שרשור היכרות

עונה../images/Emo9.gif

שם- אלירן גיל-19(עוד מעט 20) אייסי-אין
מסן-אין
מייל- זמרים אהובים (חוץ מעידן רייכל )- גלי עטרי, יהודה פוליקר, משינה, דנה ברגר, הראל סקעת ועוד ועוד ועוד ישראלי תחביבים- מוזיקה, מחשב, טלוויזיה אין משהו מיוחד

אני גם אגיב ../images/Emo9.gif

שם- יעל גיל- 14 (וחצי!!!!) אייסי- אין מסן- אין מייל- תבקשו במסר
זמרים אהובים (חוץ מעידן רייכל )- עברי לידר, הראל סקעת, עדי כהן (ולא להתחיל עכשיו לקרוא לי פאקצה
), ריקי גל, ועוד מלאמלא
תחביבים- לרקודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

אני

שם- נגה גיל-14 וחצי
אייסי-203602007 מסן- בקשו באיסי מייל- כנל זמרים אהובים (חוץ מעידן רייכל )- וואי מלא... בעיקר מזרחי חחח - אייל גולן שרית חדד ליאור נרקיס רון שובל מושיק עפיה קובי פרץ שלומי סרנגה רינת בר שראל עמיר בניון ג'ולייטה ליאור פרחי לידור יוספי... דוגמאות חחחח ולא מזחרי גם יש מממ הראל מויאל שירי מיימון שי גבסו {במקרה יצא כוכב נולד אבל יש עוד די הרבה חחח} לפעמים שומעת מוש בן ארי ו... זיהו !
תחביבים- הממ יש הרבה חחח

נעים מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

שם: אלמוג גיל: 15 אייסי: 229705441 מסן\מייל: [email protected] זמרים/זמרות אהובים: מורן גמליאל, ווגדרס אבי וואסה, דין דין אביב,שושנה דמארי,עמיר בניון,ועוד רבים/רבות טובים ומוכשרים. להקות: משינה! והפרוייקט של עידן רייכל. תיצרו קשר.... אלמוג!

° w a v e °

New member
../images/Emo11.gif

שם- גל גיל- 16 וקצת אייסי- תבקשו במסר, באמאש'לכם ;[
מסן- אין לי ;[ מייל- אין לי גם ;[ זמרים אהובים (חוץ מעידן רייכל )- מוקי
, מוש בן ארי, קאשי, קוואמי, קוטג'... בלע עוד מלא... תחביבים- לישון.

חחחחחח גל!

את משתלטת על כל הפורומים נכנסתי במקרה, בגלל חברה וראיתי את הודעתך :) אז רק עוד מילה! אני אוהבת אותך אחות :) ויום טוב אנשים !

° w a v e °

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif מלכה!!../images/Emo47.gif

אבל כפרעליו...הוא אחלה בחלה זמר
גמני אוהבתותךךך!

JennyKalender

New member
שלום../images/Emo13.gif

שם: איילת. גיל: 15 (ביום שלישי). מסן: [email protected] מייל: כנ"ל. זמרים אהובים (חוץ מעידן רייכל): רוק ישראלי, ובכלל מוזיקה ישראלית (מלבד מזרחית ופופ של רוני וכו'). תחביבים: צפייה בטלוויזיה, האזנה למוזיקה, קריאה, טיול בארץ ועוד. הממ, לא אמורים לכתוב "פרויט", ולא "פרוייקט"? כך זה כתוב בדיסק, בכל אופן.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאהם..

שם - אני
גיל - 18 אייסי - מסן - מייל - זמרים אהובים - גלי עטרי, יהודית רביץ, עברי לידר (|מלך|), משינה, גידי גוב, והרשימה עוד ממשיכה.. רק בוקר! תחביבים - עריכה ופרות.. שום דבר לא השתנה מאז הכרטיסישי...

למעלה