שרשור היכרות !

Drorrrrrr

New member
שרשור היכרות ! ../images/Emo60.gif

תספרו לנו מי אתם
אני אתחיל:
שם: דרור
עיר: רמת גן
תחביבים: מוסיקה בעיקר, מוסיקקקקקקה!
עיסוק: תלמיד
אייקון מאומץ:
מסר לאומה: "מייאוווווווו חתולה!" יאללה תורכם!

מיצי007

New member
אוקה אוקה...

אני אספר לך מי אני ותספר לי מי חברייך?ככה זה הולך? לא משנה,העמק במוח שלי כנראה הפך למכתש... בכל מקרה,הנה אני:
שם:מיצי,או מיאוווו חתולה.
עיר:רמת גן
תחביבים:להשפיע על אנשים לעשות להם שטיפות מוח כדי שיחשבו שאני לא שרוטה...
עיסוק:מקלפת מקצועית של עור הגב של הגברים(מה לעזאזל???) או שמא אני בעצם תלמידה???המממממ...כל זאת ועוד לאחר ה...אאאאאאאאא---פספסת אהאואהאו..
אייקון מאומץ:
מסר לאומה:דרור גנב לי אותו ככה שאני לא מתכוונת להגיד לכם מה האפשרות השנייה..נה נה נה מוהאהאהאהא.

Drorrrrrr

New member
../images/Emo12.gif את מרמת גן? ../images/Emo12.gif ../images/Emo60.gif

איפה את לומדת

../images/Emo26.gif../images/Emo34.gif../images/Emo36.gif

שם:אבי גיל:18 עיר: טבריה תחביבים: מוזיקה, כתיבה עיסוק: עוד 19 יום חייל אייקון מאומץ:
מסר לאומה: thank u from the bottom of my cunt

Human Nature

New member
תפוז לא קבּלו אותי יפה לפורום ../images/Emo4.gif

שם: אבי גיל: 15 (למרות שזה לא משנה) מקום מגורים: מושב נידח ליד רחובות ("בית אלעזרי") תחביבים: מוזיקה (מדונה, ג'ורג'י, אלאניס וכמובן רובי
), טלוויזיה ("מלקולם באמצע", "באפי", "הסימפסונים"), כתיבה, קריאה ושיעורי לשון (
). עיסוק: תלמיד. אייקון מאומץ: אין. כולם (חוץ מ-
ו-
[עם הגזים] מעצבנים). מסר לאומה: חיכיתי כבר זמן-מה שיפתחו פורום רובי וויליאמס

GlitterKitten

New member
אניייי

שם: ירדן גיל: 15 (כמעט) עיר: עכו תחביבים: מוסיקה, אינטרנט ואטומיק קיטן! עיסוק: תלמידה בחטיבת הבניים איקון מאומץ:
מסר לאומה: אממממ .....עדיף שאני אשתוק

LaLyBLooM

New member
שלוםםם ../images/Emo13.gif

תתחדשו על הפורום
הגיע הזמן שיעשו לבן אדם המוכשר הזה פורום שם: לירון גיל: 16 וחצי עיר: רעננה תחביבים: קולנוע ומוסיקה עיסוק: תלמידה ועובדת בבניית אתרים אייקון:
מסר לאומה: אזרחות זה מקצוע ששווה לתחתתתתתת (סורי אני בדיוק לומדת למבחן שיש לי מחר)

netaK

New member
איזה כיף פורום רובי וויליאמס!

שלום לכולם!
שם: נטע
עיר: ת"א
תחביבים: הכי גאים שיש
והחתול שלי
עיסוק: תלמידה...
אייקון מאומץ:
מסר לאומה: I AM NOT ANTI-SOCAIL, I JUST CAN'T STAND PEOPLE אני כל כך שמחה שפתחו פורום לרובי! הגיע לו פורום כבר מ-מ-ז-מ-ן

../images/Emo15.gifהיכרות !!!

ברוכים הבאים לכל המצטרפים החדשים !!!
שם: קרין
עיר: יבנה
תחביבים: מוסיקה ומחשבים
עיסוק: לומדת עיצוב גרפי
אייקון מאומץ:
מסר לאומה: החתימה שלי אומרת הכל
ביי...

ME NOWWWWW

שם: יפעת גיל: 16.5 עיר: ראש העין תחביבים: כל מיני אבל בעיקר מוסיקה עיסוק: תלמידה אייקון מאומץ:
COZ IM A STAR LOL מסר לאומה: דרורררררררררררוששששששששש I LOVEEEE U

Betty Boop

New member
חדשה פה.. ../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

שם: ענת
עיר: אי שם ליד חדרה
תחביבים: מוסיקה, חברים, טלווזיה ורווביי!!
עיסוק: תלמידה
אייקון מאומץ:
מסר לאומה: תהיו מי שאתם..

adis90

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo6.gifאני../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif_../images/Emo29.gif

שם-עדי גיל-12 וחצי עיר-ארץ לעולם לא.. תחביבים-רובי,קטנטנות,בריטני והפרופסוווור עיסוק-תלמידה מורדת ))
איקון מואמץ-
(שוווווולט
) מסר לאומה- לימור- לעתיד שחור

n u l i t

New member
מממ................................

שם:נעלולה\נולה\נול\נולי\לולי\מולי\מיצי\סבטלה\קוקי\קושקוש\מישמיש\בוריס\באני\בנני\דלילה\פוצי\מוצי\מיאו\יששכר. (( *נא לא לקרוא לי מותק)) גיל: פאק! אני זקנה בנוף הגילאים כאן... מיקום גאוגרפי: קופסאת קרטון בשכונת מצוקה בבירת הנגב. תחביבים: ביד. עיסוק: ראה לעיל אייקון מאומץ:
מסר לאומה: תלעסו לאט. * אני לא מעריצה. אני כאן לזכר הימים הטובים של כיתה ו'...אחח... אילו ימים!! כמה כסף ביזבזתי!! אגב, מי שרוצה לקנות "סטאפ", שמור לי במרתף...

למעלה