Golden apple

New member
אותה שעה! אותו מקום!../images/Emo6.gif

ואם לא נוח לכם, תציעו גם אתם שעה שנוחה לכם..

חיה 36

New member
אז ככה

שמי נשאיר אותו חיה... אני חושבת שאני הכי זקנה.. בת 36 מעירצה מתמיד או מאז את ריטה... אין לי איסי קיו..חולונית אוהבת את כל השירים שלה.. מתאחדת איתם לפי מצב רוח... פורום נוסף רייקי

למעלה