שרשור הכירויות...

Tammie

New member
שרשור הכירויות...

בהמשך לבקשה של יהודית אני חושבת שהגיע הזמן לשרשור הכירויות קטן. בזמן האחרון הצטרפו לפורום הרבה בנות חדשות ואני חושבת שזה יהיה נחמד אם כל אחת תכתוב (שוב...) בקצרה איך קוראים לה, מאיפה היא, בת כמה, ומה הרקע שלה בהתעמלות. כמובן שלא חייבים לשתף בכל הפרטים, תכתבו רק מה שאתן מרגישות בנוח איתו ומעוניינות שיהיה כתוב באינטרנט... אז אני אתחיל: קוראים לי תמי, אני בת 22 ואני גרה בירושלים. במקור אני מכוכב יאיר, ושמה גם התעמלתי. התחלתי להתעמל בגיל די מאוחר בכתה ו אחרי שפרשתי מהמון שנים בבלט.... הקבוצה שלנו בכוכב יאיר עוסקת בעיקר בג'נרל ובזמן האחרון גם באקרובטיקה, זוגות ושלשות, למרות שאנחנו עדיין לא מתחרות... עזבתי את הקבוצה בכוכב יאיר בגיל 18 כשסיימתי תיכון. באותה שנה עשיתי קורס מדריכות אקרובטיקה והתחלתי לאמן את הקבוצה שבה התעמלתי. היום אני עדיין מאמנת שם בעיקר את הנבחרות. כדי לשמור על הכושר, וכי אני מהמכורות, אני מתעמלת בהדר יוסף, משתדלת פעם בשבוע, למרות שיש תקופות ארוכות כשאני לומדת שאני לא יכולה להגיע.

שנינה113

New member
אפשר גם אולי להוסיף שם בפייסבוק מי שרוצה :)

בכל מקרה, תוכלו להוסיף אותי בפייסבוק ושם לקבל פרטים :) shani bieber

thegymnast

New member
הכרות :)

אני נוגה, אני בת 15 וחצי ואני עולה לכיתה י' . התעמלתי במכבי צפון מכיתה ב' עד כיתה ה' ואז עשיתי הפסקה של 3 שנים שבה התחלתי לרקוד (קלאסי, מודרני ופוינט). מה שמאוד עזר לי לחזרה השנה בכיתה ט' . חזרתי השנה ונכנסתי ישר לדרגה 4, מה שהיה בהחלט לא קל אבל הצלחתי ללמוד פחות או יותר את כל מה שהדרגה דרשה וגם בונוסים כל מני . משנה הבאה אני מתחילה להתחרות בדרגה 5 .

שלום! ../images/Emo13.gif

אני גאיה, בת 20 מת"א. התאמנתי מגיל 4 עד גיל 14 [עם שנה הפסקה באמצע] בקבוצות של אקרובטיקה של מכבי דן. אף פעם לא הייתי טובה במיוחד, אבל אהבתי את הספורט הזה מאוד. האמת שמה שקורץ לי יותר מהתעמלות מכשירים / אקרובטיקה זו התעמלות אמנותית, אבל לא הצלחתי עד היום למצוא חוג למבוגרים בענף הזה!
כיום אני צלמת חובבנית, ואחד מהדברים שאני ~הכי~ אוהבת לצלם בעולם אלה תמונות של התעמלות / ריקוד. בהחלט הסגנון האהוב עליי ביותר. אז אציין פה שוב, שאם מישהי רוצה להצטלם... אני מחפשת בנות לצילומי התעמלות. אגבאגבאגב! עכשיו כשאני חושבת על זה, עולה לי רעיון מצוין לראש. התחלתי פרויקט צילום שמדבר על מערכות יחסים. מערכות יחסים בין בני זוג, בין אמא ובת, בין אדם וכלבו וכו'. יכול להיות ממש מעניין לצלם תמונה של מתעמלת והמאמנת שלה. אם במקרה יש כאלו בפורום שרוצות להצטלם - אני אודה להן ~מאוד~. זו מערכת יחסים מאוד מעניינת להנציח. תמונות שלי לדוגמא: http://gaiashirley.deviantart.com/ [אתם יכולים להסתכל ספציפית תחת קטגוריית "Gymnastics and Dance", אבל אין שם יותר מידי]

thegymnast

New member
אני גם אשמח :)

