שרשור היכרות של הפורום

inbale

New member
שרשור היכרות של הפורום ../images/Emo65.gif../images/Emo104.gif

על מנת שאני אוכל לדעת איזה חומר לשים בפורום חשוב לי לדעת מי עומד מאחוריי הניקים. אין צורך למסור פרטים אישיים אלא רק משהו כללי כמו אחות, מתנדב נוער, מתנדב בוגר, חובש צבאי וכו... אם יש לכם בקשות מיוחדות זה המקום והזמן. אני מעונינת להעלות כאן לצד נושאים חברתיים ויצירת אווירה חברית בפורום גם נושאים רפואיים למינהם נשאלת רק השאלה לאיזה רמת פרטים לרדת ולכן נועד השרשור הזה. תודה על שיתוף הפעולה!!!

morning star

New member
שלום!

אני מוכר גם בשם "הנווד" ברחבי האינטרנט, או "אילן" בחיים האמיתיים (השאלה היא מה יותר אמיתי...). לפני הצבא הייתי מתנדב נוער במד"א חיפה ובצבא עברתי קורס חובשים, במשך זמן מה הייתי חובש קרבי ורוב הזמן חובש מרפאה (במרפאה העמוסה ביותר בח"א). במהלך הכשרתי עברתי קורס חובשים תעופתיים (ככל חובש בח"א) והייתי מדריך ע"ר בבסיס. באזרחות העברתי מספר הדרכות ע"ר. כעת אני סטודנט לביולוגיה, שנה ב´ בטכניון. אני מתעניין במגוון נושאים רפואיים רחב ולא אכפת לי להעמיק אפילו עד הקונפורמציות CIS ו-TRANS של מולקולות...
שלך הנווד

רעיון נחמד.. :)

אחלה רעיון אז אני איתן עדיין בתיכון ומתנדב מד"א ברחובות אני צריך לזוז אז ההודעה מתקצרת

טומי*

New member
זה רעיון ../images/Emo45.gif../images/Emo104.gif

טוב טומי עבד עד לפני שנתיים במשך 21 שנים במ.ד.א. תל אביב תושב תל אביב משוגע על צילום ומוסיקה כמו הפינק פלויד למשל או U2 וכמובן מוסיקה עכשוית ועברית. אז הנה דוגמית מפרי יצירתי שצילמתי רק אתמול בשוק הכרמל שם הפרח הזה לפי המוכר : קוקוריקו טומי

The_VIP

New member
שלום שלום....

אני איתי הידוע בשם VIP אני מתנדב נוער במד"א איתי VIP

Efrat*

New member
עינבלי... אחלה רעיון... ../images/Emo104.gif

אני אפרת, עברתי לפני כשנה קורס חובשים, אבל לצערי הרב מאוד, לא התנדבתי מספיק, אני סטודנטית במדעי הרפואה בירושלים, והכל מעניין אותי.. חוץ מ-cis ו-trans

chanand

New member
../images/Emo104.gif

חובש מד"א, מתנדב 3 שנים (אזור ירקון), לפני גיוס.

amitp

New member
שלום

טוב, אז אני עמית, חובש קרבי בעבר, חובש במד"א וסטודנט לרפואה בהווה. מתעניין בהכללללל... חוץ מכל משמתחיל ב-CIS, Trans, סוזמן אבגיידן ושאר מרעין בישין. דרך אגב, דני, משהו שאתה רוצה לחלוק איתנו?.. :) שבוע טוב, עמית.

amitp

New member
סליחה..

אופס.. לא דני אלא morning star.. טועים, טעינו...

strnbrgd

New member
../images/Emo104.gif אז ככה

אני ALLY מתנדבת לשעבר במד"א וכיום עושה קורס חובשים זהו.... אה שכחתי...... מה מעניין אותי כל דבר הייתי אומרת... שלכם תמיד
ALLY

מה אני כבר יכולה להגיד ../images/Emo104.gif

חן.. עוד חודש (פחות 4 ימים
) יומולדת 17
אוהבת מוסיקה מורעלת מד"א מגיל 3 חולמת לעסוק באחת מתחומי הרפואה אוהבת מאוד
לקרוא מממ... לא חושבת שיש עוד משהו מיוחד... ד.א הצילום (טומי אני חושבת) היה מדהים (אני מדברת על הפרח משוק הכרמל
קבל ח"ח אוהבת
חן

למעלה