שם: עידו זלצברג (דוי...). גיל: 18. עיר מגורים: גבעתיים. תוכניות אהובות ב-Yes Weekend: (מאה אחוז אני אשכח כמה) סמולוויל, מגרש ביתי, The O.C., פשע מן העבר, 8 כללים פשוטים, הופ ופיית', לפעמים כשמשעמם - הברבור, הישרדות, מדיי פעם כשיוצא לי אני אוהב לראות את תוכניות הריאליטי למיניהן - סופר נני, משפחה בהשאלה וכד'... זו בהחלט דרך מהנה להעביר את הזמן. גם אם יוצא לי אני רואה את פחות ממושלמת. (ד"א - פירטתי פה גם תוכניות שמשודרות ביסוויקנד, אבל אני רואה אותן במחשב בגלל ש... אממ סבלנות זה לא הצד החזק שלי
שם:ג'ון גיל:15 עיר מגורים:רמלה תוכניות אהובות:סמולוויל,מגרש ביתי,the o.c,הישרדות,פשע מן העבר,המתמודד ו8 כללים פשוטים.. לפעמים צופה בקומדיות האחרות פה ושם..
בקיצור כי אני ממהרת...: שם: ימית תוכניות אהובות: חשיפה, מגרש ביתי לפעמים, the O.C גם לפעמים, הקזינו, חוקי המישחק (כבר ניגמרה העונה..חבל..סידרה פשוט מעולה! ), חילופי נשים ובקרוב גם יתחיל "פגישת מחזור" אז אני בטוח יראה!
שם:שי מין: זכר גיל:17.5 עיר מגורים: ב"ש תוכניות אהובות ב-Yes Weekend:סמולוויל,מגרש ביתי,האוסי,8 כללים פשוטים,פחות ממושלמת,הופ ופיית',פשע מן העבר,המתמודד!סדרה אלופה! סדרות ישנות:השרדות והמירוץ למיליון.
שגיא בן 18.5 מפ"ת תוכניות אהובות.... ממ הכי הכי "מגרש ביתי"... ממה שמשודר כרגע אוהב המתמודד.. אממ הרווק 6... דה אוסי...ותוכניות עיצוב כמו פיצוץ של שיפוץ...
עומר, בן 18 בעוד חודש, ממודיעין. אממ.. אני רואה סמולוויל בעיקר... פה ושם גם 8 כללים פשוטים, ושאר הקומדיות.. מגרש ביתי, הברבור, משפחה בהשאלה... לא ממש יוצא לי להיות הרבה בטלויזיה לאחרונה
שם:שייקי גיל:14 עיר מגורים:תסעו עד לסוף העולם, תפנו שמאלה ותעשו סיבוב ימינה ותגיעו אליי. סתם סתם אני גרה במצפה אבי"ב (מי שמכיר מקבל 10 שקל) תוכניות אהובות ב-Yes Weekend:ה-כ-ל! אבל אין על מיגרש ביתי וthe o.c!!