שרשור היכרות?

BlueBeIl

New member
שרשור היכרות?../images/Emo13.gif

הצטרפו די הרבה (מאוד) אנשים אז למה שלא נעשה שרשור היכרות קטן, גם לישנים יותר שהחדשים יכירו אתכם
אז תכתבו
שם
שיר של גרין דיי שהכי אוהבים
ואם יש לכם תמונה אז שימו גם, אל תתעצלו!

Y M C A

New member
אז אני ראשונה?

אני חדשה ובעיקרון לא מכירה הרבה חוץ מהדיסק החדש ועוד שניים שלושה להיטים... שם: שחר גיל: 16 וחצי מה אני הכי אוהבת בגרין דיי? - אמממ לא יודעת, אוהבת תסגנון.. שיר אהוב: אוהבת הרבה, לא החלטתי בינתיים... אממ אפשר להוסיף עוד קטגוריה? סגנון מוזיקלי ועוד להקות אהובות- פאנק-רוק, סימפל פלאן, גוד שארלוט, שייגעצ.

אני..

שם : לי גיל:15 מה אני אוהב הכי בגרין דיי : אממ..הקול של בילי ג'ו..והסגנון..והליריקס.. שיר של גרין דיי שהכי אוהבים:אממ אני לא יכולה לבחור אחד חחח...

wind and fire

New member
תורי

שם: טלי גיל: 18 מה אני הכי אוהבת בגרין דיי : את הקצב המהיר.. תופים.. שיר של גרין דיי שהכי אוהבים: תקוע לי בראש עכשיו WELCOME TO PARDICE

BlueBeIl

New member
עכשיו אני../images/Emo13.gif

שם: שלי גיל: 17 מה אני הכי אוהבת בגרין די: את השמחה, את ההשטתות, את הקצב, ו, כמו שזה הוגדר בכל הביקורות, ההרגשה הזאת שהם נותנים שאתה בן חמש עשרה ומנגן על איר גיטאר מול המראה
שיר אהוב: עד עכשיו זה תמיד היה She, אבל עם האלבום החדש אני כבר לא כל כך בטוחה... יש שם המון שירים נפלאים. אז יכול להיות שזה ישתנה בקרוב
. והנה, אני גם אשים תמונה (אפילו שהיא לא הכי מוצלחת) בשביל לעודד את האחרים. שימו תמונות!

אוקיי מיי טורן!

עם מישהו מכיר אותי פה אני הצטרפתי לא מזמן לפני איזה חודש אולי ..ואולי פחות לא משנה שמי:סוניה גיל:12 מעה אני הכי אוהבת בגרין דיי:אמ...הכול בערך ...את הסגנון הסטייל של הבגדים.... אבל אני לא אוהבת כשה בילי צובע לבלונד זה לא מתאים לו בלונד מטולטל..מין כזה..די מגעיל... שיר אהוב:פששש...יש כמה אבל אין כוח להיזכר.נגיד כמה...היצ'ין א ריידוצ'רצ' אוף סנדיי (אני קצת לא טובה בשמות) אני גם ישים תמונה

ני הדר

בת 14+ אני אוהבת את הקול המיוחד של בילי, ואת בילי בתאכלס.. את העובדה שהם מפגרים כאלה חח ואני לא אוהבת את זה שיש הרבה שירים שלהם שנשמעים פשוט אותו הדבר. אממ אין שיר מסויים. ותמונה, אתם ביקשתם.-->

me (=

שם:שירה גיל:13 וחצי מה אני אוהב הכי בגרין דיי:נממ...את הסגנון והליריקס ...וכמובן את בילי ג'ו! חיח שיר של גרין דיי שהכי אוהבים:אממ אני חדשה בקטע של גרין דיי...אז אני מכירה רק שירים מאלבום החדש.. אז...הולידי,בולווארד,ווטסהרניים :) ואין לי תמונה עדכנית כרגע \: סורע

אין אחד כזה בטגליינז? שיהיה...

15+ הכי אוהב: אמממ... ת'אמת אני כל מה ששלי אמרה (BlueBell)... שיר הכי אהוב: בינתיים "ישו" אין לי תמונה עדכנית, אז אני לא אשים (פאדיחות!)...

אנייי

שם - לירון גיל- 14+ מה אני אוהב הכי בגרין דיי- הכול!הקצב שלהם, המילים של השירים, ההופעות שהם נותנים...אותם... שיר של גרין דיי שהכי אוהבים - את כולם!

gp53

New member
../images/Emo26.gif

שם: גילי גיל: 16 מה אני הכי אוהבת בגרין דיי: האנרגיות בשירים ובהופעות, וודסטוק היה נראה אחרת לגמרי בלעדיהם. שיר של גרין דיי שהכי אוהבים: GST, או לפחות עד שהדיסקמן והמערכת שלי יעבדו ואני אוכל לשמוע את AI. ויש לי תמונה המפ אבל היא דיי ישנה אז נחסוך אותה.

למעלה