שרשור היכרות שקשור לג'סטין!תענו!

שרשור היכרות שקשור לג'סטין!תענו!

שם: גיל: עיר: צבע אהוב: מאכל אהוב: שתיה אהובה: זמר: זמרת: שחקן: שחקית: להקה: בע"ח: שיר אהוב: תוכנית טלויזיה: ועכשיו לגבי ג'סטין:: שיר אהוב: אלבום אהוב: איזה מערכת יחסים שלו הכי אהבת:(בריטני/גסיקה בייל/קמרון)שמתי רק את הגדולות: קליפ אהוב: סרט אהוב שלו: לוק:: קצוץ/תלתלים: חליפות/בגדים פשוטים: תענו! מליבוש!

עונה!

שם:ליבי גיל: עיר:מודיעין צבע אהוב:ורוד..אדום,ירוק,לבן מאכל אהוב:סושי ושוקולד(לא ביחד כמובןןןןP:) שתיה אהובה:נסטי/קולהה/מי תפוח1 זמר:ג'סטין(בררררררררררררררררררור) זמרת:הילארי שחקן:אין מישו מיוחד שחקית:הילארי להקה:קצת מהכל.. בע"ח:אוגר,,כלב(אין אבל ההיתי רוצה!!!!!!!!!!!!!!!) שיר אהוב:love stoned תוכנית טלויזיה:האלופה ועכשיו לגבי ג'סטין:: שיר אהוב:love stoned אלבום אהוב:החדש(פיוצרסקס/לאבסאונדס) איזה מערכת יחסים שלו הכי אהבת:(בריטני/גסיקה בייל/קמרון)שמתי רק את הגדולות:כלום!הוא בוחר נשים סתומות! קליפ אהוב:סקסיבאק.. סרט אהוב שלו:... לוק:: קצוץ/תלתלים:קצוץ ברורררר חליפות/בגדים פשוטים:בגדים פשוטים!

britmel

New member
עונה:)

שם: רעות גיל: 21 עיר: נהריה צבע אהוב:כחול מאכל אהוב: פיצה שתיה אהובה: מים זמר: ג'סטין זמרת: בריטני שחקן: הית לדג'ר שחקית: גו'ליה רוברטס להקה: ספייס גירלס בע"ח: חתול שיר אהוב: הרבה britney-i'll be there תוכנית טלויזיה: כוכב נולד ועכשיו לגבי ג'סטין:: שיר אהוב: like i love u אלבום אהוב: שניהם איזה מערכת יחסים שלו הכי אהבת:(בריטני/גסיקה בייל/קמרון)שמתי רק את הגדולות: בריטניי קליפ אהוב: fry me a river סרט אהוב שלו: אלפא דוג
לוק::קצוץ קצוץ/תלתלים: חליפות/בגדים פשוטים: בגדים פשוטים

אני חדשה ../images/Emo9.gif

שם: רוני
עיר: רק אחרי שנכיר
צבע אהוב: כחול, סגול
מאכל אהוב: פסטה, קובה
שתיה אהובה: קולה
זמר: ג'סטין
זמרת: איימי דיאמונד
יש לה קומונה(
), כנסו: 26995
שחקן: צ'אד מייקל מארי
שחקית: הילארי דאף, היידן פן משו, מיילי
להקה: מיי צ'מינל רומאנס
בע"ח: כלבים
שיר אהוב: shooting star - amy diamond
תוכנית טלויזיה: לא מדהימה, האנה מונטנה וכו'.. ועכשיו לגבי ג'סטין::
שיר אהוב: אממ.. החדש שלו.
אלבום אהוב: פיוצ'ר ס%&ק$^ס
איזה מערכת יחסים שלו הכי אהבת:(בריטני/גסיקה בייל/קמרון)שמתי רק את הגדולות: קמרון
קליפ אהוב: לשיר החדש.
סרט אהוב שלו: הא?
יש לו סרטים? איזה? לא ידעתי
לוק:: עכשיווי
קצוץ/תלתלים: קצוץ.
חליפות/בגדים פשוטים: בגדים פשוטים
ג'סטין

עונה

שם: שחר גיל: 16 עיר: בצפון... צבע אהוב: שחור ורוד(קצת) אדום מאכל אהוב: שוקולד וקרמבו
שתיה אהובה: מנגו זמר: יפתי(יפתח קרזנר) זמרת: נינט טייב שחקן: ג'ים קארי ובן אפלק שחקנית: ג'ניפר אניסטון להקה: היי פייב(מתה על השירים שלהם אפילו שהם התפרקו) בע"ח: ברווז שיר אהוב: "אני לא יודעת"-יפתי ואניה בוקשטיין תוכנית טלויזיה: נמלטים,גיבורים,הנפילים

