שרשור היכרות

Chocoholic

New member
שרשור היכרות ../images/Emo65.gif ../images/Emo70.gif

OK, אז הפורום קיים כבר מספיק מזמן, למה שלא נעשה "שרשור התפקדות" שגם יציג את עצמנו
שם...
גיל...
מקום מגורים...
איך התחלתי לשמוע את דילן (אם בכלל)...
איזה שיר של דילן הכי אהוב עלי...
איזה אלבום של דילן הכי אהוב עלי...
אמנים אחרים אהובים עלי, מלבד דילן...
מה הייתי רוצה לראות בפורום...
איפה אני בסדר פסח...
חג שמח לכולם, מי יתן ותמצאו במהרה את האפיקומן ותזכו באלבום של בוב...

Chocoholic

New member
ובכן...

שם: טל גיל: 23.8 מקום מגורים:גבעתיים איך התחלתי לשמוע את דילן? - זה כבר נושא להודעה בפני עצמה, בעיקרון הכל התחיל בצבא, בזמן ארוחת הצהריים... השיר הכי אהוב של בוב: משתנה עם הזמן... נכון לעכשיו - Lay Lady Lay. האלבום הכי אהוב של בוב: גם משתנה... הנוכחי הוא Bringing It All Back Home. אמנים אחרים שאני אוהב, מלבד דילן: הביטלס
מה הייתי רוצה לראות בפורום: זו שאלה שמופנת אליכם, במטרה לשפר... איפה אני בסדר: בראשון, אצל הדודים...

fenriz

New member
אוקייז:

שם: דן. גיל: המעבר. מקום מגורים: Mid-West. איך התחלתי לשמוע את דילן (אם בכלל): שמתי אותו במערכת ולחצתי על פליי. איזה שיר של דילן הכי אהוב עלי: Country Pie. איזה אלבום של דילן הכי אהוב עלי: Saved. אמנים אחרים אהובים עלי, מלבד דילן: אמרסון, לייק ופלמר. מה הייתי רוצה לראות בפורום: את הפרסומת של דילן ו- Victoria's Secert. איפה אני בסדר פסח: בהיבינג, מיניסוטה אצל משפחת צימרמן.

hemmlin

New member
אני אצטרף, אפילו שאני חדש

שם: מתן גיל: 19, בורח מה20 מקום מגורים: מושב עין-ורד איך התחלתי לשמוע את דילן: מוזיקה היא האהבה שלי בחיים וכשאני לא שומע מוזיקה, אני קורא עליה, אז איך הגיוני שאני אפספס דמות כמו דילן? התחלתי לשמוע אותו עוד בגיל 16 ואז לא התחברתי, באותה תקופה הייתי צריך דיסטורשן מטורף ובאסים אימתניים בשביל להתחבר למשהו, לפני חצי שנה ניסיתי שוב והפלא ופלא, התחברתי מאוד, בד"כ כל להקה או אמן מקבלות ממני תשומת לב של אלבום אחד או שתיים ודילן כבר בדרך ל6 שלו אצלי... אמנים אחרים מלבד דילן: רשימה גדולה מדי... מה הייתי רוצה לראות בפורום: האמת שזה אחד הפורומים שמציעים פה הכי הרבה ממה שראיתי, הניהול מעולה! הקומיקס היה אחלה טאץ' אולי באמת נעשה גלריה של פוסטרים של דילן? זה יכול להיות משעשע... איפה אני בסדר: אוי בואו לא נדבר על זה... שונא סדר! חג שמח חברי פורום וכמובן חג שמח למנהל המסור

Yanchu

New member
אוקיי.. אז ככה..

שם: יונתן
מרכז
מצאתי דיסק (אחד מהמיליוני Greatest Hits שיש לו) בחדר של אחותי, והתאהבתי..
Masters of War, אבל יש עוד המון המון המון אחרים
The Freewheelin' Bob Dylan, אבל יש עוד המון המון אחרים
נעע, לא ניכנס לזה, ארוך מדיי
מה שיש זה סבבה.. =)
בבית!
וכן, חג שמח וכשר לכולם!! [אגב, ראיתם איך נשארתי נאמן לסמיילים של המנהל שלנו..?
]

i married Isis

New member
אללה גם אני

שם: אורית גיל: 15.9 מקום מגורים:אשדוד איך התחלתי לשמוע את דילן (אם בכלל): האמממ, אבסורד גדול: ראיתי בבית בפלייליסט מסוים רשימת שירים של דילן, החלטתי "למה לא?" ומאז אני מאוהב בבברנש
. איזה שיר של דילן הכי אהוב עלי: וואו, זה קשה להגיד אבל אני יכולה להגיד ש-'isis' ו-'shara'. איזה אלבום של דילן הכי אהוב עלי: את כל האלבומים [במיוחד את אלו משנות ה-60]. אמנים אחרים אהובים עלי, מלבד דילן: פינק- פליוד[אהבה עצומה במיוחד. מי שמכיר אותי יודע עד כמה], לני קרביץ, וויט סטרפייס, ביטלס, כוורת, גידי גוב..וואו הרבה אני לא יכולה לפרט כל- כך. מה הייתי רוצה לראות בפורום: קליפים של דילן. איפה אני בסדר פסח: במושב זרחיה, אצל דודים.

love1beyonce

New member
נצלש...

