שרשור היכרות קצת אחר

מרי לי

New member
שרשור היכרות קצת אחר ../images/Emo13.gif

מה לי ולפורום
לאט לאט עם כל מה שלמדתי התחלתי להבין שאני רוצה לדבר עם עוד אנשים בעניין אחד החלום שלי תמיד היה להגיע למקסימום בהכל, אז כפרפקציוניסטית הקיצונית שאני, ומנסיונות עבר, הבנתי שאני צריכה לשים את עצמי במקום שבו אני אהיה חייבת ללמוד, כולנו נוטים מדיי פעם להסתכל על החיים שלנו ולהבין שאיבדנו את "זה" - ההתלהבות, ההתמדה, כל מיני מחשבות לא טובות שנכנסות לסחרור במוח שלנו אז חשבתי איך אני אשים את עצמי בתוך מצב שבו אני אהיה חייבת לחשוב כל הזמן על החיים. וכל הזמן אני אהיה חייבת למצא משהו שמלמד אותי דברים האמת, בקשר לשם הפורום אני לא יודעת, כי מפחיד אותי קצת לחשוב שכולם חושבים על "הסוד" במקום על המטרה האמיתית, להשתמש בכל מה שהחיים נותנים לנו, כדי להגיע למקסימום האבסולוטי שאנחנו יכולים להיות. אבל מההכירות הקצרה שלי עם חברי הפורום, הבנתי שרובינו פה מבינים את המשמעות מעבר לשם. ואם כבר שם, אני בכל פעם רק מגלה יותר ויותר כמה עוצמה יש בשקט, ולא ב"לקרוא למשהו בשם שלו" -למרות שלפעמים גם זה נחוץ
כל אחד מאיתנו נמצא במסע האישי שלו, מאיפה קיבלנו את החלומות שלנו ואת החזון שלנו בשביל עצמינו לעתיד
אני אסכם את התשובה דווקא מהסרט, אף אחד גם לא באמת יודע מה זה חשמל, אבל אנחנו משתמשים בו. אז לסיכום, מה לי ולפורום
אני רוצה שתהיה לי מחייבות בכל יום להכנס אל הפורום ולראות דברים חדשים ומאתגרים, לראות עוד קבוצה של אנשים שעובדים על שיפור החיים שלהם, וכמובן לעולם לא לשכוח ללמוד, ובנוסף, באמרה אפילו מעט אנוכית, WITH LEADERSHIP COMES RESPONSABILITY, אז עכשיו אני באמת חייבת להגיע אל המקסימום בחיים שלי
עכשיו תורכם

ליאת 888

New member
הסוד שלי ../images/Emo13.gif

נכנסתי לראשונה בגלל השם, ראיתי את הסרט לפני מספר חודשים, בעקבות המלצה של חברה ובעקבות כיווני הנוכחי בחיים - של שינוי דרסטי. הבנתי שלהמשיך לדשדש בביצת חיי - אולי יהיה לי נוח אבל זה ממש לא זה. מאז שראיתי את הסרט הוא רודף אותי, לכל מקום, בכול פורום אנשים או דברים הוא מופיע, ואז נתקלתי בפורום הנ"ל, וראיתי שהנושא "מטריד"/ מוביל אנשים נוספים. אני עובדת על שיפור ושינוי חיי, לאט, לא תמיד זה הולך, ישנן מהמורות שאני עדיין מנסה להבין איך מתגברים עליהן. אבל אני אגיע!!! אני יודעת, שעד היום הצלחתי!!! כל פעם שרציתי שינוי הוא הגיע, לפעמים מהר, לפעמים לאט, לפעמים בדיוק, לפעמים טוב יותר אבל הוא הגיע!!! אז הפעם אני יודעת שהמשימה היא כבדה וגדולה מכל מטרה ששמתי לי בחיי אבל אני בכיוון הנכון (השבוע קצת החלקתי לכיוון הלא נכון - אבל זה זמני בהחלט)