שללי=]

שם: מאיה גיל:15 עיר: ירושלים צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: עווף=] שתיה אהובה: מיץ פטל זמר:ג'סטין XD זמרת: מדונה שחקן: ג'וני דפ שחקית: ג'וליה רוברטס להקה: בלאק אייד פיז בע"ח: כללב שיר אהוב: what goes around!! אלא ממה. תוכנית טלויזיה: חבררים! ועכשיו לגבי ג'סטין:: שיר אהוב: SexyBack! אלבום אהוב:החדש איזה מערכת יחסים שלו הכי אהבת:(בריטני/גסיקה בייל/קמרון)שמתי רק את הגדולות: ג'סיקה בייל! קליפ אהוב:Lovestond סרט אהוב שלו: אממ.. לא ראיתי אף סרט שלו.. קצוץ/תלתלים: קצוץץ חליפות/בגדים פשוטים: בגדים פשוטים! Justiinn.. Timberlakkkeeee.

חח אסביר לך למה

אני חושבת שהוא מותק ג'סטין והכל ושמעתי כמה שירים שלו אבל לא הרבה..אז אני לא מי יודע מכירה את שמות השירים שלו..אני בקושי שומעת..אני יותר מתחברת למוזיקה ישראלית...אבל סה"כ אוהבת את הזמר...נכנתי לפה כדי להכיר יותר שירים שלו והכל...בגלל זה אני פה..=].

עונה!!

שם: קרן גיל: 12.5 עיר: גבעתיים צבע אהוב: תכלת מאכל אהוב: פסטה שתיה אהובה: נסטי זמר: ג'סטין...!!! זמרת: ביונסה שחקן: אשטון קוצ'ר שחקנית: ביונסה להקה: fall out boy בע"ח: כלב שיר אהוב: sexy back תוכנית טלויזיה: האלופה ועכשיו לגבי ג'סטין:: שיר אהוב: sexy back אלבום אהוב: החדש.. איזה מערכת יחסים שלו הכי אהבת:(בריטני/גסיקה בייל/קמרון)שמתי רק את הגדולות: קמרון קליפ אהוב: what goes around סרט אהוב שלו: לא ראיתי... לוק:: קצוץ/תלתלים: ברוררררר שקצוץ!!! חליפות/בגדים פשוטים: בגדים פשוטים! לא סובלת שהוא לובש חליפות (מתאים לו אבל נראה מכובד מדי)...

מאוהבת31

New member
עונה!

שם: רותם גיל: 12 עיר: גבעתיים צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: פסטה (כמו ג'סטין...) ופיצה שתיה אהובה: נסטי זמר: ג'סטין כמובןןןןןן!!!... זמרת: ביונסה שחקן: אשטון קוצ'ר שחקנית: הילארי דאף להקה: fall out boy בע"ח: חתול וכלב שיר אהוב: what goes around אלבום אהוב: החדש איזה מערכת יחסים שלו הכי אהבת:(בריטני/גסיקה בייל/קמרון)שמתי רק את הגדולות: קמרון קליפ אהוב: what goes around סרט אהוב שלו: אלפא דוג... לוק:: קצוץ/תלתלים: קצוץ חליפות/בגדים פשוטים: בגדים פשוטים

יש לך מסן//איייסי?בקשה תעני!

ושכל מי שיש לו.. יעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעענה! אני תמיד שואלת ואתם לא עונים בקושיי!

tsofa

New member
ליבוש?! אני עונהה,, צופנתת

שם:צופנת גיל:13+ עיר:נתיבות צבע אהוב:כחול בייבי מאכל אהוב:אורז שתיה אהובה:מים,, זמר:ג'ססטטיןןן מה ניראה לכםם?! זמרת: אברילל שחקן:ג'סטיןן בראד שחקית:הילארי אנג'לינה להקה: טוקיו הוטל מיי כימיקל רומאנס פול אווט בוי בע"ח:כלב ויש ליי,, 2 שיר אהוב:lovestoned תוכנית טלויזיה:דרייק וג'וש,, ועכשיו לגבי ג'סטין:: שיר אהוב:כוווללםםםם אלבום אהוב: החדשש פיוצ'רסקס\לאבסאונד איזה מערכת יחסים שלו הכי אהבת:(בריטני/גסיקה בייל/קמרון)שמתי רק את הגדולות: קמרון קליפ אהוב: lovestoned סרט אהוב שלו:אלפא דוג אדיסוןן לוק:: קצוץ/תלתלים:קצווץץץ חח חליפות/בגדים פשוטים: חליפוותת

למעלה