קודם כל חג שמח. דבר שני... אם מישהו יכול לחתום שדסטניז צ'יילד יבואו לישראל. באתר הזה, אנו נודה לכם מאוד. הרישום הזה הוא רישום קצרצר ואפשר במהירות לגמור עם זה. ואם אפשר בבקשה כמובן, לפרסם. בתודה, פורום דסטניז צ'יילד.

מה זה משנה.....

שם: איתן גיל: אוטוטו 17 מקום מגורים: רמה"ג (ולא רמת- גן) איך התחלתי לשמוע את דילן (אם בכלל): סתם סיפור משעמם ובנאלי איזה שיר של דילן הכי אהוב עלי: שונא את השאלה הזאת איזה אלבום של דילן הכי אהוב עלי: וגם את זאת. אין שיר שאני הכי אוהב. יש הרבה שירים שאני הכי אוהב אמנים אחרים אהובים עלי, מלבד דילן: היריעה קצרה מלהכיל, אבל למעט מקרים נדירים, הכל חוץ מטראנסים, מוסיקה שחורה/היפ הופ/ ראפ, פופ עכשיוי ומה שביניהם. מה הייתי רוצה לראות בפורום: יותר בנות איפה אני בסדר פסח: אצל דודים מצד האב (הבן ורוח הקודש) חג שמח, חמץ וטעים

furrball

New member
היי היי

שם: אולג \ furrball גיל: 26 מקום מגורים: בת-ים איך התחלתי לשמוע את דילן: בגיל 15 שמעתי את דיזייר, סלואו טריין, ואחריהם את האוסף masterpieces. בגיל 22 התחלתי לאסוף ולצבור הקלטות של מאות הופעות של דילן באודיו ודיוידי. שיר הכי אהוב: Like A Rolling Stone אמנים אחרים: ביטלס, סגנון הפולק על הביטויים השונים שלו, טום ווייטס, ניל יאנג, ווייט סטרייפס, אירוסמית', מוזיקה מסרטים מצויירים ;) מה הייתי רוצה לראות בפורום: הפורום חביב מאוד, אין לי מה להוסיף. איפה אני בסדר הפסח: על מיטתי

Bassman

New member
../images/Emo13.gif

שם... ארבל גיל... 19 מקום מגורים... בדרך כלל צפת. עכשיו ווסט פאלם ביצ' פלורידה איך התחלתי לשמוע את דילן (אם בכלל)... אבא
איזה שיר של דילן הכי אהוב עלי... One more cup of coffee איזה אלבום של דילן הכי אהוב עלי... Desire. אחד האלבומים היותר טובים בעולם המוזיקה אמנים אחרים אהובים עלי, מלבד דילן... יותר מדי לכתוב. תשובה ממש פה. מה הייתי רוצה לראות בפורום... אנשים
איפה אני בסדר פסח... משפחה מארחת.

טוב אני מצטרפת ונדחפת

שם: חנצ'ו פנצ'ו גיל: 20 מקום מגורים: אחת מערי הספר בדרום איך התחלתי לשמוע דילן? ממש לא זוכרת זה היה מזמן (גיל 14). אחרי שיר אחד זה היה מדבק והתחלתי לקנות דיסקים שלו. איזה שיר אני הכי אוהבת? קשה להגיד כל שבוע שיר אחר. אלבום אהוב? כל אלה שיש לי! במיחוד time out of mind ו blonde on blonde אומנים אהובים עליי: קצרה היריעה מלהכיל. זאת בעיה אפשר למקד את זה ברוק ופולק של שנות ה-60 ?(דילן,ליאונד כהן ולו ריד= היהודים האהובים עליי וניל יאנג). הגל החדש של שנות ה-80 ורוק בריטי של שנות ה-90. ועכשיו בנימה אישית: הפורום פשוט מצויין ומעניין וסוף סוף ראיתי יש עוד צעירים ששומעים דילן (אבא שלי אמר לי שיש לי טעם מוזקלי זקן!! אחרי שדיברתי איתו על אחד השירים).קצת כואב לראות את הסטליסטים של ההופעות. רוב הסיכויים שלא תקראו תגבובות שלי אבל תדעו שאני קוראת נהנית וש טא טא טא טאהם!!: אני בת!!!!!!!

Chocoholic

New member
הסטליסטים

אני מניח שהתכוונת לכך שאת מצטערת שאת לא נמצאת שם, כשאמרת שזה כואב לקרוא את זה... זה בהחלט קצת כואב...
למה שלא נקרא את התגובות שלך? זו חלק ממהות הפורום, את מוזמנת להגיב

high k

New member
אוקיי.

בת 20 Lay lady lay הוא האהוב עליי
, ומלבדו רצים לי במערכת מאיר אריאל, הקראנבאריז,אואזיס, נירוונה, רדיוהד, הקיור, U2, סחרוף, פורטיס ושניהם יחד, ועוד רבים וטובים. חג שמייח!

עלהמצפה

New member
חג שמח

לשמי אין כל ערך לגילי עוד פחות נולדתי באיזור המזרח-התיכון שמעתי את Lay lady Lay במצעד הפזמונים. זמן קצר אחר כך ההורים שלי קיבלו מתנה מחברים שחזרו משליחות בצפון אמריקה שני אלבומים וספר מילים של שירי דילן והחרמתי אותם. All Along the Watchtower Planet Waves כל אמן או להקה שיש לו ביצועים טובים של שירי דילן. הייתי רוצה לראות בפורום דיונים מעניינים בטקסטים של דילן. מחשבות מקוריות על הטקסטים

למעלה