שרשור היכרות:
הי, אני אחראי מכ"ם מטעם NASA פעם היה כאן פורום שוקק חיים (היו בו מנהל, את אדם, את POM ועוד - שמות שלא ידועים היום), בינתיים כולם עזבו לעולם טוב יותר (כנראה היום הם נשואים אחד עם השני באושר). והשאירו אותי לשמור על המכ"ם ולהודעה על סימנים ליצורים אינטילגנטים בפורום. והנה הגיע היום והופיעו הודעות אינטלגנטיות (יחסית
), עכשיו נעבור לשלב ב' שכל אחד יספר קצת על עצמו: 1) בן כמה 2) מה הוא עובד\לומד\גר וכו' 3) איך הוא מצא את הפורום. 4) איך הוא קשור למילה חנון (או גיק) אם בכלל. ורק לוודא שאתה אכן צורת חיים אינטילגנטית: אם יש על שולחן בשורה כף מזלג סכין צלחת וכוס - אם בין הסכין והמזלג יש צלחת איפה בוודאות הכף לא נמצאת (הראשונה בשורה/השניה בשורה/השלישית בשורה/הרביעית בשורה/החמישית בשורה). וטוב שבאתם חבר'ה
הי, אני אחראי מכ"ם מטעם NASA פעם היה כאן פורום שוקק חיים (היו בו מנהל, את אדם, את POM ועוד - שמות שלא ידועים היום), בינתיים כולם עזבו לעולם טוב יותר (כנראה היום הם נשואים אחד עם השני באושר). והשאירו אותי לשמור על המכ"ם ולהודעה על סימנים ליצורים אינטילגנטים בפורום. והנה הגיע היום והופיעו הודעות אינטלגנטיות (יחסית