liza26

New member
ואני כאן בגלל שמחת החיים

אני רוצה להחזיר לעצמי את שמחת החיים, את השובבות, את הקלילות להפסיק להשתמש ולהמציא לי מחלות כדרך להתחבא מכל מיני דברים עברתי תקופה מאוד לא קלה בחיי- שינויים קיצוניים וסערות רגשיות ולכן אני מרגישה צורך להגיע למים השקטים, לאיזון , לשמחה. מה לי ולפורום- מקום שאפשר לעזור ולהעזר. להקשיב לאנשים אחרים וללמוד על הלך המחשבה ואיך הם עוזרים לעצמם להשתמש ב"סוד" אני מבינה שזה לא "סוד" ושמחה שיש את הפורום לכתוב בו תודות יומיות, לדון במשפטים חיוביים שיכולים לקדם אותנו בחיים ללמוד לצאת מהר יותר ממשברים ולשמור על הגחלת של האופטימיות

MAGIC39

New member
מה הפורום הזה בשבילי????

אני פה וכנראה שלא במקרה, כי אין מקרה בחיים, האמת, רק בעקבות הודעה בפורום מסוג אחר שסיפר שאתם פה, אז מיד נכנסתי, ואני פה, למה???? שאלת השאלות, אני מאמינה שאנשים לא נמצאים סתם במקום מסויים אלא בעקבות חיפוש פנימי שלהם או בעקבות חלל או חוסר שהם חווים, ואני בהחלט בתקופת חלל ענקית, כמעט תהומית, אך מחזיקה עצמי לא לפול עמוק, אלא אני על הקצה ועושה הכל כדי להרים את הראש ולא ליפול, אני פה בשביל העבודה, אני יכולה לשתף אתכם בחווית ההתנסות ולומר שמאז שאני פה יש בי רוגע ושקט פנימי במובן של החשיבה והידיעה שהמוח עובד כי הוא מחפש פתרונות שבא יבואו, אני מאמינה שלכל שאלה ולכל בעיה יש פתרון, והעיקר אם אתה מחפש אותם, ואני מחפשת, איני מתכוונת להתייאש, אני מתכוונת בנחישות לעשות "עבודה", ולהמשיך בעקביות, ועם הרבה סבלנות, כי איני חושבת שיש דרך אחרת ואיני מאמינה באינסטנט, אני מאמינה בעבודה אמיתית, וכמובן שאיני מלאך ולכן הרבה מאד פעמים אני מתייאשת, אך בתוך תוכי עדיין ישנם הקולות הפנימיים שלוחשים לי שיש דרך אחת שאיתה אפשר להתקדם, וזו האופטימיות והחשיבה החיובית, כי כל דרך אחרת של ציניות, ורגשות שליליים רק יקחו למטה למטה ורחוק מהמטרות.

מרי לי

New member
כמה סימני שאלה../images/Emo13.gif

השאלה היא לא כ"כ מה הפורום הזה בשבילי, אלא מי אנחנו ולמה אנחנו בפורום התחלתי את השרשור כי רציתי לספר קצת על עצמי - מה לי ולפורום, ממה שאני יודעת, כשנמצאים למטה, הכיוון היחיד הוא למעלה, אולי בגלל זה הגעת אל הפורום, כדי שתראי שיש דרך לצאת מכל מצב קחי את זה ממישהי שעד גיל 16 לא רצתה להמשיך לחיות, למדתי שכל עוד אנחנו בחיים - תמיד אפשר לשנות את הנסיבות שלנו ואם את כרגע מוכנה לעבודה קשה - סימן שאת לא תוותרי עד שתצליחי אם את מוכנה לעבודה קשה, סימן שכבר קיבלת את הכוחות, ועכשיו את רק צריכה לחפש את עצמך ולמצוא את הדרך שלך. המוח עובד הרבה, ומתנגנות בו הרבה מחשבות, אז לומדים לסמן את המחשבות השליליות, להחליף אותן במחשבות חיוביות מקבילות וברגע שמשחררים את כל השלילי, החיובי מתחיל להכנס. העיצה הראשונה שקיבלתי הייתה:"תחשבי פעמיים בכל פעם שאת רוצה לומר "לא רוצה" "לא יכולה" "לא יודעת" ובכלל לפני שאת אומרת לא, תחשבי אם זה באמת הכרחי, ותמצאי קודם דרך לומר את המשפט בדרך אחרת. מאז התחלתי להפתח אל העולם ולקבל תשובות. תשחררי את כל המחשבות ותסמכי על הייקום

kikona126

New member
הסוד שלי...

