שרשור היכרות...

שרשור היכרות...

כדי שנוכל להכיר יותר טוב, שרשרו לפה את הפרטים הבאים: שם: גיל: עיר מגורים: תוכניות אהובות ב-Yes Weekend:

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo29.gif

שם: לילך גיל: 18 עיר מגורים: מודיעין עיר העתיד תוכניות אהובות ב-Yes Weekend: האו סי ומגרש ביתי

טוב אז עבדכם הנאמן יתחיל...

שם: עידו זלצברג (דוי...). גיל: 18. עיר מגורים: גבעתיים. תוכניות אהובות ב-Yes Weekend: (מאה אחוז אני אשכח כמה) סמולוויל, מגרש ביתי, The O.C., פשע מן העבר, 8 כללים פשוטים, הופ ופיית', לפעמים כשמשעמם - הברבור, הישרדות, מדיי פעם כשיוצא לי אני אוהב לראות את תוכניות הריאליטי למיניהן - סופר נני, משפחה בהשאלה וכד'... זו בהחלט דרך מהנה להעביר את הזמן. גם אם יוצא לי אני רואה את פחות ממושלמת. (ד"א - פירטתי פה גם תוכניות שמשודרות ביסוויקנד, אבל אני רואה אותן במחשב בגלל ש... אממ סבלנות זה לא הצד החזק שלי
).

היי חדש

אני משה גר בכרכור תחניות האבות הישרדות פיצוץ של שיפוץ פשע מן העבר 8כללים פשותים וכו

../images/Emo112.gif אני ../images/Emo9.gif

שם: חן
]
עיר מגורים: חדרה
תוכניות אהובות ב-Yes Weekend: אני בטוח אשכח אז בקצרה, סמולוויל, מגרש ביתי the o.c הממ... פיצוץ של שיפוץ.. הופ ופיית'. פחות ממושלמת ועוד

JoHnYmYsTeR

New member
אני...

שם:ג'ון גיל:15 עיר מגורים:רמלה תוכניות אהובות:סמולוויל,מגרש ביתי,the o.c,הישרדות,פשע מן העבר,המתמודד ו8 כללים פשוטים.. לפעמים צופה בקומדיות האחרות פה ושם..

Adriano4u

New member
אני

שם: שמעון גיל: 14 עיר מגורים: קריית שמונה תוכניות אהובות: סמולוויל, מגרש ביתי, The O.C, המתמודד, 8 כללים פשוטים ומשפחה בהשאלה.

cool miki

New member
עונה...

בקיצור כי אני ממהרת...: שם: ימית תוכניות אהובות: חשיפה, מגרש ביתי לפעמים, the O.C גם לפעמים, הקזינו, חוקי המישחק (כבר ניגמרה העונה..חבל..סידרה פשוט מעולה! ), חילופי נשים ובקרוב גם יתחיל "פגישת מחזור" אז אני בטוח יראה!

CrazyYoYo

New member
היי, חדש../images/Emo13.gif ועונה

שם: חן מין: זכר [לפני שטעתו..] גיל: 13 עיר מגורים: רעננה
תוכניות אהובות ב-Yes Weekend: מגרש ביתי, The O.C בעיקר

אני..

שם:שי מין: זכר גיל:17.5 עיר מגורים: ב"ש תוכניות אהובות ב-Yes Weekend:סמולוויל,מגרש ביתי,האוסי,8 כללים פשוטים,פחות ממושלמת,הופ ופיית',פשע מן העבר,המתמודד!סדרה אלופה! סדרות ישנות:השרדות והמירוץ למיליון.

עונהה

שגיא בן 18.5 מפ"ת תוכניות אהובות.... ממ הכי הכי "מגרש ביתי"... ממה שמשודר כרגע אוהב המתמודד.. אממ הרווק 6... דה אוסי...ותוכניות עיצוב כמו פיצוץ של שיפוץ...

omerdo

New member
../images/Emo77.gifאולה

עומר, בן 18 בעוד חודש, ממודיעין. אממ.. אני רואה סמולוויל בעיקר... פה ושם גם 8 כללים פשוטים, ושאר הקומדיות.. מגרש ביתי, הברבור, משפחה בהשאלה... לא ממש יוצא לי להיות הרבה בטלויזיה לאחרונה
מקווה לשהות פה הרבה

ME-

שם:שייקי גיל:14 עיר מגורים:תסעו עד לסוף העולם, תפנו שמאלה ותעשו סיבוב ימינה ותגיעו אליי. סתם סתם אני גרה במצפה אבי"ב (מי שמכיר מקבל 10 שקל) תוכניות אהובות ב-Yes Weekend:ה-כ-ל! אבל אין על מיגרש ביתי וthe o.c!!

GlitterKitten

New member
אני

שם: ירדן גיל: 17 תוכניות אהובות ב-Yes Weekend: כל הקומדיות ותוכניות הריאליטי:)

hagayx

New member
אני!

שם: חגי גיל: 14וחצי! תוכניות האובות ב-Yes Weekend: באמת ה-כ-ל!!!!!

get well

New member
גם אני פה!!!

מה יהיה.. לא ישארו בפורום שלי אנשים...
אני גטי בת 22 מת"א מנהלת את Y בין השאר... תוכנית אהובה, כמובן שOC

למעלה