אני אמשיך:
שם: מריה גיל: 22 עיסוק: סטודנטית לסאונד והפקה עוד קצת על עצמכם: זמרת, מנהלת גם את פורום מוזיקה צרפתית, ופורום מוזיקאים, מתעניינת בשפות זרות ובהמון מוזיקה יפה ושונה. מטרה קצרת טווח: לעבור את הסמסטר האחרון בלימודים בלי קושי כלכלי ולהגיע אל כל המטרות שסימנתי לי בתחילת הלימודים מטרה ארוכת טווח: להצליח בכל תחומי החיים, במיוחד בבמוזיקה, קריירה וכל מה שבא אח"כ ציטוט או משפט אהוב: נכון לעכשיו המשפט שגרם לי לחשוב הוא מהספר "האלכימאי":“If you start out by promising what you don’t even have yet, you’ll lose your desire to work toward getting it.” כל דבר אחר שתרצו להוסיף: הנה המקום שבו אני אכתוב למה רציתי לנהל את הפורום הזה. לאחרונה גיליתי שהזנחתי מעט את כל העניין, לכן החלטתי שאני חייבת להמשיך להזכיר לעצמי עוד ועוד, וכמובן תמיד להמשיך ללמוד, אולי אפילו לדבר עם עד אנשים על הסוד ובכלל על הצלחה בחיים, וכמובן, לא תמיד מבינים כשאני כותבת שהיתה לי פריצת דרך בחיים, ופה נעשה שרשורים יומיי, ובהם כל מי שהצליח להגשים אפילו את כוס הקפה שהוא דמיין יוכל לכתוב על זה. כל הישג, מהקטן ביותר ועד הגדול ביותר הוא חשוב