ואו... זה התחיל ממזמן, כשהתחלתי ללמוד קבלה. אני יודעת שזה ישמע מוזר, אבל גם בקבלה לדברים יש משמעות שונה, למילים יש כוח, לאותיות יש כוח. ואת הכוח הזה למדתי בשיעורים, ובמדיטציות. אני מודה שאני קצת שונה פה מהקוראים בפורום כי אני אישית לא התחברתי לסרט הסוד. בשבילי הסוד הוא מורכב יותר. הסוד הוא לא רק הצבת מטרה וההגעה אליה. הסוד הוא שינוי בתפיסה. והשינוי הזה בתפיסה לא מדבר רק על לראות את עצמי כאחת שיכולה להשיג הכל - מגנט. אלא להבין, שאני כמו האלוהים (כמו שאומרים בקבלה) יכולה ליצור דברים. שלאדם יש את היכולת אולם היא נשכחה. האמונה העצמית, היכולת לסלוח, להגיד תודה, להודות באשמה כשצריך (ולא להטיל אותה על אחרים), להתבונן על השונה כשווה (לא להכיר במילה שונה), לדעת שאתה הוא מרכז העולם כמו שהעולם הוא המרכז שלך. מבחינתי זהו הסוד. וזוהי הדרך עליה אני צועדת כרגע.

טוב, עכשיו גם אני...

אז אני מטבעי בנאדם אופטימי... אבל גם מאד אימפולסיבי ונוטה להתעצבן מאד מהר ובעצם הייתי די בקונפליקט עם עצמי בגלל זה. מאז שילדי נולדו השתניתי ובמיוחד לאחר לידת בני (יש לי בת 4 שנים ובן 9 חד'). אני הרבה יותר נחמדה, לא שופטת אנשים כמו פעם, הרבה יותר רגועה, נהנית יותר מכל רגע, מחייכת לשכנים אפילו (בשבילי זה דבר גדול). הבנתי שהשינוי שחל בי בעצם בזכות ילדי- האושר שהם מסבים לי והאהבה העצומה שלי אליהם. ולמה כל הסיפור הזה? כי זה הקשר שאני מוצאת לדברים בחיי שמסתדרים יותר ויותר. לא יכולתי להסביר לעצמי איך זה שיש לי פנטזיות שמתגשמות לי מול הפרצוף... מאז שראיתי את הסרט אני סוף סוף יכולה להסביר לעצמי את העניין.... והקשר שלי לפורום- פשוט ראיתי שיש פורום כזה, נכנסתי, קראתי קצת וזהו- נחמד לי פה.

MANGABA

New member
../images/Emo12.gifאני הבנתי שאני יודעת את הסוד

בזכות אדם יקר מאוד שהכרתי לפני מספר חודשים ושינה את חיי והשקפתי, למרות שהוא טען הפוך. במהרה זיהינו בשיתוף פעולה מופלא מי מהסובבים אותנו יודע את הסוד או לא. קראנו לאנשים האלו "יודעים". אז אני יודעת ואתם? מחפשים? בדרך למצוא? אשמח מאוד לשתף, אך נחוצה כמות גדולה של נכונות להפתח ולהודות, קלילות וראייה כללית שמחה וחיובית. בהצלחה לכולם
הטיול שלי לדרום אמריקה

