שלום! אני יואב קרן, בן 12 וחצי משכבת ו' בסניף כרמי-יוסף. סוף סוף למכבי יש פורום!
Y yoyole123 New member 1/2/06 #1 שלום! אני יואב קרן, בן 12 וחצי משכבת ו' בסניף כרמי-יוסף. סוף סוף למכבי יש פורום!
A assafein New member 1/2/06 #3 ../images/Emo41.gif שירשור הכירות!!!../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif כל אחד שיכתוב קצת על עצמו...
../images/Emo41.gif שירשור הכירות!!!../images/Emo70.gif../images/Emo104.gif כל אחד שיכתוב קצת על עצמו...
A assafein New member 1/2/06 #4 אני יתחיל..... אני אסף, חמשוש מסניף נעלה! אני מקווה שהפורום יתפתח מאוד! אז כל הכבוד לעידן, ברוכים הבאים לפורום(שגם לי יש משהו בפתיחתו ).
אני יתחיל..... אני אסף, חמשוש מסניף נעלה! אני מקווה שהפורום יתפתח מאוד! אז כל הכבוד לעידן, ברוכים הבאים לפורום(שגם לי יש משהו בפתיחתו ).
J john middas loves ch New member 1/2/06 #5 אסיף שרתוק דרור חניכה, (ו'), כרמי יוסף. שיהיה בהצלחה לפורום - ! אגב, אסף, נילי נעלה זה סניף אחד או שניים? לידע כללי אסיף.
אסיף שרתוק דרור חניכה, (ו'), כרמי יוסף. שיהיה בהצלחה לפורום - ! אגב, אסף, נילי נעלה זה סניף אחד או שניים? לידע כללי אסיף.
I idanshaf2 New member 1/2/06 #6 יש לך יותר ממשהו באמת זה המקום להודות לאסף שהעלה ודחף את הרעיון.. כל הכבוד ומי ידע אולי שנה הבאה כשימלאו לך 16 תוכל לקחת את הניהול על הפורום...
יש לך יותר ממשהו באמת זה המקום להודות לאסף שהעלה ודחף את הרעיון.. כל הכבוד ומי ידע אולי שנה הבאה כשימלאו לך 16 תוכל לקחת את הניהול על הפורום...
A assafein New member 2/2/06 #11 תיקון קטן למה שאמרת.... אם וכאשר זה יקרה(שכבר יקרה ), אני לא יקח את הניהול, אני יצטרף אל הניהול ...
A assafein New member 3/2/06 #43 כנ"ל....וגם לכל המחלקה../images/Emo13.gif "זה היסטוריה זה קורה... מחלקה חמש עשרה"
Y yaelhr New member 3/2/06 #54 מחלקה 15! ../images/Emo99.gif אין עלייכם אני מתגעגעת. (אגב, זאת יעל.. )