אבל לא עם המאמנת שלי חחח אני די לא מחבבת אותה..

thegymnast

New member
../images/Emo13.gif

המאמנת שלי היא לא חברותית במיוחד . היא מאמנת במקביל באותו אימון בנות מדרגה 2,3,4,5 ובנות מתחרותי דרגה ג,ד ובדרך כלל את רוב ההשקעה שלה היא מוציאה על התחרותי ועל הקטנות . כך שיוצא שאל הבנות הגדולות היא בכלל לא שמה לב ולא משקיעה בנו בכלל. אז לא, אני לא משתגעת עליה במיוחד

Xx ofek xX

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

אופק, בת 14, גרה בקריות
התחלתי להתעמל בסוף כיתה ו' בערך בגיל 11 וחצי, לפני זה הייתי 3 ומשהו שנים בשחייה ואני חושבת שתמיד אהבתי ספורט
בהתחלה הצטרפתי להתעמלות רק כי לא רציתי לאבד את הכושר אחרי שפרשתי מהשחייה ובכל השנה הראשונה שהייתי שם לא היה לי אכפת בכלל אם אני אתקדם או לא ואפילו לא ידעתי איך קוראים לחוג שאני נמצאת בו
אחרי שלושה חודשים בערך היה כבר חופש גדול והייתי במחנה אימונים, במחנה אימונים כולם מתאמנים ביחד וככה יצא לי לראות את הילדים מהנבחרת וזה מה שבאמת גרם לי להתחיל להתעניין במה שאני עושה

אמא לה3

New member
נעים מאד

אמא לה'3, פשוט כי אני אמא ל3 ילדים, שתי נסיכות ונסיך...מאזור המרכז... התעמלתי המון שנים, אני מאמנת המון שנים התעמלות מכשירים ובשנים האחרונות מאז שהילדים הגיעו אני מאמנת קב' עממיות ג'נרל, קצת יסודות מכשירים. רואה בעבודה שלי מעין שליחות בחינוך הילדות המתעמלות אצלי ואני משתדלת לוותן בכל שיצטרכו אותי גם מעבר לאולם. עדיין מכורה להתעמלות וגאה מאוד בנועה ותמי שגררו אותי לאימוניםבהדר יוסף שהיו הכי כייפים בעולם מאז שפרשתי... מבחינת גילי, אני מניחה שאני יכולה להיות אמא של רובכן למרות שאני מזדהה מאוד עם נערות. אוהבת ו"מכורה" גם לפורום שלנו ולעוד כמה בלוגים בנושא המוטו העיקרי שלי הוא ללמוד. כמה שיותר ומכל אחד, במיוחד מהמתעמלות שלי שלוקחות אותי לשיאים חדשים של התמודדויות עם נושאים שונים הקשורים באימון.

chuch1

New member
הי

אני צ'וצ' (לבנתיים), בת 25, מאיזור המרכז. התעמלתי מגיל 4 ועד לגיוס, בנבחרת העירונית שלנו, שנתיים (גילאי 14-15) היינו תחרותי, השתתפתי באליפות הארץ וזכיתי מקום שלישי, (פששש, שכחתי מזה כבר :) )בגיל 15 עשיתי קורס מדריכים בוינגייט ובגיל 21 קורס מדריכי טרמפולינות. הענף נשאר ותמיד ישאר אהובי הראשון... 3> המכשיר האהוב עלי והחזק שלי הוא הקרקע. (בעיקר פס אולימפי.) לאחר שנתיים של לבטים(אחרי השיחרור) מה כדאי לעשות עם עצמי החלטתי שהכי חשוב לי לעסוק במשהו שאני אוהבת ולכן חזרתי בטיבעיות לאמן לפני שלוש ומאז אני ממשיכה ומנסה להתפתח וללמוד כמה שניתן. ה"אני מאמין" שלי אותו אני מנסה להעביר למתעמלות ולמתעמלים שלי הוא:" אין דבר כזה לא יכולה/יודעת, יש- לא רוצה". עד שלא מנסים- בטח שלא יודעים. אחרי כמה וכמה נסיונות- אפשר להגיד " אני לא מצליחה"... ממליצה בחום על הענף ועל הפורום- מקום מפלט משגע לחולות התעמלות כמוני :) בהצלחה למצטרפות החדשות!!!

