שרשור היכרות

i love usa

New member
שרשור היכרות

שכול אחד ירשום: שם:(או כינוי איל שנוח לו): גיל: מאיפה הוא בארץ: תחביבים: תאריך לידה: מסנג'ר\איסיקיו או שניהם:

i love usa

New member
אני יתחיל

שם:כמו שכולם מכירים אותי כאן כ-I LOVE USA אני גם אוהבת שקוראים לי ג'ולי
גיל:17 עוד 3 חודשים תחביבים:יש לי המון,כמובן סרטים בעיקר אימה , מוזיקה,גיטרות,USA,סמולוויל,אקסטרים ספורט ,חיות ,התחלתי גם אוסף סירטי DVD לא רק אימה, והוא מתקדם לי דיי טוב
שהוא יגדל עוד קצת אני יעלה תמונות שלו
תאריך לידה:7.9.87 מסנג'ר \ איסיקיו : 176019295 מסנג'ר יש לי שתיים בזה אני רוב הזמן [email protected] אבל מי שמעוניין יכול להוסיף גם את זה [email protected]

A v i s h y 1 7

New member
שלי

שם: אבישי גיל: 17 גר: בחדרה... תאריך לידה: 20.10.86 אייסיקיו- 337-811-245 תחביבים: סרטי אימה, מוזיקה, שרית חדד, אנתוני פרקינס הענק ! ציור, ו... זהו !

../images/Emo66.gif../images/Emo9.gifאני...

שם: רוני... באינטרנט קוראים לי LolliPoP וחברות קוראות לי שאלתיאל...
).
מקום: אני מנתניה.
תחביבים: בקטגוריה הזאת אני אקצר כי יש לי יותר מידי תחביבים...
איכות הסביבה - אני דואגת לסביבה בדרכי וכבר הרבה זמן רוצה להצטרף לקק"ל
אני אוהבת לנגן ב-
שלי. קראתי לה ויולטה.
אני אוספת חוברות קומיקס
רואה מלא תוכניות בטלוויזיה בעיקר אוהבת:סימפסונס, פיוצ'ראמה (שעוד מעט מתחיל להשתדר ?-מילה בכלל? בארץ!!!), באפי, אנג'ל, המירוץ לאתמול, ג'ואן מארקדיה ושאר תוכניות כאלו...
מתה על סרטי אימה... ויש לי תאורית רצח מגובשת לגבי הסרטים (תיאוריה מגוחכת שנועדה בעיקר כדי לצחוק על אחותי שמפחדת מסרטי אימה)... התאוריה הולכת ככה שבכל סרטי האימה הרוצח הוא הצלם והרוצחים שחושבים שהם הרוצחים (כמו פרדי ושאר) הם בעצם השליחים ותחשבו על זה...
תאריך לידה: יום הולדת ב-24.9.90
.
מסנג'ר: [email protected] , אייסי: 303803166.

hai001

New member
אני

יובל הכינוי hai001 בן 19 מת"א תאריך לידה 5.12.84 ICQ 176901501 מסנג'ר [email protected] תחביבים: סרטי אימה, מוזיקה, אינטרנט, בילוי

hai001

New member
אני

יובל הכינוי hai001 בן 19 מת"א תאריך לידה 5.12.84 ICQ 176901501 מסנג'ר [email protected] תחביבים: סרטי אימה, מוזיקה, אינטרנט, בילוי
|

lestatgirl

New member
ME

שם:(או כינוי איל שנוח לו):אטי
מאיפה הוא בארץ:ראשלצ
תחביבים:סרטים טלויזיה מוזיקה לדבר בטלפון וחברים ואינטרנט ועוד...
תאריך לידה:09/09/1989(אם יש תאריך לידה אז למה גם גיל ?....)
מסנג'ר\איסיקיו או שניהם:[email protected]

Herzeleid

New member
נאמ..

שם: Herzeleid או א'
גיל:ביום שישי היה יומולדת 17 יישוב:חרא בדרום..בעע תחביבים:לשכב על הריצפה תוך כדי בהייה בתיקרה ושמיעת מוזיקה,לישון,הרס עצמי תאריך לידה: 25/06/1987 אייסיקיו: 148883416

broken princess

New member
new here

שם: עדי (כינוי: קטנה) גיל: 14 וחצי מאיפה: רמת השרון תחביבים: סרטי אימה, מוזיקה, כתיבה, שמש וטיולים תאריך לידה: 8.11.89 מסנג'ר\איסיקיו או שניהם: 269-564-107 [email protected]

yamity1

New member
נו יאללה.. גם אני..

--זהירות ספויילרים
-- שם: עמית גיל: 14 עיר: מודיעין תחביבים: אנדע.. ליצור מוסיקה, לשמוע מוסיקה, להיפגש עם חברים.. תאריך לידה: 15/1/90 אייסיקיו: 329541675 יש שרדתי..

GoryDAN

New member
אני

דן ירון גיל 20 מיקום : גיבעתיים תחביבים : לראות סרטים מבדרים ומלאי דם ואברים פנימים=), לשתות אלכהול להקשיב לג'אז, מטאל, פופ, שירי ארץ ישראל, ללמוד, ללכת ברחוב ואז להתקל באנשים , אתם יודעים שאתה הולך במסלול של בנאדם ואתה צריך לזוז כדי שהוא יעבור ואז הוא זז כדי שאתה תעבור אז אני אוהב לעשות פקק תנועה במצבה הזה חחחח =) תאריך לידה : 17.6.84 איסיקיו : תסתכלו בפרטים אם בא לכם אין לי ממש כוח להעתיק את המספר קצת ביזארי חח =)

למעלה