שרשור הכירות

שרשור הכירות

טוב מקווה שלא תהרגו אותי על זה אבל כדאי לעשות כזה!
שם
תאריך לידה
איפה אני מתגורר
להקה אהובה
מסר לאומה
מסנג'ר
אייסי [תוסיפו עוד דברים מצחיקים אני לא מרגישה טוב אין לי כח לחשוב...]

אני אני אני.. ../images/Emo13.gif

שם: אלמוגי תאריך לידה: 20/5 גיל:17 וחצי זה אומר שאני בכיתה: י"ב כאילו.. איפה אני מתגורר: עין שריד ישוב שכזה.. XD במושבים בשרון להקה אהובה: כמובן כמו המנהל אוונסנס..
מסר לאומה: יש מלא לא עולה לי עכשיו חח נוו אני רואה ההישרדות.. מסנג'ר: [email protected] אייסי:232773627 כולם מוזמנים.. :)

kabookit

New member
אני עונה ../images/Emo13.gif

שם: לינוי תאריך לידה: 6.1.93 גיל: 15 זה אומר שאני בכיתה...: ט' מין הסתם.. איפה אני מתגורר: רמת גן. להקה אהובה: זמר, עברי לידר מסר לאומה: לישון- זה לחלשים \: אני חלשה. מסנג'ר: [email protected] אייסי: 283140027

idanias

New member
אנייי:]]]]

שם:עידן טאלנט
תאריך לידה:12.12
זה אומר שאני בכיתה...:יא-נשארתי שנה בגן
איפה אני מתגורר:מרכז
להקה אהובה:כמו אלמוג-אוונסנס|מעולף|
מסר לאומה:אוונסנס שולטים
מסנג'ר:מסר
אייסי:מסר

אנוכי היקר

שם: ישראל תאריך לידה: 4.3.89 גיל: 19 זה אומר שאני בכיתה...: עבודה איפה אני מתגורר: תל אביב להקה אהובה: כל מה שטוב מסר לאומה: סטנדאפ זה טוב מסנג'ר: סה זוד אייסי: 435050838

יאללה גמאני עושה [למרות שאני בוכה כל 5 שניות

בממוצע] סבבה
שם אנסטסיה \אייזי\ונילה
תאריך לידה14.4.93
גילרגע אני מחשבת.... 15
זה אורמ שאני בכיתה ט'? י'?
איפה אני מתגוררתמקום נידח בשם ערבה!
להקה אהובהמקפלי!!!
מסר לאומה לא לנבוח על ילדים בכיתה ז'! ו אם לשבת כל יום באמפי שלנו ובהות באנשים יפים בכיתה י'א, יכול להיות שאולי הם ישמו לב לזה...מתישהו
מסן[email protected]
אייסי 271444270
דבר שאני ממש אוהבת לעשות לקפוץ על אנשים, לבהות באנשים מכיתה י'א שהם יפים, לאנוס אנשים עם דשא וכל מיני

talitali102

New member
לשםהלהל

שם: טל! תאריך לידה: 7.8.1993 גיל: 14 וחצי. זה אומר שאני בכיתה...שלי!. איפה אני מתגורר: בבית שלי! להקה אהובה: טוקיו הוטל, השירים שלהם מצחיקים. חח. מסר לאומה: החיים אחלה, ואנחנו וופלה. מסנג'ר: דפוק. אייסי: רגע. נו איפה המספר? אה הינה. 394371879. תהנו.

למעלה