adi5151

New member
שלום :)

שמי עדי אני בת 14 מנתניה, ואני מתעמלת אצל כרמית (אמא ל3 ) 9 חודשיים כבר,ו5 ימים בשבוע :) ניסיתי המון סוגי ספורט כדור-סל כדור רגל אבל מה שהכי משך אותי זה ההתעמלות התאהבתי בזה ברגע שנכנסתי לשיעור הראשון :) אני מקווה שאני אמשיך להתעמל ואגיע להישגים גבוהים :)

נעים מאוד, נועה

בת 27 מאיזור השרון. התעמלתי בליגה (אצל אמא לה3 בין היתר) בצעירותי, ולאחר מכן בנבחרת המכללה של וינגייט שם למדתי תואר ראשון ותואר שני בחינוך גופני. בגיל 16 עברתי קורס מדריכות בהתעמלות מכשירים בוינגייט, בגיל 17 בהתעמלות אומנותית, ובגיל 24 סיימתי קורס מאמנות בהתעמלות מכשירים. בנוסף יש לי תעודות מדריך בשחייה, אירובי, חדר-כושר וטרמפולינה. משנת 99' שופטת התעמלות מכשירים בדרגה לאומית, מסלול תחרותי וליגה. מגיל 14 הדרכתי ואימנתי בחוגים שונים באיזור ת"א והשרון, בנבחרות בי"ס, באולפנה ובליגה. ניהלתי מוקד התעמלות ולאחר מכן ניהלתי את ביה"ס להתעמלות של מכון וינגייט וכמובן אימנתי שם כמאמנת ראשית. במקביל גם לימדתי 3 שנים כמורה לחינוך גופני בבתי ספר יסודיים ועל-יסודיים וכן לימדתי גם מדעים וכישורי שפה בחט"ב. כיום אני עובדת בתחום המיחשוב וכן לומדת לדוקטורט באונ' בר-אילן, חוקרת כמובן נושא פסיכלוגיה של הספורט של מתעמלות תחרותיות. חובבת גם החלקה אומנותית על הקרח ומתאמנת בזה בשנים האחרונות (התחלתי בצבא, וחזרתי לזה ברצינות לפני כשנה). אחרון חביב ומגניב- מקימה ומנהלת פורום ההתעמלות והאקרובטיקה הרשמי של ישראל בשיתוף תפוז וערוץ הספורט.

NBI2

New member
היי אני נטע

בת 20 מירושלים התאמנתי מכיתה ב' עד יב' בנבחרת עממית (כשחושבים על זה באמת הכניסו אותי על ההתחלה לנבחרת, מגניב לי :p) מאמינה שהיתי יחסית טובה לעממי. הדרכתי במרכז שבו התאמנתי, מאוד מאוד אהבתי את זה ואני עדין שומרת על קשר עם חלק מהבנות והמאמנות. לפני הגיוס פרשתי בצער רב ובלב שבור מהענף (עדין לא התאוששתי מזה), היתה תקופה שבה ניסיתי לחזור להתאמן באימוני הבוגרים בהדר-יוסף אצל אולג (כפרה עליו!) אבל היתי חוזרת כל יום הביתה ב-12 כשאני צריכה לקום ב-6 וזה היה קצת יותר מדי בשבילי אני מאמינה ומקווה שאחרי השחרור תהיה לי את המשמעת העצמית לחזור לאולג ולהפסיק להיות בטטה כמו שאני היום עדין מכורה, עדין מקנאה בכאלה שיכולים לעשות, עדין נחשבת סמכות עליונה בענייני פציעות ונפילות

למעלה