שרשור היכרות קצת אחר ../images/Emo13.gif
מה לי ולפורום
לאט לאט עם כל מה שלמדתי התחלתי להבין שאני רוצה לדבר עם עוד אנשים בעניין אחד החלום שלי תמיד היה להגיע למקסימום בהכל, אז כפרפקציוניסטית הקיצונית שאני, ומנסיונות עבר, הבנתי שאני צריכה לשים את עצמי במקום שבו אני אהיה חייבת ללמוד, כולנו נוטים מדיי פעם להסתכל על החיים שלנו ולהבין שאיבדנו את "זה" - ההתלהבות, ההתמדה, כל מיני מחשבות לא טובות שנכנסות לסחרור במוח שלנו אז חשבתי איך אני אשים את עצמי בתוך מצב שבו אני אהיה חייבת לחשוב כל הזמן על החיים. וכל הזמן אני אהיה חייבת למצא משהו שמלמד אותי דברים האמת, בקשר לשם הפורום אני לא יודעת, כי מפחיד אותי קצת לחשוב שכולם חושבים על "הסוד" במקום על המטרה האמיתית, להשתמש בכל מה שהחיים נותנים לנו, כדי להגיע למקסימום האבסולוטי שאנחנו יכולים להיות. אבל מההכירות הקצרה שלי עם חברי הפורום, הבנתי שרובינו פה מבינים את המשמעות מעבר לשם. ואם כבר שם, אני בכל פעם רק מגלה יותר ויותר כמה עוצמה יש בשקט, ולא ב"לקרוא למשהו בשם שלו" -למרות שלפעמים גם זה נחוץ
כל אחד מאיתנו נמצא במסע האישי שלו, מאיפה קיבלנו את החלומות שלנו ואת החזון שלנו בשביל עצמינו לעתיד
אני אסכם את התשובה דווקא מהסרט, אף אחד גם לא באמת יודע מה זה חשמל, אבל אנחנו משתמשים בו. אז לסיכום, מה לי ולפורום
אני רוצה שתהיה לי מחייבות בכל יום להכנס אל הפורום ולראות דברים חדשים ומאתגרים, לראות עוד קבוצה של אנשים שעובדים על שיפור החיים שלהם, וכמובן לעולם לא לשכוח ללמוד, ובנוסף, באמרה אפילו מעט אנוכית, WITH LEADERSHIP COMES RESPONSABILITY, אז עכשיו אני באמת חייבת להגיע אל המקסימום בחיים שלי
עכשיו תורכם
מה לי ולפורום