אני פה בגלל קיקונה ../images/Emo3.gif

בגלל שהיא שלחה לי מסר וסיפרה לי ש... הרעיון (שהיה מלכתחילה שלי....) קרם עור וגידים ויש סוף-סוף גם ל
פורום "הסוד"..... ואני פה משום שלראות את "הסוד" זה באמת נותן השראה, לפחות אצלי זה הדליק איזשהו ניצוץ שקצת כבה לאחרונה.... אבל זה לא מספיק
כדי ליישם את "הסוד" בחיי היומיום יש צורך לחזור ולהיזכר בו, וכמה שיותר. פורום הוא מקום נפלא לעשות זאת: להיזכר וגם ללמוד מניסיונם של אחרים ולקבל רעיונות שונים. הסיבה של מרי לי לניהול הפורום היתה בדיוק מטרתי כאשר פניתי ל
והצעתי את פתיחת הפורום. השתתפות בפורום יוצרת מחוייבות והתמדה וזה מה שלדעתי חשוב כדי באמת להעביר את הרעיונות הנפלאים של "הסוד" אל חיי היומיום. אז אני כאן (לפחות לבינתיים....
) מברכת בשמחה ובאהבה את קיקונה ומרי לי ומאחלת לכן ולכולנו דיונים פוריים ושיפור באיכות החיים

kikona126

New member
../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה!!! ל תברחי כל כך מהר!!! בכל מקרה שלחתי לך מסר אתמול... תקראי ותראי...

מרי לי

New member
אז את זו שעת את מה שאני חיכיתי

מזל שיש אותך
אחרת הייתי מחכה עוד ולא יודעת מה זמן היה לוקח לי להגיש בקשה לפתיחת פורום
מה שמוכיח עוד עובדה - מי שמחכה יותר מדיי זמן - הרעיון עובר ממנו למישהו אחר שכן יישם אותו ואגב שאלה - למה את לא רצית לנהל את הפורום

אז זהו... שאני דווקא כן רציתי....../images/Emo6.gif

כנראה שהיקום דווקא לא רצה..... איכשהו זה לא הסתדר / לא התקדם ... ובקיצור לא..... ואז קיקונה (איתה יש לי "רומן" מפורום חלומות) כתבה לי מסר על הפורום הזה, אז באתי.....

מרי לי

New member
מוזר....

בכל אופן, את אורחת כבוד בפורום
הכי חשוב לבקש - כי אולי זה שלנו ופשוט לא ביקשנו את זה עדיין, ואם זה לא שלנו.... אני לפני כמה שנים שמעתי משפט שאומר: IF IT'S NOT FROM GOD, IT WILL NOT PROSPER IF IT IS, YOU CAN NOT STOP IT

"אורחת כבוד" WOW....../images/Emo194.gif

כן, אני הלכתי עם ה: "אם זה לא שלנו"..... ממרומי 52 שנותי למדתי לא לריב עם היקום, לא להתעקש! אם משהו צריך להיות שלי - זה בדר"כ זורם, זה פשוט מגיע. ואם אני צריכה לריב/ללחוץ/לנדנד - אולי זה לא אמור להיות שלי (ואולי דווקא יש לי "שיעור" באסרטיביות/התמדה וכו'....
. בכל מקרה, לאור "הכבוד" שניתן לי אני מציעה לכן את המאמר שכתבתי על "הסוד". אם נראה לכן מתאים - שימו אותו בקטגורית מאמרים/טאגליינס או מה שנראה לכן נכון (אם בכלל).

אופס... יש צורך בתיקון קטן:

המאמר נכתב במקור עבור עיתון אינטרנטי, ולכן מופיע שם משפט שמתייחס לעיתון. במידה ואתן רוצות לשתול בפורום את המאמר, יש צורך למחוק את המשפט הזה. אנא הודענה לי אם אתן רוצות בכך, אני אשפץ ואשלח מאמר מתוקן.

מרי לי

New member
בוודאי שנשמח לשים את המאמר שלך בפורום../images/Emo24.gif

בדיוק פתחתי אתמול את חוצץ המאמרים

למעלה